Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Να πως το Facebook παρακολουθεί τους χρήστες του


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΓια πρώτη φορά, το Facebook αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς «ακολουθεί» τους χρήστες του σε όλο το διαδίκτυο.
Το Facebook δεν παρακολουθεί τους πάντες με τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για τα μέλη που είναι συνδεδεμένα και χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους, με αυτά που είναι αποσυνδεδεμένα και τα μη μέλη.



Η πρώτη φορά που θα καταλήξετε σε οποιαδήποτε σελίδα Facebook.com, η εταιρεία εισάγει cookies στον browser σας. Εάν εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, θα εισαγάγει δύο τύπους cookies. Εάν δεν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, τότε εισάγει μόνο έναν από τους δύο τύπους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μας παρακολουθούν
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια καλη ευκαιρια να αφαιρεσετε αυτο το απαισιο κουμπι που λεει "share" για το facebook στην σελιδα σας. Οι αναγνωστες σας σας ξερουν και χωρις το facebook!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, δεν πιστεύω οτι χρειαζόμαστε το facebook στην ζωή μας. Φύγετε το κουμπί "Share" τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ...!!....!! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΦΟΥΛ FACEBOOK ΔΛΔ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

eseis re tou anti ntp MAS DOUELUETE RE???
GIATI den bgazete to facebook share apo to site sas??
ai re apo do
apo auta pou grafete ta misa einai alitheia kai ta aala einia opi fantasia sas! KAI STA LEO EGO POU VLEPO TO SITE SAS!!! exete merikia kala themata, den leo
ALLA KAPOU TA XALATE...periergo E?