Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: «ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ»


altΤο Άγιον Όρος, την τύχη την αγαθή είχα να το πρωταντικρίσω εγώ πετώντας μ' ένα «Μιράζ 2000» πάνω απ' τον Άθω πέρυσι τέ­τοιες μέρες. Ήταν το δώρο των φρου­ρών του Αιγαίου, όπως έκτοτε απο­καλώ τους πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας, για τη γιορτή των αρχαγγέλων, τη δική τους, προς μία δημοσιογράφο που επιμένει να με­τράει τις αναχαιτίσεις των απέναντι κι όχι τις παραβιάσεις τους...


Λέγω «τύχη αγαθή» κι ας με πουν μελοδραματική, όσοι δεν ένιωσαν το προνόμιο να αεροζυγιάζονται με τα σύννεφα. Να περιδιάβαιναν τις κατοι­κίες των αγγέλων.

Να βλέπουν μ' ό­λα τα κύτταρα του φθαρτού σώματος τους, την προσευχή ως αύρα χαρμο­λύπης να εγκολπώνεται σκήτες και μοναστήρια, τις κατοικίες των ερα­στών μιας ταπεινότητας, που αντέχει χίλια χρόνια τώρα να υπερασπίζεται με πίστη κι αγάπη τους πολλούς και άπιστους.
Όταν διάβασα στις εφημερίδες πως δύο κοινοτικές κυρίες αξιωμα­τούχοι βγήκαν να μας επιτιμήσουν που επιμένουμε στο Άβατον του «Πε­ριβολιού της Παναγιάς» μας, ανάμε­σα σε κάτι φληναφήματα περί ισότη­τας των δύο φύλων, διακρίσεις κι άλ­λα τέτοια εκ του πονηρού, όταν τα έργα απάδουν των μεγαλοστομιών, στην αρχή γέλασα. Ύστερα δημοσιο­γραφικών πονηρεύτηκα, ανησύχησα, για να οργιστώ εντέλει από το ενδε­χόμενο να πρέπει να είμαι συνεχώς σε ...αγιορείτικη επιφυλακή.

Ήθελα να τις έχω μπροστά μου με ελληνικό κρασί και ψωμοτύρι, σε ά­γιες νύχτες ανοιξιάτικες, να μυρίζει αγιόκλημα και θυμάρι, να σκάνε μέσα στα ρούχα του ορθολογισμού τους και να τους μιλάω ώρες για τον έρωτα της ελευθερίας. Να προσπαθώ να τους πω πως για μας εδώ, τους ενα­πομείναντες και τις εναπομείνασες, ρωμιούς και ρωμιές, ο έρωτας είναι που έφερε το Άβατον του Ορους. Και πως στην κλίμακα των δικών μας α­ξιών, όπου θα βρεις κομουνιστή να κάνει το σταυρό του και παπά με το ντουφέκι να υπερασπίζεται τα ντουβάρια του και ελεύθερους πολιορκη­μένους και γυναίκες να χορεύουν κα­τά γκρεμού και μιαν Ανάσταση ακατα­νόητη, αφού πεθαίνεις με την πίστη πως ο θάνατος με θάνατο νικιέται.

Πώς να τους πω όμως, πως εμείς μαθημένοι να πληρώνουμε περατατζίδικα στο Χάρο, με τραγούδια σαν το «έβαλε ο θεός σημάδι παλικάρι στα Σφακιά κι ο πατέρας του στον Ά­δη άκουσε μια ντουφέκια», έχουμε μια Παναγιά που δεν είναι σαν τη Μαντό­να τους και κηδεύει το παιδί της με «Ω γλυκύ μου έαρ γλυκύτατον μου τέκνον πού έδυ σου το κάλλος...». Τι να τους πω; Πως το Άβατον το σεβά­στηκαν επί τετρακόσια χρόνια οι μου­σουλμάνοι κατακτητές μας; Πως, ό­ποτε κατατρεγμένος, διωγμένος λα­ός, γυναικόπαιδα, έτρεξαν να κρυ­φτούν στο Άγιον Όρος. Το Άβατον ήρθη, όπως με την Αγάπη και για την Αγάπη αίρεται ως και η ελευθέρια;

Θα με κοίταζαν ωσάν κάτοικο άλ­λου πλανήτη αν τους έλεγα πως, ό­ποιος προσπαθήσει να παραβιάσει το Άβατον θα βρει σ' αυτό το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής ως άπαρτο ανάχωμα, πρώτες και καλύτερες τις γυναίκες αυτού του τόπου που δεν μετράνε την «ελευθερία» και τα «δικαιώματα τους» με το μέτρο που κονταίνει την πίστη των ανδρών τους. Πως δεν συλ­λογίζονται με το μέτρο των δήθεν δη­μοκρατών που καμώνονται τους υπε­ρασπιστές των ανθρωπίνων δικαιω­μάτων και αποδέχονται την αποικιο­κρατική πολιτική, τα στρατηγικά συμ­φέροντα με χώρες βαφτισμένες «χώ­ρες του τρίτου κόσμου» και το εμπάρ­γκο στα παιδάκια του Ιράκ, ως το α­παραίτητο μέτρο συνετισμού της η­γεσίας τους.

Ποιος θα τολμήσει και κυρίως ποια γυναίκα πολιτικός να αντιπαρατεθεί σε μια στάση ζωής ελληνίδας γυναί­κας που ακόμη κι όταν πονάει και δεν καταλαβαίνει γιατί ο γιος της αφιε­ρώνεται στο Χριστό και χάνεται στο «Περιβόλι της Παναγιάς» το μόνο που δε σκέφτεται είναι να αντιπαρατεθεί στη βούληση του Άλλου, πατώντας εκεί όπου η ίδια δοξάζεται ως γυναί­κα όσο πουθενά αλλού. Είναι παρά­λογο, λοιπόν, το Άβατον; Πόσο; Ίσως. όχι τόσο για μας όσο το... πολιτισμέ­νο γεγονός να υπάρχουν κέντρα δια­σκέδασης στη Δύση όπου οι πορτιέ­ρηδες αποφασίζουν ποιος μπαίνει μέ­σα και ποιος όχι, με μόνο κριτήριο την όψη, τα ρούχα και τον...αέρα κοσμικό­τητας που αποπνέουν. Πώς να το κα­ταλάβει το Αβατον αυτή η Δύση; Που ό,τι δεν κατανοεί, όπου αδυνατεί να αισθανθεί τον όποιο Άλλο με συγκα­τάβαση, οταν δεν μπορεί να ηθικολο­γήσει κατά τα καλά και συμφέροντα της, επεμβαίνει, κατακτά, καταπιέζει, βιαίως «εκπολιτίζει», πλούσια σε προσχήματα και λογικοφανή τεχνά­σματα, χρήματα και όπλα, βέτο σε διε­θνείς οργανισμούς κι άλλα πολλά πα­ρόμοια.

Όσο η Κύπρος θα χωρίζεται από μια γραμμή αίματος βαφτισμένη πρά­σινη για τις δυτικές συμμαχικές α­νάγκες. Όσο οι πλούσιοι δυτικοευρω­παίοι θα αναζητούν σεξουαλικό του­ρισμό ανήλικων στη Άπω Ανατολή ως ...διάλειμμα στις μπίζνες. Όσο ένα κε­φάλι κυανοκράνου θα βαραίνει όσο μια χιλιάδα ανώνυμοι νεκροί σε μαύρη, ά­σπρη, κίτρινη, χώρα επιρροής τους. αυτοί οι υπερασπιστές δήθεν, των αν­θρωπίνων δικαιωμάτων και της ισό­τητας δήθεν των φύλων, ούτε να μι­λούν επιτρέπεται για το Αβατον του Άθω. Νισάφι πια! Εκτός κι αν αληθεύ­ουν οι πληροφορίες πως τάχαμου η Ουνέσκο για να πατήσει πόδι εκεί όπου της λένε πως υπάρχουν θησαυ­ροί, με σταυροψυχάρεια τερτίπια και κατάλληλη διπλωματική εκμετάλλευ­ση της βαλκανικής πολυεθνικότητας των μονών, μηχανεύεται να θέσει υ­πό την προστασία της το Άγιον Όρος. Στον τόπο μας κάποιος πρέπει να τους πει όλων αυτών των προστατών πως την προστασία αυτήν εμείς, άν­δρες και γυναίκες, τη λέμε νταβατζι­λίκι, την απεχθανόμαστε και την πα­τρίδα ακόμη και με Εφιάλτες δικούς μας, δεν την βγάζουμε στο κλαρί. Τη δε πίστη μας που δεν ξέπεσε ποτέ στην κοσμικότητα των συγχωροχαρτιών, την υπερασπιζόμαστε με αίμα.

Άλλωστε, πως να κατανοήσουν ό­λοι αυτοί οι προστάτες και οι προ­στάτιδες δυνάμεις πως εμείς την Πα­νάγια την έχουμε Αρχιστράτηγο, Υπέρμαχο και τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια και την έργω αγάπη μας καταθέτουμε πανηγυρικώς, ψάλλο­ντας Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε.

Σ' αυτήν την Ορθόδοξη «πόρτα» του Ουρανού, οι δικοί μας άντρες μάς αφήνουν εμάς τις αγαπημένες τους κέρβερους. Και βρυχώμεθα κάθε που κάποιος ή κάποια βαφτίζει «πολιτι­κή», το ανίερο δικαίωμα να παρεμβαί­νει στην ιερότητα της προσευχής που δεν καταλαβαίνει. Αν δε, προσπαθή­σει να την ...εφαρμόσει κιόλας, δα­γκώνουμε.
πηγη

24 σχόλια:

maria είπε...

AΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΙΑΝΑ ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ετσι..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ H ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΜΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΚΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΟΥΣΑ

Ανώνυμος είπε...

παντως δεν ειναι αθεη μακαρι να ειχαν την μορφωση της ολοι λιανα ενταξου με τον καμμενο και προχωραμε ολοι μαζι

Ανώνυμος είπε...

7:07 εισαι αρχιμα...κας..

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς!! ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ.Ο Ελληνισμός παλευει με τη σύγχρονη λερναία ύδρα.Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει απο αυτό που έρχεται και αν φαίνεται υπερβολικό ας αναλογιστούμε τις προφητείες και πόσο ακριβείς είναι. Ας ξεπεράσουμε το κόμπλεξ που έχουμε μερικοί οτι επειδή πιστεύουμε στο Θεό είμαστε οπισθοδρομικοί και ας ανοίξουν τα μάτια τους μερικοί,που οι σύγχρονοι και προοδευτικοί μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και αποκρύπτουν την α-λήθεια. Η πίστη μας , μας έσωσε και αυτή θα μας σώσει και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ευγε

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Λιάνα για όλα αυτά που γράφει.Οι ξένοι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει πραγματικά ελευθερία,γιατί δεν μπορούν.Το "πας μη Ελλην βάρβαρος"ισχύει ακόμα και σήμερα.Όχι για όλους,αλλά για αυτούς που δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Σας γράφω από το βιβλίο του Άγιου Νικολάου Βελιμίροβιτς στοχασμοί περί καλού και κακού για την ισότητα.
Ο Θεός δεν είναι Θεός ισότητας, αλλά Θεός αγάπης.
Η ισότητα θα απέκλειε όλο το δίκαιο και όλη την αγάπη.. θα απέκλειε όλο το ήθος.
Ο άνδρας αγαπά τη γυναίκα του λόγω ισότητας?
Και η μάνα αγαπά το παιδί της λόγο ισότητας?
Και ο φίλος αγαπά τον φίλο λόγο ισότητας?
Η ανισότητα είναι η βάση του δικαίου και υποκινητής της αγάπης.
Όσο διαρκεί η αγάπη,κανένας δεν ξέρει για την ισότητα.
Όσο βασιλεύει το δίκαιο,κανένας δεν μιλάει για την ισότητα.
Όταν χάνεται η αγάπη,οι άνθρωποι μιλούν περί δικαίου και εννοούν την ισότητα.
Όταν μαζί με την αγάπη εξαφανίζεται και το δίκαιο,οι άνθρωποι μιλούν περί ισότητας και εννοούν την ανηθικότητα.
Δηλαδή,όταν εξαφανίζεται το ήθος το αντικαθιστά η ανηθικότητα.
Από τον τάφο της αγάπης ξεφυτρώνει το δίκαιο,από τον τάφο του δικαίου ξεφυτρώνει ισότητα.

Ο Σέρβος Επίσκοπος Νικόλαος Βελιμίροβιτς στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου υπέστη κακουχίες και βασανιστήρια.
Μετά το Β παγκόσμιο πόλεμο χαρακτηριστική ήταν η μαρτυρία του.
"Θα έδινα όλη τη ζωή που μου απομένει για μία ώρα στο Νταχάου,γιατί εκεί είδα πρόσωπο με πρόσωπο
το Θεό"!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΜΕΣΙΣ Η ΛΙΑΝΑ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΛΟ, ΠΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ,ΠΝΕΥΜΑ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΛΑ,ΠΟΠΥ ΣΤΑΛΑΖΕΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΠΡΟΔΡΟΜΕΝΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

"..ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ..."
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!
Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,ΤΩΝ ΨΥΧΩΜΕΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ!!!
ΤΟΤΕ,ΤΟ΄40,ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΑΕΡΑΑΑΑ"
ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΟΔΗΓΟ,ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΣΙΔΗΡΟΦΡΑΚΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ!!! ΕΝΑ ΘΕΪΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ
ΚΑΙΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΗ ΓΑΛΑΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.....


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λιάνα Κανέλλη, παρακαλώ ξεκολλήστε από το ΚΚΕ, γιατί πέρα από κάποιους σωστούς έχει και τους αρχαιοκομμουνιστές. ΄Εχετε λόγο πολύ δυνατό, προσπαθήστε να βρείτε και άλλους τίμιους, δίκαιους που θα μπείτε μπροστά και θα σας ακολουθήσουν πολλοί.
΄Οσο για σένα 7.07 είσαι δείγμα προς αποφυγή

sotulis είπε...

Η ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ .. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ (ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ) ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ)ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ..
Π.Χ. ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕΝ ...

Η ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΝΑΓΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ .. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ

ΑΣ ΤΟ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

πως γινεται να εισαι και τα 2 μαζι λιανα ??καλα ειπε ο 7.07

Ανώνυμος είπε...

Το ειπανε μερικοι παραπανω και τους ειπανε μ@λ@κες και δεν καταλαωαινω γιατι, θα το πω και εγω γιατι μου προκυπτει και ας με πουνε και μενα ετσι...πρωτα ομως να πω οτι το κειμενο μου αρεσε πολυ και το εγκρινω εκεινο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι οτι το ΚΚΕ ειναι κομμα αθεισμου και -υποτιθετε- οτι ολα του τα μελη ειναι επισημως αθεοι!! Εδω υπαρχει ενα αυμβιβαστο ιδεων και ιδεολογιας...οποτε η παπας παπας η ζευγας ζευγας, τωρα λιανα μου τι απο τα δυο παιζει?

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω σχεδόν με όλους και θα πω και εγώ ένα μεγάλο μπράβο στην Κ.Κανέλλη .Είμαι θαυμαστριά της ,είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και τέτοια άτομα με κάνουν να νοιώθω περήφανη .

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:07...εισαι μακρια νυχτωμενος...
εγω δεν ειμαι ΚΚΕ...
αλλα πρεπει να γνωριζεις πως οταν γινεται αγιασμος στη βουλη. ειναι η μονη απο το ΚΚΕ,
που κανει το σταυρο της, ασπαζεται το ευαγγελιο
και το εννοει...
ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;;;

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

...και επειδη εχετε διαφοροι αποριες...
να σας λυσω ακομη μια...
Η Λιανα που ειναι και τα δυο...
Χριστιανη και ΚΚΕ...
Ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αρχηγια...
Ή μηπως (ασχετως πολιτικων πεποιθησεων) δεν θα ηθελε καποιος μπροσταρισα στο ΚΚΕ τη ΛΙΑΝΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

NΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.ΤΟ ΟΡΟΣ ΕΥΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Λιάνα είσαι μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα μας!Σε ευχαριστούμε και να σε έχει ο Θεός καλά!

Μια Γυναίκα Μάνα Σύζυγος Εργαζόμενη μα πανω από όλα μια ταπεινή αλλά δυναμική ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!

Ανώνυμος είπε...

α..ρε Λιανα μακάρι να τα πιστεύεις αυτα που λες..
γιατι αυτό που υπηρετείς απέχει πολύ μακρια με τις πράξεις του...

Ανώνυμος είπε...

παντως ενα ψυχιατρο μια φορα τον μηνα χρειαζεται να τον επισκεπτεται . ειναι νευρασθενικια η κυρια

θεολογος1973 είπε...

ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Λιάνα.Ο Θεός μαζί σου ψυχή μου.Σ ευχαριστώ που υπάρχεις και μου δίνεις κουράγιο