Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κόβουν το ρεύμα στο Μαξίμου μετά τη σύλληψη του Φωτόπουλου


Κόβουν το ρεύμα στο Μαξίμου μετά τη σύλληψη του Φωτόπουλου
Χαμός!
Δέρνουν στη ταράτσα τον Φωτόπουλο;
Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ που έχει γίνει ο εφιάλτης της Τρόικας συνελήφθη το πρωί στον Χολαργό και οδηγήθηκε στο περιπολικό χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, παρά τις κάμερες που είχε στείλει έγκαιρα ο Αλαφούζος για να έχει τα ενσταντανέ της σύλληψης του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το....
αστυνομικό τμήμα του Αμαρουσίου επικοινωνεί με τα τύμπανα του πολέμου με τους συναδέλφους του και ζητάει να ξεκινήσει ανένδοτος με διαρκείς απεργίες.
Είναι πολύ πιθανό να μείνει στο σκοτάδι ακόμη και το Μαξίμου…

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μείνει όχι μόνο το Μαξίμου αλλά και το Μεγάλο Μπουρδέλο η Βουλή και ο Τουρκοαλβανός Προεδράρας Παπούλιας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΧΟΥΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Προδότες ενα εχω να πω:
Γεννηθήκατε σαν προδότες,μεγαλώσατε σαν προδότες,ζησατε σαν προδότες,κυβρνησατε σαν προδότες,αναθρέψατε παιδιά προδότες,είχατε γονείς προδότες,οι φίλοι σας ήταν προδότες,τα αφεντικά σας προδότες και θα πεθάνετε σαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Και ξέρεται πως πεθένουν οι προδότες? Με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο πάντα,5,5 ευρώ υλικά χρειάζεται...τσεκαρισμένο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη κανενα απο τα σκατοκομματα που εχουν κυβενρνησει δεν ειχαι τ αρχιδια να τα βαλει με τα λαμογια τους συνδυκαΛΗΣΤΕΣ επρεπε να ερθει η κυβερνηση αυτη ντεμεκ για να κανει τα αυτονοητα και να τηρησει το νομο μπας και γινει κρατος αυτο το ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ αντε και σ ανωτερα

Ανώνυμος είπε...

να κόψουν το ρευμα στο σκατογερμανο γκαουλαιτερ Reichenbach και σε άλλες γερμανικές εταιρείες

apestalmenos είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ,ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

αυτοί έχουν και γεννήτριες... δεν έχουν ανάγκη
αλοίμονο απο τον κοσμάκη

Ανώνυμος είπε...

Παρ'ότι ανέκαθεν θεωρούσα τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ,θεματοφύλακα και χαϊδεμένο παιδί των εκάστοτε κυβερνήσεων,κατ'εξοχήν προασπίζοντα τα συμφέροντα του κλάδου του,δεν μπορώ να αμφισβητήσω την μαχητικότητα και αγωνιστικότητα του στον αγώνα ενάντια στο άδικο χαράτσι,βάζοντας τα με τα τέρατα του πολιτικού και "δημοσιογραφικού" κατεστημένου.
Κάθε ένας που προτάσσει τα στήθη του ενάντια στις δυνάμεις κατοχής,αξίζει την στήριξη και τον θαυμασμό μας
Καλά είναι τα λόγια,καλά και τα σχόλια,αλλά αυτοί που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα είναι αυτοί που δέχονται κατά πρόσωπο τα πυρά και υφίστανται την ταλαιπωρία που προβλέπεται από το νέο σύνταγμα των 300 για φίμωση έως και την οριστική εξαφάνιση των αντιφρονούντων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα....Παιχνίδι παίζει κι αυτός........Μήπως στις επόμενες εκλογές βάλει υποψηφιότητα και το παίζει εργατοπατέρας με 300.000Ε εισόδημα????????Ας δώσει κάτι απ τον παχυλό μισθό του και τότε θα τον παραδεχτώ................Αλλά που!!!!!!!!.....Τους μάθαμε κι αυτούς τους συνδικαλησταράδες..................Τόσα χρόνια έλυναν κι έδεναν και κανείς δεν τους πείραζε...............Αυτοί κατέστρεψαν και βούλιαξαν τις ΔΕΚΟ με τα προνόμιά τους.......ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ........ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ και μας το παίζουν εργατοπατέρες.....................

Ανώνυμος είπε...

συνδικαληστες...η τερατογενεση του ΠΑΣΟΚ.Τωρα το τερας τα βαζει με τους γονιούς του.Είμαστε ανάμεσα σε πολλα κακα και δεν ξερω πως θα σωθούμε...εμείς και η πατρίδα.
Ο Θεος να βαλει το χερι του και εμεις μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να επηρεάζονταν οι μεγάλοι από απειλές ότι θα τους κοπεί το ρεύμα.εχουν γεννητριες και κάλλιστα μπορούν να πάνε στο εξωτερικό.ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΥΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ!