Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Απόστολος Κακλαμάνης επιβεβαιώνει την αποκάλυψη για το παρασκήνιο της εκλογής Παπαδήμου.



Ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και συναντήσεις, με τους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, μίλησε δε για «πραγματική ειλικρίνεια» του κ. Σαμαρά ως προς το πρόσωπό του, ευχαριστώντας τον για την τιμή αυτή.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, εξαπέλυσε σφοδρή ....
επίθεση «στα οικονομικά συμφέροντα» που, όπως είπε, δεν ήθελαν τους δύο αρχηγούς και έκανε λόγο «για κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός Βουλής».

Κατήγγειλε επίσης όσα γράφτηκαν ότι «50 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και 50 από τη ΝΔ έβαζαν τάχα βέτο για την επιλογή του προέδρου της Βουλής», ενώ τόνισε ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευτελισμός για τους βουλευτές που να τους φέρουν ονομαστικά ότι θεωρούν κηπουρό τον πρόεδρο της Βουλής».
«Κύριε πρωθυπουργέ σας εξέθεταν εν πλήρη αγνοία σας όταν επί τέσσερις μέρες αναφέρονταν σε εσάς ενώ ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Σαμαράς όπως γνωρίζετε, είχαν επικοινωνήσει μαζί σας» είπε ο κ. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον κ. Λουκά Παπαδήμο.
Διαβάστε τώρα ολο το παρασκήνιο που είχαμε αποκαλυψει πρώτοι, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα των νταβατζήδων της ενημέρωσης:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" μίλησε δε για «πραγματική ειλικρίνεια» του κ. Σαμαρά"!!!

Ελεος ρε παιδιά!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !
Ο ένας ψεύτης μιλησε για τον άλλο ψεύτη με ειλικρίνεια!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

2.34 αυτο ειναι το θεατρο του παραλογου σε αυτη τη χωραφιλε μου.ΚΡΕΜΑΛΑ θελουν ολοι αυτοι οι υποκριτες!