Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ENTEKA ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 12 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Τρεις επιθέσεις ληστών και διαρρηκτών σε κοσμηματοπωλεία, τρεις εισβολές κουκουλοφόρων σε σπίτια, στο ένα από τα οποία τραυμάτισαν και τον ιδιοκτήτη, ενώ σε άλλο αστυνομικοί συνέλαβαν δύο από τους δράστες, καθώς και άλλες...

πέντε ληστείες σημειώθηκαν από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην Αττική. Η τελευταία ληστεία έγινε στις 8 το πρωί στα ΕΛΤΑ Καισαριανής, στην οδό Ούλοφ Πάλμε 22. Ένας άγνωστος εισέβαλε στο υποκατάστημα, έσπασε με έναν λοστό το τζάμι του ταμείου, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Τα ξημερώματα, με διαφορά 8 λεπτών, σημειώθηκαν δύο πανομοιότυπες επιθέσεις σε κοσμηματοπωλεία, στην Ηλιούπολη και στον Πειραιά, από τις συμμορίες ή τη συμμορία που εισβάλλει με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Στις 4:20, στη λεωφόρο Ειρήνης 30 στην Ηλιούπολη, άγνωστοι αποκόλλησαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου δένοντας τα ρολά με ιμάντες σε κλεμμένο ΙΧ, άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας και διέφυγαν με άλλο όχημα, εγκαταλείποντας στο σημείο το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Στις 4:28, στην οδό Σαχτούρη 75 στον Πειραιά, με τον ίδιο τρόπο γκρέμισαν την πρόσοψη κοσμηματοπωλείου, άδειασαν τις προθήκες από τα χρυσαφικά και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Χτες, στις 9 το βράδυ, στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καμπουρόγλου, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα, άγνωστης χρηματικής αξίας.

Στις 7 χτες το απόγευμα στη Σαλαμίνα, στην οδό Τήνου, τρεις άγνωστοι διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα, στις 9.39 το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε άλλη μονοκατοικία, στη θέση Ασπροχώρι Αυλώνας, τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και αναζητούνται.

Στις 3.25 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, στην οδό Παλαιολόγου, τέσσερα άτομα μπήκαν σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αφαίρεσαν δύο κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι δύο εξ αυτών αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της ληστείας.

Τέλος, σημειώθηκαν άλλες τέσσερις ληστείες, σε βάρος οδηγού ταξί στο Ηράκλειο, σε κατάστημα στη Γλυφάδα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω και σε μίνι μάρκετ στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fate poutsa tora proodeutikoi , ferte ki allous lathrometanastes na voithisoun tin oikonomia, ligous exoume reee ferte ki allous reeee

Ανώνυμος είπε...

;ΤΟΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!!!!