Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

O Δημήτρης Καζάκης μιλά για το δημοψήφισμα


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kyrie ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ οπαδος σου, βρισκω σωστα πολλα πραματα και συμφωνω μαζι σου , μακαρι να γινει δημοψηφησμα αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικοσ με την διαφανεια και τι καθαροτητα η θα πραξουν με βρωμηκο τροπο, και μετα βγαλουν κανενα στημενο αποτελεσμα να μεινουμε στην ευροζωνη και μετα μας πουν εσεις το διαλεξατε να μεινουμε και παρουν ακομα ποιο σκληρα μετρα!

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην κανουν δημοψηφισμα!
Για προωρες εκλογες το βλεπω και μετα θα μας φορεσουν μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας, χειροτερη απ τη χουντα.

Ανώνυμος είπε...

10.28 μεγαλη αληθεια, κ εγω αυτο βλεπω

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη σταμάτα να μας ξυπνάς. Εμείς θα τρώμε κουτόχορτο όλη μέρα από τα διάφορα blogs-ότι να'ναι, και θα παπαγαλίζουμε κατάρες για το Γιωργάκι-πράκτορα που θέλει να μας βγάλει από τον παράδεισο του Ευρώ. Πάω τώρα για λήψη κουτόχορτου και να γράψω γιατί πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας των τραπεζιτών της Μέρκελ.
Μπε!

Ανώνυμος είπε...

Νακουλοχωρα γιναμε!