Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μπέζος: “Ο Γ. Παπανδρέου Θα Έπρεπε Να Είχε “Σκοτώσει” Τον Πατέρα Του” [Video]


Η Ελλάδα πήγε από το Γαϊδούρι στο Καγιέν!
Ο Γιάννης Μπέζος, του οποίου η νέα σειρά “Κλινική Περίπτωση” κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο MEGA, ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά σήμερα το πρωί και μίλησε για πολλά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο ηθοποιός… χάρισε στους τηλεθεατές μια συνέντευξη – όαση στη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα.


Ελληνικά και τουρκικά σίριαλ

Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και είναι πολλαπλάσια η ευθύνη μας. Κάποτε μετρήσαμε 46 σειρές! Αυτό είναι άρρωστο, φούσκα!
Ο αντίπαλος της ελληνικής παραγωγής δεν είναι τα τουρκικά σίριαλ, είναι ο κακός μας εαυτός. Οι Τούρκοι δεν φοβούνται για το παρελθόν τους, εμείς ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε και δεν μας αρέσει που βλέπουμε τις μούρες μας σε κάτι που είναι πιο πετυχημένο!

Οικονομική κρίση και σύγχρονος Έλληνας

Η Ελλάδα έπεσε από το γαϊδούρι στο Καγιέν!
Ο έλεγχος εδώ μεταφράζεται ως χούντα ακόμα. Πέρασαν 38 χρόνια… Τια μας έμεινε από αυτό; Ακόμα τη φοβόμαστε, δεν την έχουμε ξεπεράσει.
Κάνουμε ότι θέλουμε εις βάρος του άλλου! Κοιτάμε μόνο την οικογένειά μας… μαφιόζικη αντιμετώπιση.
Είμαστε μια χώρα ανάμεσα στην ανατολή και τη δύση, στο καλύτερο οικόπεδο της γης. Ο Τσαρούχης έλεγε: “η Ελλάδα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο, τους Έλληνες”.
Ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο πατέρας του. Δεν τον “σκότωσε” γι’ αυτό απέτυχε. Αν τον είχε “σκοτώσει” γρήγορα θα είχε πάει καλά. Οι γονείς μας είναι ο πρώτος μας αντίπαλος…

Χιούμορ και σνομπισμός

Δεν γελάω πολύ εύκολα. Αν γελάσω το κάνω με την καρδιά μου! Ας με πούνε σνομπ δεν με απασχολεί. Με τους αγράμματους και τους ηλίθιους είαι σνομπ πολύ. Δεν ήρθα σ’ αυτή τη ζωή για να κάνω παρέα με όλους τους ανόητους!

Λάκης Λαζόπουλος

Εγώ δεν θα έκανα αυτό που κάνει ο Λάκης. Το κάνει τέλεια, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να σχολιάσω σατιρίζοντας…

Δείτε το βίντεο:

8 σχόλια:

giannafasili@windowslive.com είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΖΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ,ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΖΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑ, ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕ ΤΟΣΟ!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

Γιαννα Φασιλη,Μελλος τηε
ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μη πεποίθατε επ΄ Άρχοντας και Υιούς Ανθρώπων ότι ούκ έστιν Σωτηρία...
Η αποστασία από την Πηγή της Ζωής δηλαδή η Δυτική Ειδωλολατρεία πού θα οδηγούσε?
Απεμπολίσαμε τις Καταβολές που μας έδωσαν Υπόσταση.
Ο Κ. Λαζόπουλος έγινε ο Σύγχρονος Παπαδιαμάντης, Ντοστογιέφσκι, Αισχύλος, Μακρυγιάννης, Κόντογλου, Καρκαβίτσας και, και......
Φάτε τους!!!
ΒΓ

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τις ελληνικες σειρες ειναι σχεδον ολες τραγικες,χωρις χιουμορ,δραμα,συγκινηση γιαυτο πανε στις τουρκικες που φαινονται ακριβες τλχστν.Μπεζος και Ρωμας ειναι η μονη εξαιρεση

Ανώνυμος είπε...

O MPEZOS EINAI ENAS POU NOMIZEI POS EINAI DIANOOYMENOS MA EINAI ENA SKOUPIDI POY PAIZEI GELOIOUS ROLOUS KAI TO PAIZEI KAPOIOS SE SYNENEYKSEIS STO KOURADOLIAGA.KATI TETOIA AMMORFOTA KOMPLEKSIKA ZWA THELOUN PETAMA STA SKATA.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη, αλλαξες πολυ και συ. Τα όβολα γαρ.
Τωρα βλεπεις τον κοσμο με αλλα ματια, που ομως δειχνεις ποσο φοβισμενος εισαι. Η υπεροψια- ναι, εχεις μπολικη απ' αυτη - αποκαλυπτει το κενο μεσα σου.
Mπες σε ομαδα αυτογνωσιας, μηπως και τα βρεις με την ψυχη σου που σου ειναι μια αγνωστη υπαρξη.
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Κανε αλλο επαγγελμα. Του ηθοποιου σου εχει τελειωσει. ΔΕΝ ΠΟΙΕΙΣ ΗΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας απάνθρωπος, ανθέλληνας "αστέρας"...
Ντροπή σου υποκριτή! Στον κόσμο τους εντελώς...βολεμένα καθάρματα...που δεν κοιτάνε δίπλα τους.

Ανώνυμος είπε...

trava gamisou dogane

Ανώνυμος είπε...

Έχετε όλοι καταλάβει ακριβώς το αντίθετο απο ότι εννοούσε ο Γιάννης Μπέζος. Το πρόβλημα του δεν είναι η δημοκρατία αλλά η ασυδοσία που επικρατεί στη χώρα. Αν κυβερνάνε σήμερα οι συγκεκριμένοι πολιτικοί την ευθύνη έχει ο λαός και κανένας άλλος. Είμαι σίγουρος πως όσοι ταξίδεψαν στο εξωτερικού θα έχουν καταλάβει τί πάει νόμος (βλ. Αγγλία). Είναι δηλαδή δημοκρατία να καπνίζει ο καθένας στα νοσοκομία, να παίρνει επίδομα άκουσον άκουσον επειδή πήγε στην ώρα του στη δουλειά;Θέλει ωριμότητα και αυτοκριτική για να καταλάβετε τα όσα έχει πεί. Δυστυχώς, δεν είμαστε ακόμα ώριμοι να διαχειρισθούμε την κατάσταση. Μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν.