Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι δήμοι κατά των «Δεν πληρώνω»


Οι δήμοι κατά των «Δεν πληρώνω»Ενάντια στο κίνημα «δεν πληρώνω» τον φόρο ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ τάχθηκε η Κεντρική Ενωση Δήμων (ΚΕΔΕ) που συνεδρίασε χθες μαζί με τις διοικήσεις των 13 Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) της χώρας.

«Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να προτρέπει δημότες να μην πληρώνουν γιατί είναι εκείνη που επιβάλλει φόρους και...
απαλλοτριώσεις» μας είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Κ. Ασκούνης, παραδεχόμενος πάντως, τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα και την επιβολή μέτρων που θίγουν ευπαθείς ομάδες και την ανάγκη να ληφθούν πρόνοιες.

Σε ανάλογο ύφος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης χαρακτήρισε μεν πολιτικό σφάλμα την επιβολή φόρων μέσω των λογαριασμών κοινής ωφέλειας, αλλά αρνήθηκε να υιοθετήσει πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) για να στηριχθούν όσοι «θα υποστούν τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής χαρατσιών με διακοπή ρεύματος και νομικές κυρώσεις».

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν η Ανοιχτή Πόλη και η παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά καταψήφισε η παράταξη Καμίνη.

ΠΗΓΗ: enet.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ.
ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ.
ΡΕΜΑΛΙΑ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ
ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ....
ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΛΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

EΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ,ΣΑΠΙΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ.ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΛΑΜΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΕΙΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πουτάνας γιοί γαμώ το σπίτι σας παλιό κουφάλες μπάσταρδοι έφτασε το τέλος σας, είστε είδη νεκροί μαζί με τα άλλα ρεμάλια της βουλής!

Ανώνυμος είπε...

Αλητες δημαρχοι, κλεφτες και καταχραστες των χρηματων του λαου που δεν κανετε καμμιά επενδυση με τα δημοτικα τελη και τους φορους που μας επιβαλετε! Ολα τα βαζετε στις τσεπες σας και κανετε οφ σορ εταιρειες ή τα παιζετε σε τυχερα παιχνιδια οπως ενας δημαρχος στα βορεια προαστεια που ανηκε στο Μπατσοκ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ,,,ΤΟΜΑΡΙΑ..,ΚΑΘΗΚΙΑ..,,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????,,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ,????ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ,, ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΟΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ 400 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε μας να ζησουμε αλλιως θα σας γαμισουμε