Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Απαράδεκτη διαφήμιση της vodafone! Διαγραφή ΤΩΡΑ της Συνδρομής μου...


Τις τελευταίες ημέρες, στα ΜΜΕ, παίζεται μια απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafon. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης εμφανίζεται το κείμενο να είναι Greeklish....!!! Επιεικώς απαράδεκτο τη στιγμή μάλιστα, που το στοχευμένο κοινό του είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό νέοι και μαθητές. Τι έχουν με την Ελληνική γλώσσα και που αποσκοπεί η προσπάθεια...
Ανθελληνισμού και ισοπέδωσης των Ελλήνων; Μήπως τους ενοχλεί η διαφορετικότητά μας και το μεγαλείο της γλώσσας μας; Ε, λοιπόν ΟΧΙ. Διαγράφομαι από Συνδρομητής της Vodafon σήμερα και ζητάω το ίδιο να κάνετε και εσείς. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι κύριοι των πολυεθνικών ότι στην Ελλάδα ζουν Έλληνες με Ελληνική γλώσσα και ιστορία
Πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!!!
Μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

και τα κινητα προκαλουν καρκινο.. δε τα σταματας και αυτα? α και τα τροφιμα ειναι ολα μεταλαγμενα.. σταματα τα και αυτα... α και ακους και ο αερας.. πολυ καυσαεριο ρε παιδι μου.. σταματα... κτλπ..

ΥΓ: εδω καραβια χανονται..

Ανώνυμος είπε...

Ορθόν, αλλά... πριν προσπαθήσεις να τρέξεις, θα πρέπει να μάθεις να περπατάς...

Εγώ πάντως την έκοψα τη σύνδεση με VF. Υπάρχουν πιο ανταγωνιστικά πακέτα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ 4:42.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, Η ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ΖΩΑ!!!! Αντιδράτε για μια διαφήμιση?? ρίξτε μια ματιά πρώτα μια ματιά στα προφίλ (κυρίως) της νεολαίας στο facebook και το twitter! το 95% γράφει με greeklish! μια διαφήμιση σας πείραξε?? το πρόβλημα είναι στην κοινωνία αγαπητέ!! και όχι στην vodafone και στην κάθε vodafone! ξυπνήστε!!!!

sotulis είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Ο 5.22 ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Ο 5.49 ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε υποκριτές κράζετε τη ψολαφονε και εσείς έχετε διαφημίσεις της γουγλ.. ΥΣ Διαχειριστή να τρέξεις να σβήσεις το σχόλιο μου ξέρεις εσύ

Ανώνυμος είπε...

Η Χειραγώγηση της νεολαίας και συνάμα της παιδείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις ένα Έθνος στα μέτρα σου. Αφού υποσκάπτεις απευθείας στα θεμέλια.

H VF να πάει να φάει καμιά βρούβα.

Ανώνυμος είπε...

πορνη Βαβυλώνα!!!!!!

Λίγες είναι οι μέρες σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γρήγορα ξεχάσαμε ότι η εν λόγω εταιρεία ήταν αναμεμειγμένη στις υποκλοπές παρακολούθησης του Πρωθυπουργού της χώρας και δολοφόνησε και τον μάρτυρα κλειδί για το συγκεκριμένο σκάναδαλο;
Αυτό δεν σας φτάνει για να την στείλετε στο διάολο;;;;;;;;

Όσον αφορά τον 4:42 και τον 5:49, από την γλώσσα ξεκινούν τα ΠΑΝΤΑ (Πολιτισμός, παιδεία, Έθνος, Κυριαρχία κ.λπ.) και ακριβώς επειδή της έχουν επιτεθεί βάναυσα από τον Ράλλη ακόμη, γι΄ αυτό έχετε μείνει ζώα και δεν μπορείτε να δείτε την επίπτωση στην ζωή σας !!!!!!!
Καλόν ύπνο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αντινεα γιατί μου σβήνεις τα σχόλια σε τσούζει που έχεις βάλει διαφημίσεις της Vodafone και της νεα τάξης άστα να τα βλέπει ο κοσμάκης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!