Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφορεί σήμερα το Crash Νοεμβρίου


Θέματα που θα συζητηθούν

Το Crash Νοεμβρίου που κυκλοφορεί σήμερα είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Ένα επίκαιρο ιστορικό ανάγνωσμα: «Η Μαύρη Βίβλος των Δωσιλόγων». Τα «νήματα» που συνδέουν το χθες με το σήμερα… γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Το περιοδικό αποκαλύπτει: Οι συμφωνίες Καραμανλή με Πούτιν για τα ενεργειακά άναψαν το πράσινο φως για την ανατροπή του. Χιλιάδες τα απόρρητα τηλεγραφήματα που ξεκλείδωσε το Wikileaks 30 χρόνια πριν το επίσημο άνοιγμά τους.


Άρθρο παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ: «Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν τα πάντα εκτός από ένα: Να αποδεχτούν τη μοίρα του υποταγμένου».

«Τρακαδόροι Γερμανοί, φέρτε πίσω τις… σταφίδες». Τέλη Νοεμβρίου η Δεκεμβρίου θα αποφασίσει το Διεθνές Δικαστήριο για τα δισ. ευρώ που χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.....ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ....ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕ ΣΑΣ ΡΕ ΑΠΛΗΣΤΑ ΟΝΤΑ ,ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ Σ ΔΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.......ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙΑ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ Ε ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ *********************************************** ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΑΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ,ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΓΜΑΙΟΥ(ΣΑΡΚΟΖΙ) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ......ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ,ΨΥΧΟΠΑΘΕΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ; ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ Η΄ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ; .ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Pazouzou είπε...

Ετσι ακριβως 12.29!!!!
Αλλα πως θα μορεσουμε να αγοράσουν το καινούργιο Καγιέ τα βλαχαδερά της Λάρισας?? Πως θα μπορέσει ο Νεομαλάκας να αποκτησει το καινουργιο γκατζετάκι και να το μοστράρει στη λολιτα του Σαββατόβραδου που τον λατρεύει γιατι θα της πάρει Smarτακι την Δευτέρα??Πες μου ΠΩΣ???