Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Αφόρητες πιέσεις από όλη την Ελλάδα να κάνει κόμμα μετά το ξεπούλημα ΝΔ και ΛΑΟΣ!
Η Μόσχα καλεί τον πρώην γαλάζιο βουλευτή!
Χιλιάδες πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα πιέζουν τον Πάνο Καμμένο να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος «τώρα που ξεπουλήθηκαν η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ»!


Οργισμένοι νεοδημοκράτες αλλά και οπαδοί του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη ορκίζονται πίστη στον πρώην γαλάζιο βουλευτή και ζητούν πρωτοβουλίες εδώ και τώρα.

Στο μεταξύ ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε αργά χθες βράδι πρόσκληση από κορυφαίους Ρώσους παράγοντες να επισκεφθεί τη Μόσχα.

Το πολιτικό παιγνίδι στην Ελλάδα έχει ανοίξει και ξεφεύγει από τον έλεγχο των εγχώριων νταβατζήδων…
http://www.kourdistoportocali.com/http://www.kourdistoportocali.com/

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα Πανο.Σιγουρα εχεις 10+ ψηφους απο εμενα

Ανώνυμος είπε...

Και απο μενα αλλες 15 ψηφους.

Ανώνυμος είπε...

και απο εμενα αλλη μια :) αλλα κοιτα να φυγεισ το συντομοτερο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Τ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ!ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ 35ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ Τ ΑΝΑΦΕΡΩ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΠΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΗΦΟ

Ανώνυμος είπε...

Πάνο αν δεν κάνεις κόμμα τζάμπα μιλάμε.Πώς θα ψηφίσει κάποιος ένα κόμμα που έχει μέσα όλους αυτούς τους μνημονιακούς ντιντίδες.Υπάρχει και το κόμμα αποστράτων το οποίο απο ότι φαίνεται έχει μεγάλο ρεύμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΡΟΧΩΡΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ Κ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Κ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΝΟΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ειναι απαιτηση των καιρων να κανεις κομμα, το χρωστας στην ιστορια, παρε μαζι σου και οσους διαγραφηκαν απο πασοκ, νδ επειδη εχουν συνηδειση σαν και εσενα και θα μεινης εκπληκτος απο την υποστηριξη του λαου.
ΟΛΟΙ θα σου κανουμε πλατες.
μην φοβασαι κανεναν

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ Η ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΙΑΪΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΕΡΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΟΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

free mind είπε...

Εγώ πάλι φοβάμαι ότι θα παραμείνει κρυφός άσσος στο μανίκι του Σαμαρά ,ώστε να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρεία,στην κατάλληλη στιγμή και περίσταση προκειμένου να περιοριστούν οι απώλειες της ΝΔ .
Και από τις δηλώσεις του ότι η ΝΔ είναι το σπίτι του και ότι ο Σαμαράς είναι πατριώτης και ότι ο ίδιος θα παραμείνει πιστός στο κόμμα που υπηρετεί από μικρή ηλικία,φοβάμαι ότι απλά συγκεντρώνει ως κυματοθραύστης την οργή και απογοήτευση ,χωρίς καμμία πραγματική πρόθεση να στρατολογηθεί με τις ενάντιες δυνάμεις αυτών που καταγγέλει.
Λόγια,λόγια,λόγια........
Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το πήδημα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΙΔΟΥ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εχει έρθει η ώρα.. Αλλιώς θα γίνει ότι έγινε ο Αντώνης για τον ΓΑΠ, δεκανίκι.....

Ανώνυμος είπε...

Ασ ειναι και ο Καζακης και η Σακοραφα χρειαζόμαστε κοινό μέτωπο, συσπείρωση να κανουμε τΟ Ελληνικο ΤΡΙΜΕΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός σε χρειάζεται Πάνο. Μιλάς μέσα στην καρδιά του κάθε πραγματικού Έλληνα. Είσαι η φωνή του Λαού! Πάρε μαζί σου Κασιμάτη, Καζάκη, Σακοράφα, Κουρουμπλή, Κανέλλη και προχώρα μπροστά! Σε περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζήτω η Πατρίδα μας! Ζήτω η Σημαία μας! Ζήτω η Πίστη μας!
Δε θα αφήσουμε καμιά λέσχη, καμιά μασονία, κανέναν πουλημένο να διαλύσει αυτό το Έθνος!!!

Ανώνυμος είπε...

εχεις 10+ ψηφους απο εμενα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πανο Επανω τους, κι εμεις μαζι σου......Αντε!!

Ανώνυμος είπε...

Gia sou Pano Palikare!!!
Oloi oi Ellines tis Perioxis Mannheim Germanias
eimaste mazi sou proxora kai emeis arxisame na kanoume idi ton agwna mas
Basisou ston apodimo Ellinismo dioti poname kai agapame mesa apo ta bathi tis psixis mas opos oloi oi synellines

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρθει η μέρα να αλλάξει η νοοτροπία των 10+ ψήφων προερχόμενες από τον ίδιο άνθρωπο, όταν δήλαδη έρθει η ώρα να αποφασίζουμε ΜΟΝΟΙ μας για το μέλλον μας ο ΚΑΘΕΝΑΣ από εμάς, τότε ίσως να δούμε σωστό άνθρωπο εκλεγμένο. Ως τότε, συνέχισε στο ίδιο τροπάριο Ελλάδα, στο ίδιο τροπάριο που μας έφτασε ως εδώ. Να σέρνετε τους παππούδες να ψηφίσουνε τον Χ ή τον Ψ ή τον Καμμένο. Χωρίς να υπονομεύω την ως τώρα δράση του, όσο ανήκει στη ΝΔ, αφήστε τις σάλτσες για το κυρίως πιάτο και όχι για το ορεκτικό. Δε μπαίνουνε άνθρωποι τυχαία στον χώρο της βουλής, ας κρατάμε μια πισινή.

Φιλικά, ένας νέος

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω ... η Πατριωτική Δεξιά και ο Πανος Καμμένος.
Μαζί σου Πάνο

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου πάνο.Είναι πατριώτης ο τύπος. Μπράβο του

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ενας ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι ειμαστε ομως ρε παιδι μου οι ελληνες. δυο κωρονες πεντε φωνες και αμεσως ετοιμος ο ελληνας ηγετης . μυαλο δεν βαζουμε κριμα . Φαινετε τελικα οτι οι ελληνες το χουμε στο dna μας να ψαχνουμε παντα για σωτηρες . Αμεσως ελληναρες τα ξεχασατε ολα . Ξεχασατε οτι υπηρξε υπουργος καταστροφικων κυβερνησεων για την ελλαδα, ελα μωρε υπουργος ηταν δεν εκανε και κουμαντο ο ανθρωπος.Ναι οπως ακριβως και ο γιωργακης, ο παπανδρεου ντε τον θυμαστε;η μηπως αυτον δεν τον ψηφισε ο ελληνικος λαος. Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .Α ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Καταστροφικότερη κυβέρνηση απ΄ αυτή του γιώργου α. παπανδρέου πραγματικά δεν πέρασε. Ακόμη και ο Παπαδόπουλος φαντάζει αρνάκι μπροστά του, ανώνυμε 2:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

11:00 π.μ. Πάρα πολύ σωστός, την ίδια ακριβώς γνώμη έχω και εγώ, με κάλυψες απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2:00 μ.μ.,
Αντί να προτείνεις κάτι, όπως ο άψογος 10:50 π.μ., ισοπεδώνεις και βρίζεις τους πάντες. Κρατάω το Έλληνες και το προηγούμενο απλά χαρακτηρίζει εσένα. Εκτός της λέξης που σε χαρακτηρίζει λοιπόν θα ήθελα να ξέρω και την εθνικότητά σου. Επειδή Έλληνας δεν είσαι σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον Καμμένο που δεν ψήφισε τους δοσίλογους
αλλά ο 2:00 καλά τα λέει.
Αυτοί που μιλάνε για πατριωτική δεξιά: ο φιλεφθερισμός δεν έχει πατρίδα όπως δεν έχει και ο κομμουνισμός η ο σοζιαλισμός. αυτά τα δεξιά και αριστερά θα φέρουν τους έλληνες και την ελλάδα σε 50 χρόνια εκεί που είμαστε τώρα. Εάν θέλουμε μέλλον, πρέπει μόνο να χωρίζουμε πατριώτες και προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως μεγαλοποιειτε τα πραγματα ???Λεω γω μηπως τωρα..Πολυ ξαφνικα αλαζετε σταση εσεις !!

Ανώνυμος είπε...

Ποσο κουτορνιθια εισται ολοι εσεις που βλεπεται στο προσωπο του πανουλη τον σωτηρα σας. Τον Χατζηγακη τον διεγραψε και απο το κομμα,τον Καμμενο γιατι οχι;΄Γιατι το αφησε να το αποφασησει αυτος (Καμμενος) αν θα φυγει απο την ΝΔ και ο πατριωτης του κολου εμεινε γιατι σε λιγο καιρο θα εχουμαι εκλογες Καταλαβαται τωρα κουτορνιθια γιατι δεν πρεπει να μασαται απο λογια αλλα απο εργα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε kourdistoportocali. μην πιστεψουμαι τις μαλακιες που γρφεις οτι τον καλεσαν τον σωτηρα απο την Ρωσια. Τι σκοπο να εξυπηρετουν αραγε αυτες οι ειδησεις του κολου περιεργο που η διαροη της ειδησης εγινε μονο απο εσας και την αναπαρηγαγαν κιολας .Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Καμμένε αν δεν αυτονομηθείς και συμπραξεις με τους υπόλοιπους του πατριωτικού/αντιμνημονιακού μετωπου τσάμπα τα λόγια, οι φναφάρες και οι κορώνες... θα δικαστείς και εσύ ως Εθνοπροδότης και ως ανάχωμα για την εκτόνωση της λαικής οργής... Από εμάς θα έχεις την τυφλή εμπιστοσυνη και στηριξη εφόσον κάνεις πράξη τα λόγια σου... Ο Καζακης, ο Τσιπρας, η Κανελλή (κ.α) και ΕΜΕΙΣ οι απλοι πολιτες οφείλουνμε να γινουμε ΕΝΑ ενάντια στη λαιλαπα των νεοταξιτων ΣΑΜΑΡΟΓΙΩΡΓΆΚΗΔΩΝ... Ξυπνα πριν είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ksipna kameneee mn fovase kanenan o laos einai mazi sou ftiakse diko sou komma!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο καμμενο σεδω στο νομο μας σου στεινουμε ψηφοδελτιο που θα παρει πρωτια το λιγοτερο δευτερος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ e-mail του Καμμένου..
να του στείλουμε όλοι mail....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:27 ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΙΛΑΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ . ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΖΗΤΆΤΕ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΧΟΥΝΤΑ.
ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕ