Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σκατόψυχος Πρωθυπουργός! Αναφέρθηκε στον μαθητή της Λάρισας!


Μικρόψυχος Πρωθυπουργός! Αναφέρθηκε στον μαθητή της Λάρισας!
Μόνο ένας μικρόψυχος θα ασχολιόταν με ένα 15χρονο παιδί που μούντζωσε στην παρέλαση! Είπε ο «πρωθυπουργός» στην ομιλία του στην Κ.Ο.: «να θεωρούμε το μούντζωμα ηρωισμό;». Δεν ντρέπεται λιγάκι ο «σωτήρας» της χώρας; Τόσο πολύ φοβήθηκε το μούντζωμα ενός εφήβου;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν υπάρχει ένας άνδρας μέσα σέ αυτούς πού τόν φυλάνε;
Μωρέ κανένας Παναγούλης ήταν καί στό Πασόκ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣ

σύμφωνα με δική του δήλωση

ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΣ

Pazouzou είπε...

Δεν ειναι μονο ο εικονιζομενος μικροψυχος..Ειναι και ολοι αυτοι που τον ψηφισαν το 2009 χωρις να σκεφτουν τι παραμυθια τους εταζε.Τα ιδια ακριβως που απο το 1945 και μετα εταξαν στο λαο ολα τα πολιτικα λαμογια που περασαν με προεξέχωντες τον παππου του και τον πατερα του.
Δεν εχουμε εθνικη μνημη και λαος που δεν την εχει ειναι καταδικασμένος..Το μονο που μας ενδιεφερε ηταν οι μεταγραφες στον καθε ποδοσφαιρικο συλλογο και το τι βρακι φοραγε η Μενεγακη..Δυστυχως χασαμε το παιχνιδι και γιναμε κοπαδι στα χερια του καθε πολιτικου και θρησκευτικου ποιμενα!!
ΕΥΓΕ στον μαθητη που σηκωσε το χερι του και το αναστημα του σε αυτους που σχεδιασαν το μελλων του χωρις αυτον!!Να τον χαιρετε η οικογενεια του και να ειναι υπερηφανη γι'αυτον!!
Αλλοιμονο σε εμας που το μονο "οπλο" που διαθετουμε ειναι ανάμεσα στα σκέλια μας σε αφλογιστια και του ξυνουμε το κεφαλι ολη μερα για να κατεβασει ιδεες!!
Οχι φιλε 8:16 δεν υπαρχουνε Παναγουληδες πια!!Γιατι και αυτον τον φαγανε μπαμπεσικα την στιγμη που ηταν "επικυνδινος για το Δημοσιο συμφερων"!!..

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανάξιος λόγου.Ανθρωπάριο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Pazouzou!

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε τσογλαναρα που εχεις το θρασσος να μιλησεις και για ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ μαθητη...μαθε πρωτα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ρε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ και μετα πανε στο διαολο και ακομα παραπερα...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλα κι ακομα παραπερα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΪ ΤΟΥΣ, 300 ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΔΡΑΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα να ξέρεις παπανδρέου: τα παιδιά σου θα ντρέπονται για σένα και για το πού οδήγησες την ιερή αυτή χώρα, την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

πια παιδια του 10.20. μπορει να κανει παιδια ο παλιοπουστας?ενας μαλακας παιδι της μανας του ειναι που εγινε πρωθυπουργος λογω ονοματος. τωρα χρειαζοταν η 17Ν .να καθαριζε καμποσους βρωμιαριδες για να εβαζαν μυαλο οι υπολοιποι. ατιθασος

Ανώνυμος είπε...

και λιγα τους εκανε ο πιτσιρικας χαθηκε να εχει ενα μπαζουκας να αγιασει το χερι του μπραβο στον ηρωα αρχιμασονε παπανδρεου φτανει το τελος σου γελα οσο ακομα σε περνει η ελλαδα ξυπνησε και ποτε δεν θα την θαψετε τακους;;;;;;;ζητω η ελλας ζητω οι ηρωες ζητω οι ελληνες