Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ριτσαρντ Γουλφ ...Η Χώρα σας είναι κάτι σαν δοκιμή..


Ερωτηση Δημοσιογράφου..."Η Ελλάδα αποτελεί τελικά το πρόβλημα"; Απαντηση Ριτσαρντ Γουλφ .."Οχι αλλά υπάρχουν μια σειρά λόγοι που η ελλάδα βρίσκεται στο προσκήνιο. Εαν επιβληθεί ενα πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας στους Ελληνες, τότε είναι πιθανό να γίνει το ίδιο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωζώνης. Και αυτό αποτελεί φιλοφρόνηση για εσας. Είστε πιο οργανωμένοι, μαχητικοί και...
ριζοσπαστικοί από όλες τις εργατικές τάξεις της Ευρώπης. Αν σας εξαναγκάσουν να δεχθείτε τα μέτρα λιτότητας, θα είναι ευκολότερο να συμβεί το ίδιο και στην υπόλοιπη ευρώπη, στους πορτογάλους τους Ισπανούς και τους Ιταλους... Είναι κάτι σαν δοκιμή"
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

Ανώνυμος είπε...

."Οχι αλλά υπάρχουν μια σειρά λόγοι που η ελλάδα βρίσκεται στο προσκήνιο. Εαν επιβληθεί ενα πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας στους Ελληνες, τότε είναι πιθανό να γίνει το ίδιο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωζώνης"...
Μεταφραση: "Eαν μπορεσει και επιβληθει σε εσας η νεοταξικη φασιστικη μποτα τοτε στους υπολοιπους λαους θα ειναι παιχνιδακι.."

με αυτο το πλευρο να κοιμασαι νεοταξικε αρουραιε!!!

"Και αυτό αποτελεί φιλοφρόνηση για εσας. Είστε πιο οργανωμένοι, μαχητικοί και...
ριζοσπαστικοί από όλες τις εργατικές τάξεις της Ευρώπης. Αν σας εξαναγκάσουν να δεχθείτε τα μέτρα λιτότητας, θα είναι ευκολότερο να συμβεί το ίδιο και στην υπόλοιπη ευρώπη"
Μεταφραση:" Κι αυτο αποτελει καταρα για εμας, ειστε ο χειροτερος "κολο-λαος" του κοσμου, ο πιο "απειθρχητος", ο πιο ανυποταχτος ο πλεον ανυποδουλος που αποτιναξατε ζυγους αιωνων και τα βαλατε με αυτοκρατοριες, οποτε αν καταφερουμε να σας υποταξουμε θα εχουμε πετυχει το ακατορθωτο και ολος ο υπολοιπος κοσμος θα ειναι ετοιμος να πεσει στη δαγκανα της παγκοσμιας δουλειας μας."

Προτεινω νεοταξικε αρουραιε να ασχοληθεις με τον υπολοιπο κοσμο και να αφησετε ησυχους τους ελληνες διοτι η ανιερη δικατκτορια σας θα πεσει πριν καν ανεβει και θα εχει σπασει καθε ρεκορ διαρκειας. Αν και προσωπικα πιστευω οτι ουτε τοτε εχετε πολλες ελπιδες να επιτυχετε και κανεις δεν ειναι αρκετα ηλιθιος οτι γλωσσα και να μιλαει και οτι χρωμα κι αν εχει να ανεχτει αιωνιες χουντες, απλως αν ξεκινησετε απο εμας δεν εχετε εκ των προτερων καμμια ελπιδα!!!

"Είναι κάτι σαν δοκιμή"
Προσεχε μονον διοτι η φασολαδα και η σκορδαλια ειναι πολυ βαρια "κουζινα" -οντας ελληνικη-και δεν χωνευονται με τιποτα, και προβλεπω αντι να τα φας να σε τρωνε!!!

Ανώνυμος είπε...

BARBARIANS OF ENGLAND,USA,FRANCE AND GERMANY WAKE UP. OUR GOVERMENTS ARE PUPPETS OF ROTHCHILDS. WE MUST TAKE THE MONEY POWER BACK FROM THE BANKS AND SLAUGHT THIS HAZARDS JEWISH ELIT BANKERS AND OTHERS NOW BEFORE IS TOO LATE. NO IN NEW AGE, NO IN NEW WORLD ORDER. THEY ARE BLINDING LIKE US, WE CAN ERASE THEM FROM THE FACE OF THE EARTH. UNTIL YOU WAKE UP I 'LL CALL YOU ''BARBARIANS''. TO ALL JEWISH PEOPLE THIS. DONT LET YOUR ELIT FAMILIES SLAUGHT YOU AGAIN. THEY DONT CARE FOR YOU. YOU ARE THEM SHIELD AND THIS IS DANGEROUS FOR YOUR KIND. LET THEM ALONE. THERE IS NO MESSIAH FOR YOU BUT ONLY THE SON OF LOSTNESS. BE CRISTIANS AND YOU WILL BE MILLIONS, BE JEWISH AND YOU WILL BE 124.000 ONLY. CHOOSE YOUR DESTINY, THE GOD ALLMIGHTY SPOKE BEFORE 2000 YEARS. NOW THE SON OF LOSTNESS SPEAKS. ''ARMATOLOS'' THE DAY WILL COME, THE TIME IS FEW. 3 WORLD WAR- ARMAGEDON.