Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Από το : lesvosnews.gr
Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη , που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και...

Νησιωτικής Πολιτικής.
Η πρώτη απόδρασή του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.
Η δεύτερ απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.
Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.
Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών.
Το LesvosNews θα σας παρουσιάσει αργότερα πλήρες ρεπορτάζ με βίντεο από όλη την παραμονή του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τι είπε αποκλειστικά στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Συνάνη.

24 σχόλια:

AKENATON είπε...

ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΟΠΟΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ;ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΑΤΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΔΩΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Tο χρήμα, ο παράς μας ενώνει όλους!!! Ετσι και αυτός, ενώθηκε με αυτούς που νομίζαμε ότι κατηγορούσε! Τους ένωσε το πολύ χρήμα!

Ανώνυμος είπε...

Χριστιανοί οι του ΛΑΟΣ;;;;;;;;;;;;;
χαχαχαχαχαχα....

Έλεος ρε φίλε....!!! Μην τα λες έτσι...!

Πάντως τον γκέιμπελς τον έχεις σπουδάσει καλά 6:43...! :)

Οι Χριστιανοί σε τσούζουμε...! :D

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα.. σα γύφτικο σκεπάρνι καμάρωνε ο μπουμπούκος που πηρε υπουργειο.καλά των κάναν των ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ μνημονιακο φασίστα..περαστικά μπουμπουκο σου εύχομαι να φύγεις κολυμπώντας από εκεί..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σίσσυ,αχ καλε Σίσσυ.Μην στενοχωριέσαι .Στην στοά θα σου έχουν αντίδοτο .Εδώ θα σε φτύνουν,εκεί θα σε δοξάζουν.

Ανώνυμος είπε...

αδωνη μη μασας ρε,αριστεροι ειναι αυτοι που σε κυνηγανε.....................

Ανώνυμος είπε...

Ανυπομονώ για τα βίντεο και τις φωτογραφίες με τον άδωνη αυγολέμονο.Κρίμα τα αυγά με τον γελοίο.

Ανώνυμος είπε...

24 Νοεμβρίου 2011 8:07 μ.μ. αριστεροι δεν ειναι..αλλα με αυτα που λετε λαμογια του λαος θα τους κανετε..α! και ο καρατζαφερης καποτε ελεγε "ειμαι δεξιος στα εθνικα και αριστερος στα εσωτερικα" ειδες εσυ κατι τετοιο?

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιαδης εχει αποθρασυνθει εντελως. Αντι να κρυβεται, εκτιθεται.
Ασκηθειτε στο ... ακοντιο ολοι οι Ελληνες. Θα μας χρειαστει για τα γιαουρτια και τα αυγα να βρισκουν τον στοχο τους.

Kostas είπε...

Μπουμπούκοοοοοοοοοοο, καλέ μπουμπούκοοοοοοοοοο την επόμενη φορά καργιόλη θα πρέπει να σε πάρει το ελικόπτερο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ .ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΙΔΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΣΧΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΛ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧ.......ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κρεμάλες έρχονται για όλους, φίλτατε, να είσαι βέβαιος. 301 κρεμάλες και αν οι λαλίστατοι Καμμένος Καννέλη και όσοι έχουν ορθώσει αντιμνημονιακό λόγο, αν δεν έχουν παραιτηθεί όταν γίνει η έκρηξη, να το ξέρουν δεν γλυτώνουν επειδή δεν υπέγραψαν. Συνεχίζουν να δίνουν νομιμοποίηση με το να παραμένουν σε μια κατοχική βουλή.

Όσο για τον Άδωνις θα παρακαλάει να τον κυνηγάνε οι αντιεξουσιαστές γιατί δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πάθει από αυτούς πρόδωσε υποδυόμενος τον εθνικόφρονα.

Και για να δείτε τι κότα είναι, όταν ανέβουν οι σκηνές της φυγάδευσης του, (μόλις τα είδα στον αντ1), θα παρατηρήσετε ότι πάνω στην αναμπουμπούλα άφησε πίσω του έναν από τους συνεργάτες του, ο οποίος έπεσε με την τσάντα και ήταν κατατρομαγμένος και σαστισμένος. Ο ξεφτίλας, ο μπουμπούκος. Ούτε πίσω δεν κοίταξε.

maria είπε...

MΠΟΥΜΠΟΥΚΟ Η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΓΑ ΔΙΚΟΡΚΑ.ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ..........

Ανώνυμος είπε...

Yπαρχει βιντεο στο news247

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΣΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΟΤΑΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ 666

Ανώνυμος είπε...

Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χοντρόπετσοι και δεν τρέχουν να κρεμαστούν αυτοβούλως;
Αυτοί που λένε τα λεφτά πολλοί εμίσησαν,τη δόξα ουδείς,δεν έχει ουσία στην προκειμένη,διότι αυτοί δε θα δοξαστούν ΠΟΤΕ,πάνε μόνο για τα λεφτά.
Μα τι να τα κάνουν τα λεφτά άμα ζουν στην απόλυτη ξεφτίλα;
Δεν ντρέπονται τα παιδιά και τους γονείς τους;
Τι τους λένε;
Μήπως τους κλείνουν την τηλεόραση για να μη βλέπουν τον αυγοπόλεμο;
Αν νομίζουν ότι αυτό που ζουν ονομάζεται ΔΟΞΑ,τότε τι να πω,πραγματικά είναι για λύπηση οι καταντημένοι.
Πάντως λυπάμαι για όλους τους Αθηναίους,που απειλούμε μέσω διαδυκτίου ότι θα πάρουν τα αρ...δια μας,θα τους φάμε,θα τους κρεμάσουμε...
Οι νησιώτες κι οι επαρχιώτες που έχουν ψυχάρες μας έβαλαν τα γυαλιά,είδαμε ότι όπου πήγαν οι καταντημένοι τους πρόγκηξαν.
Δεν μπορεί,θα ξυπνήσουμε από το λήθαργο,αλλιώς θα πρέπει να έρθουν να μας οργανώσουν οι ψυχάρες.
Ένα μπαμ θέλουμε για εκκίνηση.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε πατριωταροι.μεχρι και το μερος 30 απατριδων προδοτων της αντααρσυας θα παρετε προκειμενου νατην πειτε στον γεωργιαδη.περιμενετε αριστερουληδες σας ερχεται

Ανώνυμος είπε...

Oι αλλοδαποί σας αφανίζουν!

Ανώνυμος είπε...

ΚΤΙΡΙΟ, ΟΧΙ ΚΤΗΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ειναι υπουργος αυτης της προδοτικης και χουντικης κυβερνησης, που προεκυψε απο συνταγματκη εκτροπη και απο διαδικασιες, που δεν προβλεπονται απο το συνταγμα, μονο αυτης της μεταχειρισης αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ
Ο ΠΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜ..ΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ
ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜ..ΕΙ.