Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Υπάλληλος του ΔΝΤ ο νέος πρωθυπουργός


Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, με πιθανότητες που αγγίζουν το 100%.

Ο κύριος αυτός είναι υπάλληλος του ΔΝΤ. Μήπως χρειάζεται περισσότερος σχολιασμός; Πιστεύουμε πως όχι...

Για την ιστορία, να πούμε πως κλασσική συνταγή του ΔΝΤ είναι να χρησιμοποιεί τους πρωθυπουργούς που το καλούν, μέχρι αυτοί να "καούν" και στη συνέχεια τοποθετεί πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, το δυνατόν υπαλλήλους του.

Να θυμίσουμε, πάντως, πως υπάρχει ένα κακό παρελθόν. Παπανδρέου και Ρουμελιώτης ήταν μαζί στο Ειδικό Δικαστήριο. Τότε, ο κύριος Ρουμελιώτης δεν δικάστηκε (για το σκάνδαλο Κοσκωτά) επειδή είχε προλάβει να γίνει Ευρωβουλευτής και η Ε.Ε. δεν ήρε την ασυλία του...!

Πρέπει να σκεφτούμε "καληνύχτα Ελλάδα" ή μήπως πρέπει να πούμε "και τώρα αρχίζουμε εμείς τον πόλεμο που εσείς μας κηρύξατε";

Κωνσταντίνος

Πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες Βιβλίου Πολιτική - Οικονομία


"Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση" | Ρουμελιώτης Παναγιώτης Β.



ISBN: 960-14-1227-1

Αρ. σελίδων: 303
Aδιαμφισβήτητα ο κόσμος σήμερα λειτουργεί στα πλαίσια της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Mιας διαδικασίας μέσα από την οποία επεκτείνεται και εμβαθύνεται το φιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα σε παγκόσμια κλίμακα.
Για να αποφευχθεί η πόλωση και η μεγαλύτερη ανασφάλεια στον κόσμο, απαιτείται η αναζήτηση μιας νέας διακυβέρνησης της παγκοσμιοποίησης. H ενίσχυση του πολυμερούς ρόλου των διεθνών οργανισμών και ο αναπροσανατολισμός των πολιτικών τους, ώστε να καταστούν πραγματικοί και αποτελεσματικοί φορείς καταπολέμησης των επιζήμιων δραστηριοτήτων από την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση (π.χ. κερδοσκοπία, ξέπλυμα χρήματος, εγκληματικότητα), φορείς προώθησης της αναπτυξιακής διαδικασίας στις φτωχές χώρες και προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος και ελέγχου της πληθυσμιακής έκρηξης, αποτελούν προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του παγκοσμιοποιημένου συστήματος. H διασφάλιση δε της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας πρέπει να γίνεται με οικουμενικά κριτήρια και σε πολυμερή βάση.


Τιμή: -10% €16,51


ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ


Προς έναν πολυπολικό κόσμο, Λιβάνης, 2009.

Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση, Λιβάνης, 2006.

Ευρωπαϊκή Οικονομική Διακυβέρνηση, Λιβάνης, 2005.

Παγκόσμια διακυβέρνηση ή ηγεμονική παγκοσμιοποίηση;, Λιβάνης, 2002.

Promoting stability in the Balkans, Livanis Press, Athens, 2001.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Σ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=myf_w7FX7TI&feature=related