Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Chemtrails σε Timelapse βίντεο


Δείτε το βίντεο!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/Amp0ewhVbds

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !!!!!!!!
ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ...........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!! Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV "ΜΗΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ;;;" ΤΟN ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Ή ΟΧΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

και στο Ρέθυμνο γίνεται χαμός! ειδικά τις Κυριακές!

Ανώνυμος είπε...

μα δε διαβάσατε από το προηγούμενο post πώς να αντιμετωπίσετε τα chemtrails; Μη μασάτε, κάντε τα βήματα και θα σωθείτε. Σας το ξανακάνω επικόληση.

Αντίδοτο για αεροψεκασμούς (chemtrails):

1. Κοπροφαγία μία φορά τη μέρα.
2. Καρεκλάτο κάθε βράδυ.
3. Κατασκευή πορδοδιαλυτών (fartbusters)
4. Κατανάλωση συνομωσιολογοκτόνων (conspiracy killers).
5. Συνεχή χρήση σκατόπετρας με επιφανειακό ξύσιμο (δεσμεύει οξυγόνο, άζωτο, νάτριο).
6. Προσευχή 7 φορές τη μέρα.

Ευτυχώς που μας ξυπνάτε και βλέπουμε την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

2:48 Σταμάτα να την παίζεις γιατί έχεις ρέψει.
Το καλό για σένα είναι ότι οι ψεκασμοί δεν έχουν επιπτώσεις πλέον , δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.

Ανώνυμος είπε...

Kαι σε Κύπρο σχεδόν καθημερινά, καί πιό πολύ τήν Κυριακή.
Πρέπει νά υπάρχει κάποιος λόγος που η Κυριακή είναι πάντα μέσα, αφού τό διάβασα και πιό πάνω

Ανώνυμος είπε...

παντως το οτι υπαρχουν καθε φορα δεκαδες ανθρωποι που μιλανε για ψεκασμους και υπαρχει παντα και ΕΝΑΣ αλλα μονο ΕΝΑΣ μαλακας που μονιμα αμφισβητει τους αλλους εχει καταντησει γραφικο πια!δηλαδη ρε 2.48 για να καταλαβω τοσος κοσμος το λεει δημοσιογραφοι εγκυροι οχι μονο εδω αλλα και στο εξωτερικο,και βρισκεσαι εσυ ενας μαλακας να αμφισβητησεις ολο τον κοσμο και αυτα που βλεπουμε,τι πιστευεις δηλαδη οτι εισαι εσυ που σκεφτεσαι και ολοι οι αλλοι που λενε μαλακιες?μαλλον μπερδευτηκες αγορινα η εχεις κατσει με ανοιχτο το στομα κατω απο αυτες τις γραμμες των αεροπλανων και τις ρουφας για να μπορεις να συμπεριφερεσαι ακομη σαν ζωο η εισαι απο τους γνωστους προπαγανδιστες!!!αντε τραβα τωρα να κοιμηθεις στον καναπε σου τενεκε!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε 9.21 όπως τα λες είναι. Είμαι εγώ ΕΝΑΣ και μόνο ΕΝΑΣ μαλάκας που κάθεται και αμφισβητεί όλους τους έγκυρους και καταξιωμένους δημοσιγράφους, βουλευτές και επιστήμονες που καθημερινά έχουν ως πρώτο θέμα τους αεροψεκασμούς. Με ρώτησες: "τι πιστευεις δηλαδη οτι εισαι εσυ που σκεφτεσαι και ολοι οι αλλοι που λενε μαλακιες?" και σου απαντάω: Ναι εγώ είμαι αυτός που σκέφτεσαι και εσύ λες μαλακίες. Όπως και όλοι όσοι πιστεύετε για στους αεροψεκασμούς για μείωση και έλεγχο πλήθους. Το θεωρώ τη μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχουν σκεφτεί οι φίλοι σου οι συνομωσιολόγοι οι οποίοι πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και έλλειψη νοημοσύνης. Και επίσης μόλις ξύπνησα από τον καναπέ του τενεκέ μου. 'Αντε καλημέρα... Και μην ξεχάσεις την καθημερινή σου κοπροφαγία όπως έγραψα στα αντίδοτα. Φιλικά, 2.48

Ανώνυμος είπε...

και στην Σαντορινη τα ιδια...μεχρι και 10 αεροπλανα την ιδια στιγμη να σχηματιζουν πλεγμα και να καλυπτουν τον καθαρο ουρανο!!! Θα πρεπει να ειναι μεγαλο project και να ξοδευοντε παρα πολλα χρηματα. Οσο για το σχολιο πιο πανω...πολυ περιμενουν να ακουσουν την αληθεια ακομα απο την τηλεοραση...Εχεις ακουσει τιποτα για την Fukoshima τωρα τελευταια? Οχι...το αποσιωπησανε και συ νομιζεις οτι ολα εκει εχουν τελειωσει ομαλα.

Ανώνυμος είπε...

Απο αθηνα...καθε μερα υπερβολικη δραστηριοτητα εδω και εξι ημερες συνεχομενα...και νυχτα....εχει φεγγαρι που φωτιζει εστω και λιγο αυτα τα σκουπιδια..