Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση


Έχουν πάρει χαμπάρι οι πολιτικοί ότι ο λαός ΔΕΝ θέλει την δανειακή σύμβαση ? Έχουν πάρει χαμπάρι οι πολιτικοί ότι μια τέτοια σύμβαση θα σημαίνει το πολιτικό τους τέλος ? Έχουν πάρει χαμπάρι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν την σύμβαση, ότι η επικύρωσή της θα.... σημαίνει την αβεβαιότητα της σωματικής τους ακεραιότητας ? Δεν πήραν κανένα μήνυμα στις 28 Οκτωβρίου ? Νομίζουν ότι ο...
κόσμος αστειεύεται ? Αλήτες, πουλημένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί, αλλάξτε ρότα όσο είναι νωρίς. Γιατί για οποιεσδήποτε συνέπειες μετά, οι μόνοι υπεύθυνοι θα είστε εσείς. Και ο μόνος νόμος που θα ισχύει, θα είναι η αυτοδικία.
Αναγνωστης
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως θέλεις να το πάρουν χαμπάρι αφού κάθεστε στον καναπέ σας και περιμένετε να σας σώσει ο ΠΟΙΟΣ ;;;

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο λιγο μου ηρθε να σπασω την τηλεοραση οταν ακουσα αυτο το γελοιο υποκειμενο τον καψη να λεει πως ολοι οι ελληνες θελουν να επικυρωθει η δανειακη συμβαση για να μην πτωχευσουμε..θελω να φαει πολυ ξυλο αυτο το καθικι.

Ανώνυμος είπε...

Όσες τηλεοράσεις και να σπάσουν ,αυτοι θα συνεχίσουν τη δουλέιά τους...να μας εκφοβίζουν και να μας παραπλανούν. Και δυστυχώς τα καταφέρνουν.

Ανώνυμος είπε...

αντε παλικάρια εμεις εδώ στην βόρια Ελλάδα απο εσάς περιμένουμε!! σας στηρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

kostas.καλα μας κανουν παιδια μιλαμε ειναι επαγγελματιες ειναι καθαροι τρομοκρατες.ειναι η καλυτερη και πιο οργανωμενη απατη τον τελευταιων ετων .Η θα ξυπνησουμε η να ζητησουμε συγνωμη απο τα παιδια μας.....