Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

O Καταδρομέας στη Βουλή ...Διατάξτε κ.Πρόεδρε !



Μαύρες ημέρες για τον Μπεγλίτη, αν βέβαια εκλεγεί ο ...Μπεγλίτης ! 
Καραμπόλα  το παιχνίδι ,τον έστειλε στην Βουλή αντί για το σπίτι του  ο Μπεγλίτης τον Φραγκούλη  ! Και άν εκλεγεί ...ο Μπεγλίτης στην επόμενη βουλή θα....
τον ( μπαγλαρώσει ο Φραγκούλης  )

Το θέμα φέρεται να έχει κλείσει και Αρχηγός κόμματος που σε κάτι τέτοια δεν πιάνεται έχει δε μια ικανότητα να γεννά Βουλευτές
και να βγάζει στελέχη απο το πουθενά ! Ο  Στρατηγός Φράγκος θα βγάλει το άχτι του ...Επειδή όμως είναι από τους ανθρώπους που δεν θα στηθούν στην ουρά για ψήφο ο Στρατηγός ,η θέση στο Επικρατείας είναι δεδομένη ...Οπότε βλέπω τον( άλλον ) να τρέχει και να μην φθάνει !

Θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την δήλωση του Στρατηγού Αράχνη  την Παρασκευή  !


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/11/o_9107.html#ixzz1cbZ3W2PE

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσουν όλες αυτές οι εφημερίδες που ανέφερες.

Έχουν το μερίδιό τους στην καταστροφή του τόπου...