Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνουν για πρωθυπουργό – μαριονέτα και δεν βρίσκουν!



Δυστοκία παρατηρείται, μέχρι αυτή τη στιγμή, στην εξεύρεση, από τα κομματικά επιτελεία, ενός προσώπου για τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας!!! Να υποθέσουμε τάχα ότι υπάρχει τόση λειψανδρία, ότι υπάρχουν τόσοι ανίκανοι, σε μια χώρα ένδεκα εκατομμυρίων; ή μήπως κανείς δεν... δέχεται να γίνει τηλεκατευθυνόμενος πρωθυπουργός – μαριονέτα, για να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες του σάπιου πολιτικού συστήματος;
Η συνεχιζόμενη πολιτική κωμωδία και η δυστοκία εξεύρεσης προσώπου που να δεχτεί να παίξει το εξιλαστήριο θύμα, φανερώνει ότι το πολιτικό σύστημα, αφενός επιδιώκει να παραπλανήσει τους «κουτόφραγκους» για να πάρει την 6η δόση και αφετέρου θέλει να συνεχίσει το πολιτικό του θέατρο της τεχνητής αντιπαράθεσης προς τους κομματικούς του πελάτες, προκειμένου να διατηρηθεί τεχνητά ο δικομματισμός και κατ’ επέκταση το ίδιο σάπιο και αποτυχημένο πολιτικό σύστημα.
Πάντως εμείς, μετά τη λήψη της 6ης δόσης, δεν βλέπουμε να επιβιώνει και πολύ αυτό το πολιτικό τερατούργημα που πάνε να φτιάξουν.
Αλίμονο, κανένα από τα κόμματα δεν θέλει μια επιτυχημένη κυβέρνηση συνεργασίας, γιατί απλά, κάτι τέτοιο θα έστελνε στον πολιτικό αποτεφρωτήρα τα ίδια. Μετά, ο λαός θα ήθελε απλή αναλογική και κυβερνήσεις συνεργασίας. Σιγά μη θέλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάτι τέτοιο. Για χαζούς τους περάσατε;
Κάτι όμως αρχίζουν να καταλαβαίνουν και οι «κουτόφραγκοι» και θέλουν υπογραφές από τα κόμματα, για το οριστικό ξεπούλημα της χώρας και μετά ας μείνουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των αφελών ψηφοφόρων..