Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η τελευταία πράξη διάσωσης του πολιτικού συστήματος.


Τώρα αμέσως λαϊκή αντιπολίτευση.
Σας έχουμε κυριολεκτικά κουράσει, με το να το λέμε συνέχεια ότι το ισχύον πολιτικό σύστημα, της επίπλαστης προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας», όπως αυτή εφαρμόζεται στη χώρα μας, που είναι στην πραγματικότητα μια «δημοκρατία» των κομματικών αρχηγών και των συμφερόντων που τους στηρίζουν....
εκτός από σάπιο και διεφθαρμένο, είναι και ΘΕΑΤΡΙΚΟ. Δεν είναι πραγματικό, δεν έχει πραγματικές.... κοινωνικές αναφορές, αλλά κινείται αυτόνομα σε σχέση με την κοινωνία, την οποία εκμεταλλεύεται για λογαριασμό του. Όπως και πάλι, κατ’ επανάληψη είχαμε πει, όταν το θεατρικό αυτό πολιτικό σύστημα φτάσει στα έσχατα όρια της αντοχής του, τότε θα ρίξει τις μάσκες και θα προβεί στην τελευταία πράξη του, δηλαδή την συνεργασία, για να διασωθεί. Αυτό ακριβώς πράττει σήμερα. Σας λέμε ακόμα, ότι αφού, αυτό το σύστημα, δεν βασίζεται σε πραγματικές κοινωνικές συμμαχίες, δεν αντέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή την θεατρική συνεργασία. Έτσι το σχήμα που θα δημιουργηθεί, μετά τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις, θα έχει ορισμένο μικρό χρόνο λήξης, για να επιστρέψει μετά και πάλι στην θεατρική του αντιπαράθεση. Όμως, τώρα ήρθε η ώρα να αντιληφθούμε ένα πράγμα. Όλοι οι ελεύθεροι και χωρίς κομματικές παρωπίδες Έλληνες, θα πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα, σε σχηματισμό λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι σ’ αυτό το σάπιο και διαφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Πηγη 

1 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα.

Έχουν βάλει τον λαό ν’ αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον “κατακρεουργήσουν”.

Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου.

Γιατί;

Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το “τομάρι” του.

Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να “διαφύγει” με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ..

.Να μην αφήσει “κενά” πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά “φρέσκος” για ν’ αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση. Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν’ αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει “υποθήκες” εις βάρος του ελληνικού λαού.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει.
Αρκεί ν’ αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει “πουλήσει” ήδη. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.

Είναι επικίνδυνος, γιατί είναι αυτός, ο οποίος με την πρωθυπουργική εξουσία μπορεί να δώσει “νομιμότητα” σε όλα τα εγκλήματα που έκανε ο προκάτοχός του.
Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος θα νομιμοποιήσει την προδοσία και θα προσφέρει στον προδότη ασφαλή “οδό” διαφυγής από τον τόπο τού “εγκλήματος”.

Ο Σαμαράς θα “σώσει” τον κολλητό συμμαθητή του από τις συνέπειες των πράξεών του …Θα τον “σώσει”, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει πραξικόπημα, για να περάσουμε στην επόμενη “ημέρα” της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης.

————————————————————-
Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’
Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
…Μοιραίοι.
Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
…Μήπως την Προδοσία α*******υθεί Πραξικόπημα;