Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Συμφώνησε να παραιτηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου


Συμφώνησε να παραιτηθεί ο Γιώργος ΠαπανδρέουΠροϋπόθεση να κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters o Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησε να παραιτηθεί εάν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή.

Οι πηγές του πρακτορείου σημειώνουν ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμφωνία παίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
πηγη

8 σχόλια:

free mind είπε...

Τα παιδία παίζει.

MacGyver © είπε...

ΠΛΑΑΑΚΑΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕ
ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕΕΕΕΕ
ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΡΕΕΕΕ

http://www.youtube.com/watch?v=u5KVIOYEZqY&feature=uploademail
Ο Δ. Καζάκης σχολιάζει το λόγο του Γιώργου Παπανδρέου

Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30….
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346

Μαζεστίξ είπε...

Μπλόφα είναι για να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

αμα αυτος παρετηθει εγω θα γινω μεντιουμ με μεταπτυχιακο στην κρυσταλλινη σφαιρα και διδακτορικο στην 6η αισθηση και το 3ο ματι αλλα κριμα δεν το βλεπω να γινω :P

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑ!! ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ! ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !! AΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...!

Ανώνυμος είπε...

Το έστησε πολύ καλά το έργο ο ΓΑΠ με βοήθεια έξωθεν. Κατάφερε να ξεμπροστιάσει το Σαμαρά για τις προθέσεις του. Μην απορήσετε αν αύριο πάρει ψήφο εμπιστοσύνη. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν διπλό κίνητρο. Από τη μια τους είπε ότι θα παραιτηθεί αν πάρει ψήφο ώστε να συνεχίσει κάποιος άλλος το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης και από την άλλη αν τον ρίξουν αυτά που θα έκανε αυτή η κυβέρνηση θα τα κάνει ο Σαμαράς και θα τους πάρει και τη δόξα. Και μόλις πάρει την ψήφο οι βουλευτές του θα πάρουν αντί για την παραίτηση του κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ...... ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....... ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ(ΓΑΠ).......

Ανώνυμος είπε...

Α παρει την ψηφο εμπιστοσυνης τελειωνει και η δουλεια που του ανατεθηκε,γι'αυτο λει οτι μετα θα παρετηθει.Βεβαια θα φυγει με καμποσα δις στην τσεπη του,αυτες οι δουλειες αλλωστε πληρωνονται καλα.Απ'οσα εχει πει και εχει κανει εως τωρα τιποτε δεν ηταν τυχαιο.