Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ!


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέει αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι τους άγγλους! Μας στήσαν έναν ωραίο εμφύλιο και μας χωρίσαν δεξιά και αριστερά. Καλά του έκανε η ευρωβουλευτής μας και τον ρώτησε για το χρέος της αγγλίας. Να κοιτάνε τα χάλια τους οι βρετανοί.
Στοιχήματίζουν στη πτώχευση της ελλάδος. Λέω να στοιχηματίσουμε πότε θα πέσει ο big ben

Διογένης είπε...

Μετά το 5:40 λέει ο Φάρατζ: “... χώρες σαν τη δική σας, θα πτωχεύσουν και κυριολεκτικά θα πιάσουν πάτο. Επομένως, οι Γερμανοί προωθούν αυτήν την πολιτική στην Ευρωζώνη, ωθώντας τα περιφερειακά μέλη της Ευρώπης στην απόλυτη καταστροφή.”

Πανέξυπνη τακτική!... Τα ΒΟΔΙΑ, οι σιωνιστοναζί, μόνα τους σκάβουν τον λάκκο τους...

Ανώνυμος είπε...

(((( οι σιωνιστοναζί )))

tipernhs kai den mas dinhs re arxidi??

ti ekfrasi einai afti?

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι οι δικοί μας ευρωβολευτές που τους πληρώνουμε και αυτούς και είναι εκεί μόνο για να ζεσταίνουν την καρέκλα να είχαν τουλάχιστον το θάρρος να παραιτηθούν. Συμφωνώ απόλυτα με τον Φαράτζ με την μόνη διαφορά, επιστρέφοντας στην δραχμούλα μας, να αρνηθούμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το χρέος που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο. Πιστεύω ότι έχουμε ήδη αποπληρώσει το πραγματικό χρέος μας πριν το ΔΝΤ και αυτό λόγω των ληστρικών τοκοχρεωλήσιων. Μετά το ΔΝΤ δεν αναγνωρίζουμε τίποτα διότι συρθήκαμε με τρόπο απίστευτα ύπουλο σε όλη αυτή την αδιέξοδη κατάσταση την οποία μεθόδευσαν οι Ε.Ε και ΔΝΤ δηλαδή τις ΗΠΑ παρεούλα με τον ΓΑΠ για να μας ληστέψουν κυριολεκτικά και να μας εξαφανίσουν σαν ΕΘΝΟΣ.

Διογένης είπε...

@ Ανώνυμο 25 Νοεμβρίου 2011 8:28 μ.μ.

Η έκφραση "σιωνιστοναζί" περιγράφει την κλίκα που ελέγχει τη Γερμανία, την κλίκα των Σιωνιστών και των σύγχρονων Γερμανών-Ναζί. Μπορείς να φανταστείς ποιος από τους δυο έχει το "πάνω χέρι";... Αποτελεί δε μέρος της ίδιας ακριβώς συμμορίας που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα τον περασμένο αιώνα. Το τρίτο μέρος της είναι οι βρομεροί Αγγλοσάξονες. Μιλάμε πάντα για τα "κεφάλια" – όχι τους κακομοίρηδες τους λαούς.