Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ανέλπιστη εξέλιξη: Ο Ερντογάν ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τους Κούρδους!


Επίσημη συγγνώμη για το θάνατο 14.000 Κούρδων, την περίοδο 1936-1939, από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας ζήτησε για πρώτη φορά στα χρονικά, Τούρκος πρωθυπουργός.
Ο Ερντογάν ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν χρειάζεται να...
απολογηθώ για λογαριασμό ολόκληρου του τουρκικού κράτους… θα το έκανα και το κάνω, ζητώ συγγνώμη”.
Αυτό είπε ενώπιον του Kemal Kilicdaroglu, ηγέτη του τούρκικου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή όπου σημειώθηκαν οι αιματηρές συγκρούσεις τότε.
Πρόκειται για μία δήλωση με ιστορική αλλά και ουσιαστική σημασία, καθώς τους τελευταίους μήνες η Τουρκία έχει εξαπολύσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του κουρδικού πληθυσμού στα νότια της χώρας και το βόρειο Ιράκ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτες Ελληνες
Αφορμή τέτοιον περιστατικών θέλω να εκφράσω τη γνώμη μου για ένα θέμα που βασανίζει την κοινή γνώμη γενεές τώρα .
Από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα ο φόβος είναι το μέσο χειραγώγησης των λαών. Προσωπικά πιστεύω ότι λίγα πράματα έχουν αλλάξει από παλιά , οι σκοποί που έχουν οι δυνατοί είναι πάντα ίδιοι .
Για να μη πολυλογώ με πράματα που όλοι ξέρουμε θα μπώ ίσια στο θέμα . Η διαμάχη με την Τουρκία δεν είναι πλέον δικό μας προϊόν ,είναι το μέσο για να ευημερούν άλλοι .Δεν θα μας επέτρεπαν ποτέ να δούμε την αλήθεια ,Η ΕΕ απέτυχε και εμείς δεν ξέρουμε τι χειρότερο έρχεται για μας .
Αν κοιτούσαμε όμως με τα μάτια της λογικής και σκεφτόμασταν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και το τονίζω αυτό ,σαν άνθρωποι που φέρνουν το ΦΩΣ , και το ξανατονίζω ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , θα λύναμε όλα μας τα προβλήματα .
Αυτό που θέλουν να μας κρύψουν οι μεγάλες δυνάμεις είναι ότι η Ελλάδα και η Τουρκία ΜΑΖΙ θα μεγαλοπρεπούσαν οι δυο μας είμαστε η πραγματική απειλή στα σχέδια τους ,λατρεύουμε την ελευθερία και είμαστε απείθαρχοι σε νεες "μόδες" έχουμε φυσικό πλούτο ,και μαλιστα πολύ , και είμαστε απο τους πιο εργατικούς ανθρώπους και το πιο σημαντικό κρατάμε το θεσμό της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ,δειτε στην Ευρώπη τι προωθούν ?? που είναι οι αξιες και η οικογένεια ...είμαστε λαοί ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ και για αυτό είμαστε ΑΠΕΙΛΗ
Σκεφτείτε πριν κρίνεται σκεφτείτε μεγαλύτερο αγαθό απο τη Ειρήνη Η ευρώπη είναι η μητέρα όλων των κακών για αυτό οι άνθρωποι της υποφέρουν.
ΟΧΙ στη Υπαρκτή Τυρρανία της Ευρώπης
Μόνοι μας θα λύσουμε τα πάντα
Είμαστε ΑΠΕΙΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

http://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2011/02/o-3-2011.html

Ανώνυμος είπε...

Λέει ένας Γέροντας: Τα κόλυβα τα εχουν στο ζωνάρι τους οι Τούρκοι!

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!!!!
ΠΑΤΗΣΤΕ cc ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

http://www.youtube.com/watch?v=eBf0I-rB0m0&feature=youtu.be

Ανώνυμος είπε...

OMG!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!