Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

TI TON ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΣΚΑΙ;


ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Τον αρχικαραγκιόζαρο Οικονόμου να...εξανίσταται μόλις βλέπει τους μαθητές να κάνουν μάθημα ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Δείτε το βίντεο.
..

Όχι, αγαπητοί φίλοι: Δεν το κάνει επειδή...αγανάκτησε με τη μη διαθεσιμότητα του σχολικού κτιρίου, αλλά διότι η εναλλακτική λύση ήταν η εκκλησία!!!

Προσέξτε τα απαξιωτικά και γεμάτα μίσος λόγια του ("έλεος", "είναι εικόνα αυτή της Ελλάδας του 2011" κλπ) και θα καταλάβετε πως ακόμα και σε...στάβλο να βάζανε τους μαθητές, ο συγκεκριμένος γραικύλος θα είχε πολύ λιγότερο πρόβλημα!

Εμείς, ευχόμαστε να λυθεί σύντομα το πρόβλημα των μαθητών του Ρεθύμνου και να ξαναγυρίσουν στις σχολικές τους αίθουσες!

Μέχρι τότε όμως, συνιστούμε στα κοπρόσκυλα του "πατριωτικού" ΣΚΑΙ (ναι, έτσι το είπε πρόσφατα κάποιος...υπερορθόδοξος - υπερπατιρώτης), πριν δείξουν τέτοια "απαγορευμένα" θέματα, να παίρνουν τα...χάπια τους, συνοδεία με μπόλικο ξύδι (κατά προτίμηση καλαματιανό, που έχει...χωνευτικές ιδιότητες)!

Υ.Γ. Και να πει κανείς πως η εκκλησία ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν εξυπηρετούσε έστω προσωρινά τους μαθητές, εντάξει: Το πρόβλημα όμως του συγκεκριμένου δημοσιοκάφρου είναι, όπως είπαμε, ότι πρόκειται για Ορθόδοξη εκκλησία!
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΛΥΡΙΤΖΗ Ή ΚΑΨΗ,ΤΡΕΜΗ;ΟΣΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

εμενα παλι μου φανηκε οτι αγανακτησε με την ελειψη κτηριου!μην σας πιανει παροξυσμος με τους παντες και τα παντα..καταρχην δεν ειπε οτι του φταιει η εκλησσια μην τρελενεστε!!γιατι τοτε γινεστε αλλου ειδους παπαγαλοι εσεις!η προπαγανδα δεν ειναι ποτε καλη..

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουτάνας υιέ Οικονόμου δεν σου αρέσει η εικόνα της εκκλησίας;Ρε σάλτα γαμήσου μπάσταρδε τουρκαλβανέ!

Ανώνυμος είπε...

9:20 na giasi to stoma sou file mou

na organosoume kati apo to facebook

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..

Modestus είπε...

Τι μας εμποδίζει; Τα τσιράκια τους οι αστυνομικοί που θα σπεύσουν να τους υπερασπιστούν θαρρείς και υπερασπίζονται τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους. Αν βρίσκαμε με κάποιο τρόπο όπλα τι νομίζεις ότι θα γινόταν; Και μόνο παρέλαση να κάναμε ως Εθνοφρουρά θα έκλαναν μέντες όλοι αυτοί. Άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στρατιωτική εκπαίδευση.