Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με Καζάκη...


Μην περιμενετε το ΕΠΑΜ να γίνει ένα ακόμη κόμμα που θα τρέχουν να ψηφίζουν τα πρόβατα..ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ αυτό προωθεί ο άνθρωπος.Η πραγματική δημοκρατία δεν χρειάζεται αντιπροσώπευση και αρχηγούς.ΤΕΛΟΣ στους αρχηγούς και την εξουσία.ΜΟΝΟΙ μας θα οργανωθούμε και θα φέρουμε την δημοκρατία του 21ου αιώνα.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 2012 !
αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ φίλε
αλλα δεν ανακαλύψαμε τώρα την αυτοοργάνωση
οταν κάποιοι μιλάγαμε για αυτό
είμασταν γραφικοί
τίποτα δεν είναι έτοιμο,χρείαζεται οργάνωση
επιμονή,αλληλεγγύη και να ξεπεραστούν τα προβήματα και να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις για το κομμάτι της κοινωνίας εκείνο που ΠΑΡΑΓΕΙ και οχι που παρασιτεί.
Μην περιμένουμε να μας δώσουν έτοιμη λύση γιατί αυτό τελικά θα είναι εισβάρος θέλετε του λαου,της πατρίδας όπως το φαντάζεται κανείς.Η ιστόρια έχει δίξει οτι αν δεν πιέσεις θα πας άκλαυτος...
Στην Γαλλική επανάσταση ενώθηκε η αστική τάξη με την εργατική ενάντια στην Φεουδαρχία
Στους καιρούς μας πρέπει να ενωθει η κοινωνία με την πραγματική οικονομία εναντίον του χρηματιστικού και πολυεθνικού κεφαλαίου και των διαπλεκόμενών του.
Ο καθένας ας διαλέξει πλευρά.

Ανώνυμος είπε...

Άυτό ακριβώς είναι το ΕΠΑΜ και γιαυτό και όταν ο λαός πάρει την τύχη του στα χέρια του τότε το ΕΠΑΜ δεν θα έχει
λογο ύπαρξης και θα διαλυθεί

Ανώνυμος είπε...

Για να αναψει μια φωτιά χρειάζεται πάντα η αρχή, το σημείο ανάφλεξης. Για την Ελλάδα το σημείο ανάφλεξης ήταν ο Καζάκης μας διδάσκει να μην δεχόμαστε πατρωνες και αξιωματικούς,αρχηγους και υπαρχηγους,την περιφημη νομεκλατουρα.
Δύσκολο είναι να ορίζεις την τύχη σου πατριώτη μόνος σου μα και ωραίο.
Ο αντζεντης ο επαγγελματίας πολτικός χανει ο ανθρωπος το ψωμί του για αυτο και δεν θέλει τέτοιες αλλαγές.
Ο λαος θα προχωρήσεί ο Καζάκης έριξε τον σπόρο τώρα δέν σας φοβόμαστε αντζεντηδες πηγαίνετε κάπου αλλου να κάνετε τους κάποιους.
Αν δεν το καταλάβατε αντζεντηδες μας πουλήσατε στην χουντα του τεταρτου ραιχ.
Οριζόντια οργάνωση σημαίνει να μήν έχεις τον δραγάτη πάνω από το κεφάλι σου οποιος πολιτικός φορέας το αντέχει ας το τολμήσει για να έχουμε και αντίπαλο στον στιβο της πολιτικης παλης.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Kazakis aplos kai ta leh kala ston dosilogo... aftoi th sthgmh oloi mazh na fhgune oloi tous.....ARKETA...

Κωστας Κουβαλας είπε...

Εμενα ο Καζακης μου φαινεται ενας απλος πολιτικος απογονος της παραδοσιακης Αριστερας στην Ελλαδα, που μιλαει για εθνικη-λαϊκη κυριαρχια εδω και δεκαετιες. Που δεν εκφραζεται εδω και χρονια απο κκε-συν.

Με το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ ειχε ερθει πιο κοντα απο ποτε στο να αλλαξει ροτα η Ελλαδα. Και ερχεστε τωρα οι δεξιοι να ξανανακλυψετε τον τροχο...