Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αντι-μνημονιακό κόμμα σχεδιάζει ο Τράγκας;


Καλοί φίλοι του blog, που έχουν πρόσβαση σε «ειδική» ενημέρωση, μας πληροφόρησαν ότι ο Γιώργος Τράγκας ετοιμάζει κόμμα!
Σε πολλούς έχουν μπει ανάλογες ιδέες. Δε χρειάζεται να διαβάσεις τις δημοσκοπήσεις για να διαπιστώσεις το τεράστιο κενό που έχει δημιουργηθεί στο πολιτικό μας σύστημα...
.

Είναι πασιφανές ότι πρωτοφανής μερίδα του κόσμου στρέφει την πλάτη της στους υφιστάμενους πολιτικούς σχηματισμούς. Αλλά, βέβαια, και οι δημοσκοπήσεις το επιβεβαιώνουν, πιστοποιώντας ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στο τέλος της μεταπολίτευσης.

Κι επειδή -στον πλανήτη αυτό- «κενά αέρος» δεν υπάρχουν, είναι βέβαιον ότι κάποιοι θα σπεύσουν να δώσουν εναλλακτικές στους ψηφοφόρους. Το πρόβλημα είναι ότι, σήμερα, δε φαίνεται να υπάρχει κάπου η ισχυρή προσωπικότητα, το δυνατό «άλογο» που θα τραβήξει το κάρο ενός νέου κόμματος, με προοπτική να ανατρέψει τα δεδομένα.

Αλλά, ούτε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας –παρά την αναμφισβήτητα πληθωρική του προσωπικότητα- δεν τοποθετεί τον εαυτό του επικεφαλής του κόμματος που φέρεται να σχεδιάζει. Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν έχει βρει την προσωπικότητα που θα ηγηθεί του σχήματος, αλλά ακούγονται διάφορα –ενδιαφέροντα, μέχρι και εντυπωσιακά- ονόματα. Πολλά εξ αυτών προέρχονται από το παραπαίον Alter και αφορούν σε προβεβλημένους δημοσιογράφους (περισσότερους από δύο). Θολό παραμένει, όμως, αν όντως τα ονόματα αυτά θα συμμετάσχουν στην κίνηση Τράγκα ή απλώς έχει κάποιες προκαταρκτικές επαφές μαζί τους, κι αν κάποιος εξ αυτών προορίζεται για ηγέτης του.

Κι αν τα ονόματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, απόλυτα ξεκάθαρη είναι η πολιτική πλατφόρμα του επερχόμενου (;) κόμματος: θα είναι απολύτως αντι-μνημονιακό. Η στόχευση είναι προφανής. Θα επιχειρήσει να συσπειρώσει τους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες, μετά τη συμμετοχή Σαμαρά στην κυβέρνηση Παπαδήμου και την υπαναχώρηση της Ν.Δ. από τη θέση «δεν ψηφίζω». Επίσης, θα επιδιώξει να προσεταιριστεί τους δυσαρεστημένους από τον Καρατζαφέρη, αλλά και τους απελπισμένους γενικώς (που είναι και οι περισσότεροι Ελληνες).

Στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται και το ενδεχόμενο σύμπραξης με τον επίσης αντι-μνημονιακό Δημαρά, η στάση του οποίου φαίνεται να «του βγαίνει» στα κουκιά.

Για να δούμε…
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε γαμνιετε ο τραγκας. ξερει πολυ καλα ποιοι πολιτικοι ειναι μασονοι αλλα δεν τους βγαζει στη φορα.σου εχω ηδη τρεις ψηφους

Modestus είπε...

Βασικά καλύτερα να πάρει κόσμο από την ΝΔ μια και καταρρέει το δήθεν αντιμνημονιακό προσωπείο του Τόνυ. Καλό είναι η διάσπαση της ψήφου για να μην μπορεί να κυβερνούν μονοκομματικά και να ξέρουν ότι η ψήφος δεν είναι δεδομένη ούτε για αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

-Βρέ Ούστ βρομοτράγκα αρσενική (;) πόρνη τού κιαρατά χαζομαλάκα βυζαντινορωμιού ελλαδίτη.-ΠΠΣΞ

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην κλάσουμε...μμμ συγνώμη κλάψουμε .. ο υπέρμαχος του λευκού θα κάνει κόμμα!!!

maria είπε...

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.