Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το ΜΗΝΥΜΑ του «Facebook» για την κατάληψη στη ΔΕΗ


Το ΜΗΝΥΜΑ του «Facebook» για την κατάληψη στη ΔΕΗΕπικολλήστε στο ΠΡΟΦΙΛ σας αυτό το μήνυμα και πηγαίνετε στη ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ… ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΊΓΟΝ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 194! ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ!!!! ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρεμάστε πρώτα τον Φωτόπουλο και τα άλλα καθίκια της ΓΕΝΟΠ που τόσα χρονιά μας εκβίαζαν και μας έπιναν το αίμα και μετά να έρθω και γω.
Όχι να μας το παίζουν και Ρομπεν των Δασών όλα τα βολεμένα κομματόσκυλο που τόσα χρονιά πιναν και τρωγαν στην υγειά των κορόιδων

Ανώνυμος είπε...

αντε αλλος ανεγκεφαλος και εδω!!!και τι σε πειραζει εσενα ρε φιλε αν το παιζουν τωρα ρομπεν των δασων γαμωτο ξεκολατε τα μυαλα σας λιγο και σκεφτειτε πριν πεταξετε την μαλακια...!!!δηλαδη δεν πρεπει να κανουν τιποτα επειδη καποιοι εφαγαν καποτε λεφτα στην δεη?πρεπει δηλαδη να κατσουν σπιτι τους και να πληρωσει ο κοσμακης που δεν φταιει το χαρατσι?σκεψου λιγο παραπερα ρε φιλε μην σκεφτεσαι κατι μεσα στην απογοητευση σου και το πετας ετσι..ελεος δηλαδη με τους κολημενους!

Ανώνυμος είπε...

κολλημένος είσαι,εσύ φίλε μου,που πιστεύεις ότι ο κάθε βολεμένος Φωτόπουλος θέλει το καλό σου.Τον κώλο του θέλει να σώσει και την παχυλή αργομισθία του.
Αν δεν θέλει ο λαός να πληρώσει ας κατεβεί σύσσωμος στο Σύνταγμα.1 εκ.,2 εκ. κόσμος για μια βδομάδα,ένα μήνα η όσο χρειαστεί για να πέσει αυτή η χούντα.

Ανώνυμος είπε...

εγινε αρα επειδη ειναι βολεμενος ο φωτοπουλος ας πληρωσουν οι φτωχοι..ωραια λογικη..οσο για το ας κατεβουν ολοι στο συνταγμα ξερεις Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα αν σου διαφευγει αυτο και επομενος χρειαζονται τετοια δραστικα μετρα (καταληψη του κεντρου εκδοσης των λογαριασμων της δεη) γιατι με το να κατεβαινεις στο συνταγμα φανταζομαι οτι το μονο που κανεις ειναι αυτο που θελουν και αυτοι να σε εχουν μαζεμενο σε ενα μερος για να σε ελεγχουν ειτε με μπατσους ειτε με παρακρατικους ειτε με αλλους τροπους..επομενος ασε μας ρε φιλε που ειμαι εγω κολημενος,ενω εσυ που ακομη σκεφτεσαι να κατεβουμε ολοι στο συνταγμα για αλλη μια φορα και για αλλη μια φορα χωρις λογο,εισαι πολυ μπροστα...