Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δευτέρα 12/12/11, στις 19.30, επίσημη προσχώρηση του Πάγκαλου στο Ναζισμό



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δευτέρα 12/12/11, στις 19.30, επίσημη προσχώρηση του Πάγκαλου στο Ναζισμό
Όσοι έχουν στοιχειώδη πολιτική γνώση γνωρίζουν ότι η«συλλογική ευθύνη» είναι αντίληψη και μέθοδοςναζιστική. Οι ναζί έπραξαν τα μεγαλύτερα εγκλήματά τους επικαλούμενοι τη συλλογική ευθύνη.
Στο όνομα της συλλογικής ευθύνης σφαγιάστηκαν Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, τσιγγάνοι, κομμουνιστές κ.α. Στο όνομα της συλλογικής ευθύνης γίνονταν τα ...
γερμανικά αντίποινα στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μεολοκαυτώματα πληθυσμών και εκθεμελιώσεις οικισμών ως απάντηση στα χτυπήματα των ανταρτών. Εξαιτίας της συλλογικής ευθύνης έπρεπε τα παιδιά να καρφώνουν τους γονείς τους στο καθεστώς, οι συγγενείς να καταγγέλλονται μεταξύ τους, γιατί αλλιώς θεωρούνταν όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις ενός. Η συλλογική ευθύνη είναι το θεμέλιο του τρόμου πάνω στο οποίο οικοδομείται το κράτος της τυραννίας και του ναζισμού.
Η δημοκρατία δεν αναγνωρίζει καμία «συλλογική ευθύνη» παρά μόνο την ατομική. Δηλαδή, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν είδαμε στο twitter του Θεόδωρου Πάγκαλου το παρακάτω:
Να εξηγήσουμε: Η έκπληξή μας δεν έχει να κάνει με την τοποθέτηση του Θεόδωρου Πάγκαλου στο εν λόγω debate -δεν έχουμε αμφιβολίες για τις απόψεις του αντιπροέδρου. Αυτό που μας εξοργίζει είναι, ότι οι διοργανωτές διαστρεβλώνουν την ίδια τη Δημοκρατία προσπαθώντας να «περάσουν» την ιδέα ότι «στη Δημοκρατία η ευθύνη είναι πάντα συλλογική», πράγμα που όπως προαναφέραμε δεν ισχύει. Στο ναζισμό η ευθύνη είναι πάντα συλλογική -ποτέ στη Δημοκρατία!
Στη συνέχεια, ακολουθώντας το σύνδεσμο που δίνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το twitter, βρεθήκαμε στο facebook και στο παρακάτω event. Δείτε πόσο πονηρά προσπαθούν να «εκδημοκρατίσουν» τη συλλογική ευθύνη:
Παρακάτω ακολουθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων στο debate. Δείτε ποιοι είναι υπέρ της Πρότασης (για συλλογική ευθύνη), ποιοι κατά και θα καταλάβετε:
Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για ένα συγκαλυμμένο υπό δημοκρατικό μανδύα «διαλόγου» νεο-νεοναζιστικό πανηγυράκι (βάζουμε δύο φορές το «νέο» διότι δεν πρόκεται για τον κλασικό νεοναζισμό ως συνέχεια του ναζισμού, αλλά για το νέο-νεοναζισμό όπως εκφράζεται από το νεοταξικό νεοφιλελευθερισμό), όπου άνθρωποι του ΕΛΙΑΜΕΠ και της Action Aid (βλέπε μητσοτακέικο) θα αντιπαρατεθούν με Βαρουφάκηδες και λοιπούς γύρω από πράγματα που μέχρι εχθές θεωρούνταν δεδομένα, όπως δηλαδή περί «συλλογικής ευθύνης». Το πιο πρόστυχο και ύπουλο είναι, ότι προσπαθούν να «περάσουν» πονηρούλικα (οι πονηρούληδες) τη «συλλογική ευθύνη» ως στοιχείο της Δημοκρατίας.
Να σημειωθεί δε, ότι όλο αυτό το νεο-νεοναζιστικό πανηγύρι – debate (Δευτέρα 12/12 στις 19.30) είναι εμπνευσμένο από τη ρήση του Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» και αναμένεται εκεί να τοποθετηθεί και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως προανήγγειλε στο twitter του.
Προφανώς για να υπεραμυνθεί της φράσης του, της συλλογικής ευθύνης και να δηλώσει και την επίσημη προσχώρησή του στο νεο-νεοναζισμό!
Στέφανος Μυτιληναίος


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ την πουτάνα τη μάνα σου κουράδα πάγκαλάκο.Σκατά στο λάκο του πούστη του πατέρα σου

jz είπε...

Δεν χρειάζεται να πάει στο Ναζισμό, ο φασισμός ρέει στο αίμα του. Εγώ λέω, ότι ήρθε η ώρα να πεθάνει, για να τελειώνουμε μ αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

οποιος σκοτωσει αυτο το γρουνι θα μου εδινε δικαιωση ικανοποιηση και την μεγαλυτερη χαρα δεν με πειραζουν τοσο οσα ειπε οσο τα ΙΜΙΑ και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ****

Διογένης είπε...

Ενδιαφέρουσα ανάρτηση. Εννοώ με νόημα. Δεν μου λέτε; Αυτοί που είναι "κατά" ανήκουν στην άλλη "παράταξη";
Πολύ μου άρεσαν τα δέκα ευρώ για την είσοδο!!! Τι είναι αυτοί ρε!

Διογένης είπε...

Τι έγινε παιδιά, μάθαμε το αποτέλεσμα; Υπερίσχυσαν οι Μπαρουφάκηδες; Μήπως τελικά παραδέχτηκαν και αυτοί την ανωτερότητα της παγκαλείου ρήσεως; Λέω, μήπως...