Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

EKTAKTO: Τουρκικά μαχητικά 300 μέτρα πάνω από το Καστελόριζο!


Δύο τουρκικά μαχητικά-αναγνωριστικά RF-4E στιις 15.30 πέταξαν επάνω από την Μεγίστη (Καστελόριζο) σε ύψος μόλις 300 μέτρων φωτογραφίζοντας τα οχυρωματικά έργα και τις υποδομές του νησιού. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτi τέτοιο.

H πρόκληση πραγματικά είναι άνευ προηγούμενου, καθώς τα....
τουρκικά αεροσκάφη εκτέλεσαν κανονική αποστολή αεροφωτογράφησης σε μία περιοχή όπου τα ελληνικά μαχητικά δεν μπροούσαν να φτάσουν έγκαιρα. Τα τουρκικά αεροσκάφη είχαν απογειωθεί από την βάση του Ντάλαμαν.

Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την "βόμβα" στην ελληνική Βουλή (πρώτο και μόνο το defencenet.gr αποκάλυψε το θέμα) ότι "Πάμε για άμεση έναρξη γεωτρήσεων νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

“Ανακοινώνεται ότι σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών RF-4 εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:30, πραγματοποίησε υπέρπτηση στη Ν. Μεγίστη (Καστελόριζο) στα 1.000 πόδια και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:31”.

Περισσότερα σε λίγο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επαληθευση αλλης μιας προφητειας.

Ανώνυμος είπε...

παιδια κατι μου λεει οτι μεχρι τις 14 Δεκεμβριου θα γινει η εισβολη απο τους τουρκους (απο τα λεγομενα ενος ασκητου γεροντος Γαβριηλ στη Χιο)

Υ.Σ Και γιατι μεχρι τις 14 Δεκεμβριου? Διοτι απο τα λεγομενα του Αγιου Κοσμα και την εποχη που προφητευε εκ Πνευματος Αγιου, ισχυε το παλαιο εορτολογιο!!! Καποια αλλα στοιχεια: 1) Πλησιαζει η αφιξη της Ρωσικης Αρμαδας περι αρχες Δεκεμβρη, 2) 6η δοση δεν προκειται να παρουμε, 3) γινεται σιγα σιγα σαφες οτι η κυρηξη ΑΟΖ ειναι προ των πυλων οπου οι τουρκοι επειτα δεν θα εχουν καμια δραση στο Αιγαιο και Μεσογειο (υπο την επιβλεψη των Ρωσων) οποτε η τουρκια"οτι κανει θα το κανει τωρα"

Ανώνυμος είπε...

εννοειται οτι γνωριζουμε ολοι οτι τα ελληνοτουρκικα θα αρχισουν συμφωνα με τον Αγιο Κοσμα η Ιουλιο η Νοεμβριο...

Ανώνυμος είπε...

300 μέτρα? Ένας βοσκός με δίκανο δεν βρέθηκε?

Θα λέγαμε πως σκιάχκτηκε, .... εύστοχα και τα βόλια τα πείρε ο αέρας ή ο Στρατηγός άνεμος και ήταν καθαρό ατύχημα!!

Θυμάστε ένα άλλο ατύχημα που είχαμε και εμείς?

Αφού όλα τα παιχνίδια παίζοντε και απο τις δυό μεριές, έτσι δεν είναι?

Ή.. μήπως δεν είναι? ....

Ανώνυμος είπε...

να ειστε ετοιμοι διοτι οι τουρκοι θα φτασουν και εως την Αθηνα...σας προτρεπω στο φυλλαδιο το οποιο τα λεει αναλυτικα...

http://iliaxtida.wordpress.com/2011/06/09/profities/

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5:27 εγω δεν εχω το χαρισμα να προβλεπω και να διαδιδω, αλλα ενα πραγμα εχω να πω . παρτε κανα αλευρι, καμια κονσερβα ,κανα οσπριο, τιποτα ζυμαρικα και καλη τυχη αδερφια . ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΔΕΙΛΟΙ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

6.56 σε θαυμαζω γιατι βλεπης ωραια ονειρα

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ . ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΙΛΕ 7.51 Ο 6.56.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις που δεν πιστευετε απλα να θυμαστε.Οταν θαρθη εκεινη η ωρα.Δεν αργει εχουν δικιο οι οιφιλοι κοιταξτε μην παθετε σαν τισ μωρες παρθενες φυσικα για την απιστια μας επηλθε η τιμωρια.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια μη φοβοσαστε!!! οι μασσονοι που εχουμε στην εξουσια εχουν στην ατζεντα και το καστελοριζο. Ειναι συμφωνημενο!!!!! το θεμα ειναι θα αντιδρασουν οι ελληνες πατριωτες, η θα την φανε οπως σημερα στην βουλη.
ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!! Αυτα πρεπει να μας ενωσουν! οχι αλλο οι σκατομασσονοι στις κορυφες των κομματων. Που ειναι αυτη η ομορφη ελλαδα της ταξης, της ταβερνας, του γλεντιου της ομορφης μουσικης. Τερμα πια τα πορνεια, οι ρουβαδες, οι πουστηδες, οι κουλτουριαρηδες,η αντζελα και τι αλλες μαλακιες μας φερανε.Αδερφια μετατρεψανε την νεολαια σε μελαγχολημενα κατσικια! Ως ποτε; Σηκωθειτε επιτελους να βοηθησουμε και τα κατσικια της λεγομενης ευρωπης,Προκειται και εδω για δυστυχισμενους ανθρωπους!!!!