Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Mπογιόπουλε; Είναι η οικογένοια rockfeller ηλίθιε!



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poso kourastikos k blakas eisai esu pou to postareis sunexeia! Kourases...

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε φίλε 11:30,

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤ-ΝΤΠ....

Ανώνυμος είπε...

Καπιταλισμός χωρίς ροκφελερ, σορος, μασονίες, κρδοσκόπους, φτωχια και απελπισία, είναι σαν τον κομμουνισμό χωρίς, σταλιν, γκουλαγκ, μαύρη αγορά κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Είστε τόσο ζώα και τυφλομένοοι απο το κόμμα σας πρόβατα που δεν μπορείται να αντιληφθείτε τι εννοεί ο τίτλος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΙΣΩΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.....

Modestus είπε...

Μια χαρά μπράβο καλά κάνει και το βάζει ο διαχειριστής. Διότι ο εν λόγω κυριούλης έγραψε ένα βιβλίο που καταφέρεται εναντίον του καπιταλισμού. Μα ξεχνά ότι δεν είναι μόνο ο καπιταλισμός αλλά και ο κομμουνισμός και κάθε άλλο νεοταξικό σκουπίδι ιδεολογία που μας θέλουν σκλάβους και υποχείρια. Ρε μαλάκες κομμουνιστές και καπιταλιστές δεν έχετε καταλάβει ότι ένας ιθύνων νους τα έχει σχεδιάσει όλα και γνωρίζει ότι αυτό που θα απασχολεί τον κόσμο για να δρα αυτός υποχθόνια είναι να κατασκευάσει δύο αντιπάλους (καπιταλισμός-κομμουνισμός) για να τους μαντρώσει όλους και να πλακώνονται μεταξύ τους; See the big picture, όπως θα έλεγαν και οι Αγγλόφωνοι. Απλά και ο Μπογιόπουλος πιθανόν άθελα του είναι υποχείριο της Νέας Τάξης, αυτό στηλιτεύουμε εδώ μέσα ξυπνάτε, γίνεται επιτέλους Έλληνες, τιμήστε τους προγόνους μας που να πάρει!