Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Που θα κρυφτούν όσοι επιτρέψουν στον κύριο Παπανδρέου να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο;



Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Το έγραψα χθες, το επαναλαμβάνω και σήμερα προς εμπέδωση!
Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου, που όπως αποκάλυψε η Άννα Διαμαντοπούλου, ενώπιον του ...υπουργικού συμβουλίου να συμφωνεί άλλα και μετά από λίγες ώρες στην ΚΟ του κόμματός του να λέει άλλα , να τηρήσει το λόγο του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι η πολλοστή.
Για αυτό οι συνομιλητές του από την αντιπολίτευση θα πρέπει να επιδείξουν εξαιρετικά ιδιαίτερη προσοχή.
Δεν έχει νόημα να συζητάς με κάποιον που εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι μάλλον είναι αναξιόπιστος. Όσο για αυτό που είπε χθες ότι δεν είναι γαντζωμένος στη καρέκλα της εξουσίας, μάλλον θα πρέπει να διαβάζεται χωρίς το ΔΕΝ.
Ακόμη και την ακύρωση του προαναγγελθέντος πανηγυρικά επικείμενου δημοψηφίσματος, που κατέληξε όπως κατέληξε στον κάδο των αχρήστων κάποιου γραφείου του μεγάρου Μαξίμου, δεν την ανακοίνωσε ο ίδιος στους βουλευτές του, αλλά ο κύριος Βενιζέλος.
Μετά δε από λίγο, ο ίδιος στη Βουλή, προσπάθησε να πει ότι κάτι σαν να μπλόφαρε για να πείσει τους πολιτικούς του αντιπάλους να ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση, και τα κατάφερε.
Γι αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι άλλα σκέπτεται, άλλα θέλει να πει και άλλα τελικά κάνει.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός, είναι και αρκετοί από τους βουλευτές του που αντιδρούν στα τηλεοπτικά κανάλια με δηλώσεις ότι θα καταψηφίσουν το ένα ή το άλλο , αλλά τελικά κάνοντας μια στροφή 180 μοιρών ή τούμπα , ψηφίζουν αυτό που θέλει ο ηγεμών !!!
Για να δούμε λοιπόν. Θα αποδειχθεί για μια έστω φορά ο κ. πρωθυπουργός συνεπής ή θα επαναληφθεί το ίδιο έργο, στο οποίο είμαστε μέχρι τώρα απαθείς θεατές ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι πάντα συνεπής στα αφεντικά του.
Και εμείς σκύψαμε το κεφάλι.
Γιατί όλα θυμίζουν hellraiser που σε μία φράση του περιλαμβάνει το απόλυτο κακό."Καλώς ώρισες στο ταξίδι εξερεύνησης του απόλυτου πόνου".
Ηττηθήκαμε,γιατί δεν βρέθηκε κανείς να σταθεί στο πλευρό μας,την ώρα που όλοι στηρίζουν την δολοφονία της πατρίδας
Απόψε θα έπρεπε πραγματικά να σειστεί η Αθήνα και αντ'αυτού ανέλαβε και πάλι ρόλο σωματοφύλακα το ΚΚΕ.
Μην τυχόν και κουνηθεί κανείς.
Η παρτίδα έληξε με ματ ή μου φαίνεται?

ΜΑΡΙΑ είπε...

εχουμε στηθεί όλοι στις τηλεοράσεις για να δούμε και πάλι τα ψέματα που μας είπαν,θα μας πουν , και θα μας λένε
ενώ έπρεπε νάμασταν αυτήν την ώρα όλοι στους δρόμους