Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Xαζέ Καρατζαφέρη...


Αφορά αυτό
βρε χαζε Καρατζαφερη...
Εγω εδω και καμποσο καιρο γραφω υπερ σου προσπαθωντας να ακουμπησω καπου...
Αλλα αυτα τα ανηκουστα που ειπες εχθες με εδιωξαν απο το κομμα σου. Παει σου εφυγε ενας ακομη ψηφοφορος. Εγω.
Τωρα ειμαι ξεκρεμαστος. Αλλα καλλιτερα ετσι παρα υποτελης σε μαυρες λεσχες , που χθες βραδυ, δικαιολογουσες !
Γεια σου Γιωργο πονηρε. Με εχασες ρε χαζε...
αναγνώστης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατι μαλακες σαν και εσενα υπαρχουν και χρεοκοπησε η ελλαδα.Μπραβο ηλιθιε που ψηφιζες ανθρωπους που υπογραψανε το θανατο μας.Εγω το λεω εδω και καιρο οτι ολοι φταιμε για την καταντια της χωρας και οχι μονο οι σιχαμενοι πολιτικοι.Η σιωπη και η αδρανεια(η αδρανεια παει στην δικια σου περιπτωση βλακα αναγνωστη)ειναι συννενοχη στο εγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ ...ΣΤΟ ΚΚΕ ,,,,,,,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,,,, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ,,Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 2.5%%%% ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,,,ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ Κ ΘΕΩΡΗΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΟΚ? ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ , ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΜΝΗΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΥΚΟΥΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ εχει την Κανελη που την ανεδειξε ο γεροΚαραμανλης, η ΝΔ εχει τον Καμμενο για να κρατα τους πατριωτες στο κομμα. Το Λάος εχει τον Βελοπουλο για να κοροιδευει τους πατριωτες την στιγμη που εχει ψηφισει την υποδουλωση της χωρας. οι Συριζεοι το παιζουν πατριωτες οταν αυτοι ηταν οι πρωτεργατες της ψευτοκουλτουρας που αποδομησε οτι ΕΘΝΙΚΟ. Οι ελληνες οι πρωην μισθοφοροι θελουν πισω τα προνομια που τους ειχαν δωσει τα αφεντικα τους.
Οι ελληνες που εχουν λεφτα ψαχνουν τροπο να σωσουν τα χρηματα τους ........
ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΟΜΑΛΟΙ ...

Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΤΟΥ ΡΙΟΥ.


ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΝΑΛΑ,ΤΟΠΙΚΑ Κ ΜΗ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ? ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΧΡΗΣΤΕ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ? ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ? ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ?? ΞΕΡΩ..ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ.!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

Modestus είπε...

Έτσι έτσι για να βλέπουν μερικοί ότι επιτέλους πρέπει να παρατήσουν τα ηλίθια κόμματα και το παραμύθι τους. Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με επικεφαλής τραπεζίτη διαπλεκόμενο. Φάτε τα μαλάκες. Αν και τώρα δεν πέσει μαύρο δαγκωτό όταν γίνουν εκλογές είστε ακόμα πιο ηλίθιοι, κι αν ρίξετε άκυρο-λευκό ακόμα πιο ηλίθιοι μιας και με το παρόν εκλογικό σύστημα αυτόματα ενισχύεται όποιο κόμμα βγει πρώτο με +50 έδρες και αν προλάβουν και νομιμοποιήσουν το νέο εκλογικό παίρνει +100 έδρες. Δηλαδή και όλος ο ελληνικός λαός να μη πάει να ψηφίσει αυτοί με τις δικές τους ψήφους θα βγάλουν κυβέρνηση. Καλύτερα οι δεξιοί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και οι αριστεροί ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ ΚΚΕ κλπ παρά να κάτσουν στην πολυθρόνα.

Ανώνυμος είπε...

Ψήφο σε οποιοδήποτε κόμμα και όχι λευκό ή άκυρο ή απουσία.
Μαύρο στα κόμματα του μνημονίου. ΜΑΥΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Toν εφαγε η φιλοδοξια του και η ωραιοπαθεια του!
Εχει εκδοθει στο πεζοδρομιο της πολιτικης οπως οι ιεροδουλες στην Πατησιων.

Ανώνυμος είπε...

9.01
Πότε συνεβη στην Πάτρα αυτο το γεγονος;

Πάνος Pkk είπε...

Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο γεγονός, νομίζω όμως ότι είναι φιάσκο. Ένα blog έγραψε αυτή την είδηση χωρίς να το επιβεβαιώσει από το οικείο αστυνομικό τμήμα. Με την σειρά ακολούθησε η ανάρτιση και από άλλα blog. Και κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι σε πιο blog) ότι προσπαθούνε να διαβάλουνε το κύρος των blog. Ότι δηλ. γράφουνε ανυπόστατες ειδήσεις βγαλμένες από το μυαλό κάποιων ψυχοπαθών αρθροφράφων. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώ ςξεκίνησε το κόμμα των αποστράτων. Να δούμε και αυτούς που το πάνε. Αν και όσοι γνωρίζω, από τους 70000 εγγεγραμένους αποστράτους που ασχολούνται ενεργά με το νέο αυτό σχηματισμό που εγγυόνται για την ανιδιοτέλεια του εγχειρήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ανέλληνας ήσουν