Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΩΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ BODYLINE!



ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!! ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ...

Ως θύμα της οικονομικής κρίσης εμφανίζεται και ο τέταρτος επιχειρηματίας που συνελήφθη στην Αθήνα, Λέων Λεβής, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, ύψους ....περίπου 650.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, προτίμησε να είναι συνεπής, καταβάλλοντας τους μισθούς των υπαλλήλων του, γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο άφηνε πίσω τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχει στην κατοχή του πολλά ακίνητα, κάτι που αποδεικνύει και το Ε9 της φορολογικής του δήλωσης, ωστόσο, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει μειωθεί πλέον η αξία τους για να τα εκποιήσει. (zougla)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI LEEI O APATEΩΝΑΣ ΡΕ!!!!ΠΡΟΣΑΦΑΤΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΣΕ ΗΧΟΒΑΡΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ 1400 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΙΣΘΟΔΩΣΙΑ.ΠΑΙΔΙΑ SOS ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΦΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μονο αυτο. Επι χρονια ο Λεβι παρανομει γιατι δεν δινει εξοφλητικη αποδειξη οταν τον προπληρωνεις το ολικο ποσο! Μονο καθε φορα που πας σου κοβουν με το ποσο που αντιστοιχει στην συγκεκριμενη επισκεψη για "θεραπεια" της ημερας.
Με αυτο τον τροπο γλυτωνει πολλες χιλιαδες ευρω, γιατι πολλοι πελατες δεν ολοκληρωνουν το προγραμμα τους με αποτελεσμα να μην εμφανιζει ο κυριος αυτος ποσα πηρε ακριβως. Μεγαλη κομπινα!
Αφελης(;) ερωτηση : o ΣΔΟΕ γιατι κανει το κοροϊδο ολα αυτα τα χρονια που ο Λεβί υπαρχει ως επιχειρηματιας;

Anestis Zioulis είπε...

Συνέλληνες αν θυμάμαι καλά απο προηγούμενο άρθρο, οι εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους.
Πως και έπιασαν εβραίο για φοροδιαφυγή;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν οι Έλληνες που γίναν σαν μπουχέσες και μετά θέλουν και BODYLINE...Καλά μη πιστεύετε ότι θα πάθει και κάτι ο εν λόγω συλληφθείς...Η Δικαιοσύνη είναι για...Θου Κύριε...Εδώ δε θέλει Δικαιοσύνη εδώ θέλει δουλίτσα αλλά Πουτινέσκα.....

Ανώνυμος είπε...

Ο εβραίος έχει ολα τα κέντρα στην Ελλάδα πρίνου ,μποντιλαιν,και τα αλλα ολα δικα του ειναι,περιπου 450 καταστήματα,και δεν πληρώνει μια ποτέ.
Απλά οι προδότες τον παρακάλεσαν να τους αφήσει να πουν το ονομά του για την "ισονομία" ρε γαμότο. Τα τσιράκια συλάβαν το αφεντικό τους,αι σιχτιρ ρε μπάσταρδοι μασόνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟ ΚΙΣ ΑΙΔΕΙΟΙΜΑΤΙΟ. ΡΟΥΦΑ ΦΑΛΟΥΣ. ΜΑΓΚΑ 11.13 ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Κ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΙΚΑ Κ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΙΣ. ΤΟ ΚΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑΓΕ. ΞΕΡΩ ΟΙ ''ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ'' ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ- ΚΙΣ ΡΑΒΙΝΟΙ Κ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ Κ ΜΕΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΣ. Ο ''ΘΕΟΣ''(ΜΑΣΩΝΙΑ-ΣΑΤΑΝ) ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΒΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ- ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ.