Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτος Ξυλοδαρμός Μέσα Στο Μετρό Της Νέας Υόρκης [Video]


Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητά τρεις άντρες, που φαίνονται στο παρακάτω βίντεο, για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού μέσα στο μετρό μπροστά στα… έκπληκτα μάτια των επιβατών.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Νοεμβρίου και αφορμή για την επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός αποτέλεσε το γεγονός ότι τους ζήτησε να μην τον φτύνουν.

Εκτός από τον ξυλοδαρμό σοκ προκαλεί και το γεγονός ότι οι κοπέλες που τραβούσαν το βίντεο γελούσαν και σχολίαζαν αυτά που συνέβαιναν....


Το θύμα προσπαθεί να αντιδράσει αλλά δέχεται πολλά χτυπήματα στο κεφάλι από την ομάδα των νεαρών, οι οποίοι φεύγουν τρέχοντας αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο βαγόνι, που εν τω μεταξύ έχει αδειάσει από τους υπόλοιπους επιβάτες.

πηγη

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το οτι ειναι ΝΕΓΡΟΙ δεν το λέτε έτσι;;
Φοβάστε μην σας πουν ρατσιστές!!!
Ετσι του λέτε "νεαρούς"...
Το ξέρετε οτι οι νέγροι στην Αμερική είναι 20% και διαπράτουν το 65% των εγκλημάτων και 90% των βιασμών;;;
Σύντομα αυτό θα γίνεται και στην πατρίδα σας και τότε θα καταλάβετε τι εστί ΝΕΓΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

μα οι φιλοι μας οι μεταναστες που ηρθαν για ενα καλυτερο μελλον?

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

American dream !!!

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμου,στη "γη της ελευθερίας".

Ανώνυμος είπε...

Το πιο τρομακτικό είναι που τα κορίτσια γελάνε...Και μετά τον αφήσανε μόνο του...Φρίκη

Ανώνυμος είπε...

Τρισάθλιοι παρατηρητές που γελούν ενώ θα μπορούσαν να είναι στη θέση του άτυχου νεαρού!

Ανώνυμος είπε...

Οταν τρείς μάυροι χτυπάνε εναν λευκό είναι ξυλοδαρμός!
Οταν ενας λευκός χτυπάει έναν μαύρο είναι ρατσισμός!
Ξυπνάτε Ευρωπαίοι σας έχουν αποβλακώσει και σας γενοκτονούν!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΧΑΦΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ,
Μ Ε Σ Α Ι Ω Ν Α Σ!!

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρης προτείνει Στεφανόπουλο και λέει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον άγνωστο και χωρίς ανάστημα Παπαδήμο!!!χαχαχαΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=64sCqnLkBE0

ΚΑΝΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

καλα εσεις που σκαλωνετε το οτι 3 μαυροι δερνουν εναν λευκο? δεν εχει σχεση η εθνικοτητα η το χρωμα του δερματος αν καποιος ειναι μαλακας, βαλτε το καλα στο μυαλο σας φασιστες. το οτι κανεις δεν τον βοηθησε, ή που ολοι γελανε και φευγουν τρεχοντας δεν σας προβληματιζει καθολου? κανουνε λες και βλεπουν ενα ακομα βιντακι μπροστα απο το pc τους. Μαλακες..

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 12:42
Εσένα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ σε προβληματίζει το γεγονός οτι οι Αφρικανοί κάνουν τα περισσότερα εγκλήματα στις ΗΠΑ;
Πές μας ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ σε προβληματίζει που οι περισσότεροι βιασμοί γίνονται απο Αφρικανούς;
Εύχομαι μια μέρα να βρεθείς και εσύ στην ίδια θέση με αυτόν τον νεαρό ετσι για να αποδείξεις στην πράξη πόσο αντιρατσιστής είσαικαι όχι στα λόγια!

Ανώνυμος είπε...

.... τον λευκό που στο διάολο τον είδατε; :)

Ανώνυμος είπε...

alites koplexika pedakia....apo ekei pernoun stratiotes oi amerikanoi...

Ανώνυμος είπε...

Αν προσέξετε το video ο λευκός ξεκινά το επεισόδιο κάνοντας την χειρονομία στο πρόσωπο του έγχρωμου.

Οι θεατές που γελάνε αμέριμνοι, προκαλούν φρίκη και αηδία.

Τα ρατσιστικά σχόλια για τους νέγρους είναι προϊόν προπαγάνδας.
Μερικοί ξέρουν να λένε πως οι νέγροι καταφεύγουν στην παρανομία, δεν μας λένε όμως, γατί το κάνουν αυτό και ποιες συνθήκες τους εξωθούν σ αυτά τα σημεία.

Ανώνυμος είπε...

Εζησα στην Νεα Υορκη για 10 χρόνια. Οι επιθέσεις μαύρων συμμοριών στο subway είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Πολλές φορές το κάνουν χωρίς κανένα λόγο και αφορμή μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν τον αρχηγό της συμμορίας ή για να ενταχθούν σε μία συμμορία. Συμφωνώ απόλυτα με τον 11:36.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω απο πρώτο χέρι οτι οι ΗΠΑ είναι διαιρεμένες σε τρία μέρη..τους Λευκούς (Ευρωπαίους)...τους Αφρικανούς...και τους Μεξικάνους...
Υπάρχει ενα έντονος φυλετικός πόλεμος στις ΗΠΑ αλλά τα Εβραικινούμενα ΜΜΕ τον αποκρύπτουν...
Αν πέσουν οι Σιωνιστές απο την εξουσία των ΗΠΑ και πάψει το χόλυγουντ να χαζεύει τον κόσμο τότε ο φυλετικός πόλεμος θα γίνει εντονότερος και οι ΗΠΑ θα διαιρεθούν σε τρία κομμάτια..
Μήν αφήσετε την Ελλαδα να γίνει ενα πολυπολιτισμικό μπουρδέλλο όπως είναι οι ΗΠΑ!!

Ανώνυμος είπε...

1.19 nai o leukos xekina to episodio...alla o mauros kola to prosopo tou ston allon...kai deuteron ok o leukos ekane protos kinisi..oi alloi 2 pou kolousan???kotes oi kolomauroi...sapouni ..oloi idioi einai as pane na plithoune ligo...eixan ta paparia man to man???

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 1:19 γνωρίζεις οτι ο μέσος νέγρος έχει 45 μονάδες λιγότερη ευφυία απο τον μέσο Ιάπωνα, Κινέζο και Ευρωπαίο; Γνωρίζεις οτι η κεντρική αφρική δεν είχε ποτε ανεπτυγμένο πολιτισμό;
Είναι και αυτά προπαγάνδα;
Κύριε 12:42 οι φυλές δεν είναι "χρώματα δέρματος" είναι υποείδη. Οπως οι σκύλοι τα άλογα και οι αρκούδες έχουνε υποείδη έτσι συμβαίνει και με τους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

ti kanoun re ta kolozoa ? oxi ksulo alla argo vasanismo theloun oi kolomayroi mexri na psofisoun

Ανώνυμος είπε...

oi poutanovromoarapines gelane...gamw to aids tous mesa

Κώστας37 είπε...

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο στην αγγελικά πλασμένη Αμερική,η πλειοψηφία των νέγρων να ζει στη φτώχεια,στην ανεργία,στα χαμόσπιτα και στα ναρκωτικά;Δεν χρειάζεται να τους συμπαθείς.Είσαι υποχρεωμένος όμως να τους σέβεσαι.

Ανώνυμος είπε...

egw thelw na thiksw ena allo thema ektos apo to oti oi mauroi einai kolozwa kai tha paraminoun tetrapoda:oti oi arapines oi opoies videoskopousan gelousan kai sxoliasan san na prokite san ena mats wrestling..apo auto kai mono fenete o politismos ton islamiston..otan imun pio amathos me propagandizan ta vivlia tis istorias otan eksigousan tin kakometaxirisi ton mauron alla tora lew kai liga tous ekanan..eprepe na tous afanisoun olous

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι κυβερνάνε την Αμερική και δώσανε πολλά προνόμια στους νέγρους! Περάσανe νόμο που λέγεται "affirmative action" ο οποίος δίνει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στους νέγρους σε όλους τους τομείς όπως είναι η εκπαίδευση, η εργασία και η υγεία!!
Στις ΗΠΑ υπάρχει ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ κατά των λευκών οι οποίοι μαζί με τους ισπανόφωνους αποτελούν τα φτωχότερα στρώματα του λαού!!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οτι ενώ οι νέγροι αποτελούν μόνο το 18 % του πληθυσμού στην μουσική βιομηχανία αποτελούν το 70%!!
Οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ που κυβερνάνε τις ΗΠΑ χρησιμοποιούν τους νέγρους για να εκφυλίσουν και να ελέγξουν τους λευκούς.

Ανώνυμος είπε...

Tα ιδια γινονται και στη Γαλλια οπου ζω .Ο αντιλευκος ρατσισμος ειναι σε εξαρση .Φυσικα οι ευρωπαιοι τρεμουμε να βρεθουμε σε οποιοδηποτε απομονωμενο χωρο μονοι ''παρεα'' με μαγκρεμπινους η μαυρους , διοτι η φραστικη η και σωματικη βια ειναι συμηθως δεδομενη .Η αρχουσα ελιτ απαγορευει καθε δημοσιοποιηση αντιευρωπαικου ρατσισμου .Χαρακτηριστικη η απολυση {!}αστυνομικου που τολμησε να δημοσιοποιησει επιθεση τομαριων μαγκρεμπινων σε Γαλλο μεσα σε λεωφορειο στο Παρισι.Απολυθηκε παρακαλω με την αιτιολογια οτι η δημοσιοποιηση της ρατσιστικης επιθεσης θα μπορουσε να προκαλεσει αντιποινα εκ μερους Γαλλων !!!
Απαγορευουν ακομα και την αναφορα στη γενοκτονια που υφιστανται οι ευρωπαικοι λαοι ...ποσω μαλλον τη νομιμη στοιχειωδη αμυνα μας στην ασιατικη και αφρικανικη εισβολη και κατοχη.
Στοιχεια και βιντεο για το συγκεκριμενο περιστατικο μπορειτε να βρειτε στο γαλλικο μπλογκ BIVOUAC ID .

Babis είπε...

οπως γελουσαν οι γυναικες και δεν βοηθησε κανενας αντρας η τουλαχιστον να τους σταματησουν (μηπως και χαλασουν τα αντιντας , τιμπερλαντ, λακοστ και γραβατες - ενταξει ειναι και οι αλλοι ασχημη ρατσα οταν ειναι για φασαριες,τους ξερω καλα δεν μασανε)ετσι θα μας καταντησουν και εμας... να μην δινουμε σημασια στους διπλα μας

εγω εδω λονδινο , βλεπω παρομοια που και που αλλα του την επεσαν πολλοι του φουκαριαρη
ελπιζω να μην εχει παθει διασηση....ενας σχετικα γνωστος του γνωστου εδω εφαγε χτυπηματα στο κεφαλι και δεν θυμονταν τιποτα για μερες

ας ελπισουμε να αναρωσει γρηγορα και να μην εχει συμβει το ιδιο

Babis είπε...

ξεχασα να πω οτι το τρενο εχει συναγερμο.αν χτυπηθει, το τρενο στην επομενη σταση ακινητοποιειται για να γινει ελενχος και στο σταθμο ειναι επιφυλακη η ομαδα της βαρδιας....κανενας δεν χτυπησε το συναγερμο;γιατι δεν θα αφηναν κανενα να βγει εξω παρα μονο αν ηταν πληροφορια για φωτια

Ανώνυμος είπε...

vre malakes kai ennow olous sas midenos ekseroumenou katheste kai sxoliazete ena amerikaniko video kai karazete ton ntai amerikanaki pou to epeze magas eno evlepe oti iparxoun tris arxialitarades mesa sto metro, kai kanete kouventa gia negrous tin ORA POU STON DIKO MAS HLEKTRIKO KAI METRO IPARXI SPEIRA ALLODAPON EGLIMATION POU AFEREI XRIMATA APO ELLINOPOULA , KAI ANAFORA DEN EXEI GINEI APO KANENAN. malakes e malakes

Ανώνυμος είπε...

na rotiso kati ? afto to blog asxolite kirios me themata pagosmiopioisis, pou kolaei afto to video kathimeronitas tis amerikis kai oxi mono? exei kapoio skopo to video? na mas apantisei o ipefthinos pou anevase to video, pou kolaei na diavaso gia ton papadimo kai meta sta kapakia na mou anevazei video me ksilo apo to gamimeno metro tis amerikis? arxizei kai mas ta xalaei to site mou fenete,se ligo tha mas diksei kai proini ekmpompi.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μπορούσε να συμβεί στον καθένα.
Αλλά άσχετο με το βίντεο, προτείνω να κάνει κάτι αυτός ο τόπος δημόσιας συζήτησης με τις βρισιές και τα σχόλια στα λατινικά. Ελληνική ιστοσελίδα είμαστε κύριοι. Ας μάθουμε επιτέλους να γράφουμε ελληνικά. Γινόμαστε πολυπολιτισμικοί και δεν το αντιλαμβανόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

οι ανθρωποι δεν είναι νέγροι είναι απλά ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ξυπνήστε ζώα έτσι θα γίνουμε ότι χρώμα και αν έχει το δέρμα μας

Ανώνυμος είπε...

Λέμε ΟΧΙ στο πολυπολιτισμό που θέλουν να μας ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!!
Εξω οι ξένοι απο την Ελλάδα!!
Θέλουμε ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι πολυφυλετικό κωλοχανίο!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαζοβιόλι 12:33 αν αυτοί είναι αμερικάνοι εγώ είμαι η μετενσάρκωση του Λεωνίδα!!
Αμερικάνοι είναι μόνο οι ερυθρόδερμοι όλοι οι άλλοι είναι ΚΟΥΒΑΛΗΤΟΙ!!
Αντε γιατι παρατράβηξε το παραμύθι με την ονειρεμένη Αμερική!!
Τα δήθεν αμερικανικό Εθνος είναι ενα μάτσο κουβαλητοί διαφόρων φυλών και λαών οι οποίοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ τους γνήσιους αμερικανούς Ιθαγενείς.
Οι ΗΠΑ είναι προϊόν ενός ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
Ευχομαι μια μέρα κάποιος να τους ρίξει πυρηνικά και να ψοφήσουν όλοι ομαδικώς για να σωθεί ο πλανήτης.

Ανώνυμος είπε...

KALO 8A HTANE TO SITE NA KITAKSH GIA THS SIMORIES THS XWRAS....alla malon enoi pws einai ta pragmata kai sthn ellada.....twra?????????????????????????...

Γων είπε...

Ανώνυμε 11:02
Μόνος σου γράφεις ότι το μπλογκ ασχολείται με θέματα παγκοσμιοποίησης. Το βίντεο αυτό ίσως και να μας δείχνει κάποιες επιπτώσεις της τελευταίας μέσω της καθημερινότητας της Αμερικής ("πρότυπο" παγκοσμιοποίησης). Όπως βλέπεις ο κόσμος στα σχόλιά του εκφράζει τέτοιες ανησυχίες.
(Προς όλους, για το θέμα:)
Από την άλλη εγώ διαφωνώ με όλο αυτό το μίσος! Έτοιμοι να το εξαπολύσετε προς κάθε κατεύθυνση (είτε μαύροι, είτε εδώ μεταξύ μας) και με την παραμικρή αφορμή. Προσέξτε γιατί μπορεί να είστε ένα μόνο βήμα πριν τις συμπεριφορές που είδαμε στο βίντεο. Ειρηνεύετε.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σε μια εποχή που όλα έχουν ισοπεδοθεί. Δεν εκπλήσομαι που βλέπω ανθρώπους να σθμπεριφέρονται έτσι με λυπεί αφάνταστα που δεν υπάρχει ΠΑΙΔΕΙΑ και φυσικά μόρφωση. Οτι γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ελλάδα δηλ. δεν υπάχουν σχολεία δεν υπάρχουν ευσυνείδητοι καθηγητές-δάσκαλοι και αυτοι που είναι προσπαθούν να διδάξουν και να μορφώσουν,μία μάζα παιδιών που απλά δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο από το internet κ τα videogames.Δεν τα κατηγορώ γιατί εμείς οι ιδιοι σαν γονεις δεν φροντήσαμε να τα μεγαλώσουμε με τα πρότυπα της ελλήνικης οικογένειας και υιοθετήσαμε μας 'επιβάλλανε'να τον θελήσουμε τον δυτικό τρόπο ζωής, και αμελούμε την πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Δυστυχως τα καταφέρανε μέχρι εδώ όμως μας διαλυσανε τα πάντα ακόμη και τα ΠΙΣΤΕΥΩ μας και τα ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ.