Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κάποτε έγραφα ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα


Πλέον είμαι βέβαιος ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα. Είμαι βέβαιος ότι κάτι βάζουν στο νερό, μας ψεκάζουν, μας "χαπακώνουν" με τις τροφές. Έχει εκτυλιχθεί μπροστά μας το χειρότερο πραξικόπημα μετά τη χούντα των συνταγματαρχών, ένα πραξικόπημα που θα οδηγήσει στην καταστροφή της χώρας για δεκαετίες. Βλέπουμε τη σύνθεση κυβέρνησης, από τον....
πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπουργό ΧΩΡΙΣ καμία έγκριση ή νομιμοποίηση από τον Ελληνικό λαό. Μια κυβέρνηση που θα υπογράψει την υποτέλεια, εκχώρηση των πάντων και την πολιτική της χώρας μέχρι το 2050. Είδαμε πλέον τον απόλυτο εκχυδαϊσμό των εταίρων (από το εταίρες) οι οποίοι ευθέως πλέον μας τα χώνουν, διορίζουν επιτρόπους, χαράσσουν πολιτικές σε μια χώρα που δεν τους ανήκει. Η κοινωνία απαθής! Στο σύνταγμα δεν είναι πλέον ούτε οι παλιές καλές "αλητοπαρέες" των 20 ανθρώπων που πίναμε και καμιά μπύρα. Τίποτα! Σύνταγμα DEAD! Λαμβάνω καθημερινά στο κινητό μου μηνύματα, κλήσεις όπως και εκατοντάδες email, μηνύματα στο Facebook, twitter με την ίδια ερώτηση: "και τώρα Θωμά τι κάνουμε?" Απίστευτο! Αυτό το "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" είναι μύθος. Μια χαρά μπορεί να πεθάνει αν εμείς μείνουμε καναπεδάτοι κάνα 6μηνο ακόμα. Έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης απίστευτοι πολιτισμοί στην ανθρώπινη ιστορία. Πολιτισμοί με τέχνες, επιστήμες, θρησκείες και απίστευτα μνημεία. Αυτή είναι και οι δική μας μοίρα? Να μείνουν οι πέτρες για να μας θυμούνται οι γενιές των επόμενων χιλιετιών? Τι θα λένε. Εδώ έζησε για χιλιάδες χρόνια ένας απίστευτος πολιτισμός αλλά χάθηκε όταν ο λαός του έπαθε παράλυση, αμνησία, καναπεδίαση? Τι στην ευχή θα λένε οι ιστορικοί του μέλλοντος? Αγωνίζομαι με όσα μέσα έχω (διαδίκτυο, τηλεόραση, δρόμοι, πλατείες, συνελεύσεις κτλ) εδώ και 540 μέρες. Δεν θα το βάλω κάτω ποτέ. Είναι υποχρέωσή μου να χρησιμοποιήσω όσα και όποια όπλα έχω. Να συμβάλω και εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις. Γιατί δεν κάνουν οι υπόλοιποι το ίδιο. Έχουμε πολύ ικανούς ανθρώπους σε αυτή τη χώρα (και εκτός χώρας). Τι στην ευχή κάνουν όλοι αυτοί? Που είναι οι άνεργοι? Οι φοιτητές? Οι εφοπλιστές? Οι καλλιτέχνες? Οι συγγραφείς? Οι μαθητές? Οι ημιαπασχολούμενοι και μπλοκάκιαδες? Οι άστεγοι? Οι απλήρωτοι? Τι διάολο γίνεται σε αυτή τη χώρα? Τι μας έκαναν και καταντήσαμε έτσι? Δεν μπορεί. Βλέπω έναν εφιάλτη. Ας με τσιμπήσει κάποιος να ξυπνήσω στην πραγματική Ελλάδα. Την Ελλάδα στην οποία αυτή τη στιγμή είναι 6.000.000 πολίτες στο δρόμο και αγωνίζονται για πραγματική δημοκρατία. Πολίτες που πανηγυρίζουν την αποτυχία του "πειράματος Ελλάδα". Τους πολίτες που αποτέλεσαν τον εφιάλτη των τραπεζών. Ξυπνήστε με σας παρακαλώ στην πραγματική Ελλάδα. http://papatolis.blogspot.com
ksipnistere

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν προκειται για το μεγαλύτερο πραξικόπημα μετά τη χούντα φίλος. Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα ακόμα και από τη χούντα. Από δω και πέρα υπάρχει μόνο κατηφόρα. Και για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

μήν είστε ηττοπαθείς.αυτό είναι χειρότερο και απ την καναπεδίαση που λέτε.απλά δεν ωρίμασε ακόμα ο χρόνος φίλοι συνέλληνες.ΕΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΜΟΜΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πλασματα αυτα τα ταϊσε χρονια η ψηφος του λαου, καλα κανουν ο,τι κανουν τωρα. Ο συνενοχος λαος δεν θα αντιδρασει ακομα και να ξεφτιλιστει τελειως και αυτο γιατι ολοι στο σπιτι τους εχουν καποιον βολεμενο απο αυτα τα πλασματα ειτε στον ιδιωτικο ειτε στον δημοσιο τομεα. Οσο ενοχοι ειναι αυτοι που στο κατω κατω τα αφεντικα τους εξυπηρετουν, αλλο τοσο ενοχος ειναι και ο "κυριαρχος λαος" που ψηφιζε χωρις να μαθαινει το ιστορικο του καθενος αγνοωντας το συλογικο συμφερον και προτασοντας παντα το "εγω" του.

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θα έπρεπε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να αποτρέψουν την ορκωμοσία της κυβέρνησης των τραπεζών. Αν το κάναμε δεν θα ήμασταν παράνομοι. Το επιτάσσει το άρθρο 120/4 του Συντάγματος. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΗ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΗ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΗ Η ΣΚΟΝΗ , ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . 17/11/11 ΟΡΓΑΝΟΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΡΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω να καταλάβει κάποτε ο κόσμος πως μόνο αν χυθεί το αίμα των τεράτων που έχουν καταλλάβει την εξουσία υπαρχουν ελπίδες να γίνει κάτι. Ωμή βία και μόνο. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός είναι μια άμορφη μάζα, όλοι οι λαοί του κόσμου είναι, αυτό εκμεταλλεύονται οι επικυρίαρχοι του πλανήτη. Ο λαός και ο κάθε λαός θέλει πάντα έναν ηγέτη, τώρα αν αυτός ο ηγέτης είναι συνετός ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Εξ ού και η παροιμία "το ψάρι βρωμάει απ΄ το κεφάλι".
Για να θεραπεύσουμε τα πράγματα πρέπει να κάνουμε την σωστή διάγνωση και ο λαός αυτήν την στιγμή είναι στην διαδικασία διάγνωσης. Τώρα αρχίζει και αντιλαμβάνεται τι πραγματικά του συμβαίνει. Αργεί δε τόσο απελπιστικά (γι΄ αυτούς που έχουν ήδη καταλάβει) επειδή τον είχαν κοιμισμένο για πάνω από σαράντα χρόνια.
Την 28η Οκτωβρίου που έγινε ότι έγινε και έστειλε όλο το πολιτικό σύστημα στην τουαλέτα, ο λαός κατάφερε ότι κατάφερε αυθόρμητα διότι είχε για ηγέτη του την ίδια την επέτειο, το ίδιο το συμβάν. Το σύστημα μετά απ΄ αυτό αναδιπλώθηκε με τα γνωστά κόλπα που ξέρουμε και ξανααποπροσανατόλισε.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε την ίδια οργάνωση και τα ίδια αντανακλαστικά που έχουν οι 300 από τα 6.000.000 κόσμου που θέλεις και θέλω να κατέβουν διαμαρτυρόμενοι.
Ο Ελληνικός λαός όμως, επειδή δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους, είναι απρόβλεπτος όπως πολλοί έχουν πει, αυτοοργανώνεται και πολύ σύντομα θα καταρίψει αυτό το σύστημα. Και να έχουμε υπ΄ όψιν μας ότι όταν μιλάμε για αίμα ΠΟΤΕ δεν είναι αργά να πάρει ο λαός αυτό που του πήραν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του!!!!
Ίσως τα δύο βασικώτερα χαρακτηριστικά στα οποία διαφέρει ο Ελληνικός λαός απ΄ όλους τους άλλους. Αυτό φοβούνται άλλωστε, αυτό είναι το πείραμα που επιχειρούν με μας. Έχουν ήδη χάσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το 1ο σοκ, ο κόσμος θα ανασυνταχθεί με αφορμή κάποιο γεγονός (π.χ. 28η Οκτωβρίου).Αυτό το γεγονός πλησιάζει (17η Νοέμβρη, ψήφιση της δανειακής σύμβασης, επέτειος θανάτου Γρηγορόπουλου). Πριν τα Χριστούγεννα θα καταρεύσουν, θα τους γκρεμίσουμε...ΤΕΛΟΣ...