Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μπράβο Καμμένε. Δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή.


Το δήλωσε σήμερα το πρωϊ σε τηλεοπτικό κανάλι. Δεν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, ακόμα και αν τον διαγράψουν από την Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα υποστήριξε, ότι η νέα δανειακή σύμβαση νομιμοποιεί και την πρώτη και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση του κόμματος. Όλοι γνωρίζουμε πως η πρώτη δανειακή...
σύμβαση... είναι άκυρη, καθόσον ποτέ δεν κυρώθηκε από την ελληνική Βουλή και ως εκ τούτου δεν παράγει έννομα αποτελέσματα και υποχρεώσεις για τον ελληνικό λαό, αφού εκτελείται κατά παράβαση του Συντάγματος με σαφή σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας.
Πηγη 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μπορούσε μόνο να φέρει ένας κούκος την άνοιξη.
Τους ενώνει η δανειακή.
Τους χωρίζουν οι ρόλοι και τα πρόσωπα που θα την εκτελέσουν.
Και μαζί και εμάς.

Ανώνυμος είπε...

300-1=299 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΦΟΡΒΑΣ ΕΚΟΠΡΙΖΕ ΕΝ ΑΛΩΝΙΩ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο ρε Πάνο!
Κράτα γερά!Γάμησέ τους !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρτο πάνω σου Πάνο

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Καμμένε μην ξεχνάς τον λαό σου και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε ξεχάσουν και αυτοί. Πήγαινε και πέστα δημόσια ΣΗΜΕΡΑ να σε ακούσουν όλοι που είναι κρεμασμένοι στις τηλεοράσεις και στα blogs.

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΠΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ

ilias είπε...

Μπράβο Πάνο

θεολογος1973 είπε...

ΑΞΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καμενε δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σε κραταει και δεν προχωρας.Τιμησε το ονομα σου και καψτους ολους.Το βλεπεις και μονος σου οτι ο λαος ψαχνει αρχηγο,γιατι αλλιως σκυλος που γαυγιζει μην τον φοβασαι

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Πανο Καμμενε συγχατητηρια επιτελους ενασ μεγαλος ΕΛΛΗΝΑΣ .Μονο προσεχε σε χρειαζομαστε και ξερεις ποσο αδισταχτοι ειναι σ μ οποιον τουσ χαλαει τα σχεδια

Ανώνυμος είπε...

5:51 ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑ;ΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ , ΔΗΛ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ . ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΕ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπλα μπλα μπλα μπλα πραγματικά τα βαρέθηκα καλός ο πάνος αλλα δεν βλέπω να κάνει την κίνηση περιμένω να δω από δω και πέρα, τα λόγια είναι φτώχεια.

Ανώνυμος είπε...

Poulitari kammene, vrizeis builderberg kai masonous kai exeis gia arxigo to samara pou einai melos tis builderberg kai 3os ksadelfos tou geroylanou apo to soi benaki, diladi 5 genies masonos.
ante gamisou vlaka kammene kai paraitisou an eisai pragmatikos ellinas.
Alliws vgale to skasmo gourouni!
Poion koroideueis panivlaka... se katalavame

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Από λόγια είμαστε χορτάτοι...
Από έργα είμαστε εντελώς νηστκοί...
Γι' αυτό λοιπόν Πάνο Καμμένε...
αν δεν θέλεις να μείνεις ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ στα χαρτιά...
Κάνε τώρα μιά κίνηση...
Βγες μπροστά!!!
Μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...
...μακριά απ' υη λίγη νουδούλα...
Να συνταχτούμε μαζί σου!!!
ολα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε evanggele είμαι ο 7.49 πραγματικά βαρέθηκα να ακούω λόγια λόγια,ας κάνει την κίνηση με άλλους πατριώτες και το πιστεύω ότι ο κόσμος ο λογικός θα είναι διπλα του, όλα τα αλλα είναι για να το παίζουμε πατριώτες,είμαστε σε αναμονή.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει και ένας δικός μας εκεί μέσα.μπράβο ρε πάνω!η νεολαία μαζί σου.πάρε των βελόπουλο και κάντε κόμμα.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

9:08...αδερφε...
ετσι ακριβως ειναι!!!