Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Επεισοδιακή η ομιλία του Άδωνι στο Χολαργό - Δείτε φωτό


Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην οδό Περικλεόυς με το αίτημα να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ομιλία στο δημαρχείο του Χολαργού.
Ο κόσμος συγκεντρώθηκε τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα έξω από το δημαρχείο προσπαθώντας να "μπλοκάρει" την ομιλία.



Ωστόσο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν επίσης από νωρίς στο σημείο δεν άφησαν να πάρει έκταση το επεισόδιο.






Η ομιλία έχει κεντρικό θέμα: “Προτάσεις για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση - Ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΛΑΟΣ”.








46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι πήγε να πει στον Χολαργό ο γελοίος;
Ορέ τι χοντρόπετσα όρνεα είναι τούτα ορέ;
Μπας κι έχουν επηρεαστεί και δαύτοι από τους αεροψεκασμούς και έχουν το ακαταλόγιστο;

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρουμε ποιοι είναι οι "διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι".

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1355383

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1355244

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέγεται "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" και δεν έχει σημασία από ποια πλευρά εφαρμόζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ, Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά λέγεται φασισμός και έχει την φάτσα του Μπουμπούκου. Θα έρθει και η κρεμάλα για σας καθίκια

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γερμανοτσολιάδες, Ελβετόψυχοι,Σκατοφασίστες ζείτε από τον πόνο του συνανθρώπου σας

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το μόνο που καταφέρατε είναι να του κάνετε διαφήμιση.
Τυχαίο? δεν νομίζω!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ' ...

Ανώνυμος είπε...

Το συμπερασμα που βγαινει σε εμενα τουλαχιστον ειναι οτι ολα γινονται για να διατηρησουν οι πολιτικοι μας και τα τσιρακια τους τον τροπο ζωη τους ανεπηρεαστο καταστρεφοντας τον τοπο και τους κατοικους του ολοσχερως

Ανώνυμος είπε...

Νοσταλγοί του Μεταξά και του Μανιαδάκη, υμνητές του Παττακού, φασιστόμουτρα, γελιέστε εάν νομίζετε ότι μαζί με τους πασόκους και νεοδημοκράτες συνεταίρους σας θα νομιμοποιηθείτε στη συνείδηση του λαού μας. ΟΥΣΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ! Τα τσεκούρια σας θα σας τα βάλουμε εκεί που ξέρετε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΝΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ. Υ.Γ:H ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΓΚΕ ΓΚΕ ?

Ανώνυμος είπε...

100 ατομα???????????? ουτε 50 αναρχοαπλυτοι δεν ηταν...ημουν στην διαδηλωση οπου πραγματοποιηθηκε κανονικα!!!καταλαβατε αναρχοφασιστακια...Ο παπαδοπουλος εκανε ενα πολυ μεγαλο λαθος τοτε που σας αφησε να φυγετε και δεν σας ΚΡΕΜΑΣΕ....Μπασταρδοβουλγαροι...Απόγονοι του Ιμπραήμ...Εξω απο την Ελλάδα ρε....Αριστερα ο μεγαλυτερος καρκινος της ΕΛΛΑΔΟΣ
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως για να γινότανε σωστή δουλειά θα έπρεπε να τον δείρουν....πφ πφ μισές δουλειές πάλι.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ!!!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380295_244816198913940_100001566848781_769839_1076834283_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/320769_244816385580588_100001566848781_769843_1263101216_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/377806_244816505580576_100001566848781_769847_125320667_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Mε τι μουτρα βγαινει και μιλαει ο μπουμπουκος της μπεμπας; O φλωρος θελει και εκτιμηση στο προσωπό του ενω εχει υπογραψει ολα τα εγγραφα που αποτελειωνουν τους Ελληνες και την χώρα; Oυστ προδοτη, φασιστοειδες εκτρωμα, δρομο απο την Ελλαδα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Φασιστική παρουσία -"Διαμαρτυρία" πραγματοποίησαν το απόγευμα περίπου 70 άτομα της αριστεράς έξω από το δημαρχείο Χολαργού, στο αμφιθέατρο του οποίου υπήρχε η προγραμματισμένη ομιλία του υφυπουργού Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, του εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη και του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Μπάμπη Καραθάνου.

Αίτημα της συγκέντρωσης, των κοκκινοφασιστών της αριστεράς στην οποία είχαν καλέσει οι συμμορίες αναρχοαλητών αριστερών Χολαργού-Παπάγου,..
ήταν η ΑΚΥΡΩΣΗ της προγραμματισμένης εκδήλωσης με θέμα «Προτάσεις για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση, ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΛΑΟΣ». Φανταστείτε αν κάτι τέτοιο ζητούσαν οποιοιδήποτε απο αυτούς τους "αριστερούς - δημοκράτες" ΤΙ θα άκουγαν!!

Ανώνυμος είπε...

Αδωνη, εχεις γραψει πολλα στιχακια πιο πανω παριστανοντας τους τιμητες του εαυτου σου. Αστα βρε ανθρωπάριο, μη το βασανιζεις αλλο. Αρπαξε τα ευρουλακια σου απο το βολευτηλικι σου, φάτα με την Τζινα σου, πιες στην υγεια των κορόιδων Ελληνων και ροχάλισε παιρνοντας ενα υπνακο στο πλάι της, υποκρινομενος οτι νοιωθεις βασιλευς της οικουμενης, ισως και πλανηταρχης.
Και μετα .... ξυνα, γιατι η ζωη ΔΕΝ θα ειναι ωραια για σενα, οπως την φανταζοσουν.

Ανώνυμος είπε...

Και μετα .... ξύπνα, εννοω.
Ολοκληρο ρεπορταζ μας εγραψες για να μας πεισεις οτι ολα πηγαν καλα στον Χολαργο.
Πάντως αν η μανταμ σου δωσει διαζυγιο, θα ειμαι μαζι της.
Εισαι πολυ κομπλεξικος, και δεν τρωγεσαι με τιποτα.
Στοιχημα οτι αν δεν διεθετες φραγκα, η Τζινα Χαρλοου θα σου ειχε πει γκουντμπάι προ πολλου!

Ανώνυμος είπε...

Οι φασίστες να ρίξουν μια ματιά στη δημοσκόπηση στη δεξιά στήλη της σελίδας και να πάνε να πούνε τις μαλακίες τους σε άλλο blog. Άντε γαμηθείτε μπουμπούκοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΤΑ ΠΑΝΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ. Υ.Γ:H ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΓΚΕ ΓΚΕ ?

18 Νοεμβρίου 2011 11:20 μ.μ.


-------------------------------


Έλα "ΔΕΞΙΕ" άκου τώρα τον άεργο επαγγελματία ΣΥΡΙΖΕΟ με την ντουντούκα να μιλα για φασίστες, πολυτεχνεία και τάνκς.

http://www.youtube.com/watch?v=1CVyBZKSd6o

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο μίσος μεταξύ μας ;;;ο χρόνος μας κρίνει όλους..μπορεί κάποιος να καταδικάσει σήμερα κάποιον για κάτι που θα κάνει μια βδομάδα μετά ;;'Ολοι μας βιαζόμαστε να καταδικάσουμε και να κρίνουμε σε 1 δευτερόλεπτο τα πάντα γύρω μας ...μήπως έτσι έχουμε μάθει να είμαστε ρηχοί κριτές;Είμαστε σίγουροι ό,τι όντος έτσι είναι για τις ειδήσεις που ακούμε γύρω μας;Συνήθως δε μπορώ να σηκωθώ απο την καρέκλα μου και να τρεχω να πιστοποιώ στο τόπο του συμβάντος ό,τι όντος όπως λένε στις ειδήσεις έγινε ... μπορώ να στηρίζομαι στα όσα λένε;;; Πως πρέπει να αντιδράσω για να έχω αποτέλεσμα;; Μη περιμένετε απο τους άλλους να αλλάξουν τον κόσμο , όσο θα γίνεται αυτό ο κόσμος θα παραμένει ως έχει ...Εσείς είστε ο Κόσμος!αν οι δράσεις σας βασίζονται στη βια και στο φανατισμό τότε και η αντίδραση θα έχει την ίδια μορφή...Μπορεί ποτέ η βία να φέρει ειρήνη ανάμεσα στο κόσμο ;Σε ενα βίαιο κόσμο οι λέξεις ειρήνη - αδελφοσύνη τι σημασία έχουν ;;;Εχετε τη νοημοσύνη να καταλάβετε τι σημαίνει η λέξη συμπόνια ή απλά φωνάζετε για τον ενα ή τον άλλον αδιαφορόντας για το τι πραγματικά έισαστε εσείς...;

Ανώνυμος είπε...

Αιδως, Γεωργιαδη και οι λοιποι του λα.ο.σ..
Αντι να παραιτηθειτε, με περισσιο θράσος βγαινετε να μιλησετε για το ανυπαρκτο εργο του κομματος σας. Μονο ντροπη πρεπει να αισθανεστε για τις υπογραφες σας. Μαζευτηκαν τα ΜΑΤ και εριξαν εξ αιτιας σας χημικα στον λαο που ειχε συγκεντρωθει για να διαμαρτυρηθει. Εχετε χασει καθε ιχνος δημοκρατικης συνειδησης και ανθρωπιας.
Ειστε αναξιοι, οπως και ο αρχηγος σας, ο ανηθικος κωλοτούμπας καρατζαφυρερ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσοι πηγαν να ακουσουν τον γκεμπελς του φυρερ να αγορευει;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος λαός βρε μαλακα που είχε συγκεντρωθεί; 80 ρεμπεσκέδες της αριστεράς μέσο Indymedia και αριστερών blog κατάφεραν μια τρύπα στο νερό, σας έχει σιχαθεί ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Ποσοι πηγαν να ακουσουν τον γκεμπελς του φυρερ να αγορευει;

19 Νοεμβρίου 2011 1:28 π.μ.

-----------------------

Πολλοί περισσότεροι από τους άεργους αντιφασίστες(φασίστες) της αριστεράς που μαλακίζονταν έξω από τo δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

12.33
Σαν δε ντρέπεσαι εσύ και οι όμοιοι σου που υποστηρίζετε ένα γελοίο υποκείμενο ένα δωσίλογο γιατί αν θέλεις να ξέρεις η διαχωριστική γραμμή εχει μπεί. Ελλήνες πατριώτες αριστεροί δεξιοί κεντρώοι και οποιασδήποτε άλλης ιδεολογίας που θέλουν πίσω την πατρίδα τους από την μια μερια και από την άλλη οι φραγκάτοι δωσίλογοι που συνεχιζουν να ασελγούν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας και οι ανεγκέφαλοι δωσίλογοι σαν και του λογου σου που αν σε αναποδογυρίσω ζήτημα είναι αν έχεις 5 Ευρώ και παρ όλα αυτά υποστηρίζεις τον παραλογισμό γιατί ο κουβάς της μαλακίας γεμάτος έπεσε στο κεφάλι σου.Εγώ ο Δεξιός συντάσσομαι με αυτούς που πήγαν και ξεφώνησαν αυτο τον προσκυνημένο χατζιαβάτη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν εχει να κανει με το αρθρο για αυτους που δεν εχουν που να ξεσπασουν την οργη τους και σφαζονται μεταξυ τους λεω.Ρε κοροιδα βαλτε το καλα στο μυαλο σας το συστημα φταιει οχι ο καθε ενας μας . Το πλοιο μαζι με τους ναυτες οπου το παει ο καπετανιος παει.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΒΟΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. Η ιστορια ελληνες μας εχει δωσει ραντεβου ,θα περιμενει;

Ανώνυμος είπε...

12:33 Με αυτα που λες και γραφεις, αν δεν εισαι ο ιδιος ο μπουμπουκος , εχω να σου απευθηνω μια ερωτηση, σε ποιον πλανητη ζεις αγορι μου;

Ανώνυμος είπε...

12:03 εσυ παλληκαρε πρεπει να εισαι απο αυτα τα παλληκαρακια της ασφαλειας, που μαθαινουν δυο πραγματα απο πολεμικες τεχνες απο την σχολη, φουσκωνουν τα μπρατσα και τσουπ μαγκακια πρωτα μεσα στην πιατσα . Παμε σε διαδηλωσεις και παρακολουθουμε , επαγκελμα ρουφιανοι αμα χρειαστει , που και που καμια προβοκατσια αμα χρειαστη.Μονο που παλληκαρι μου ολοι οι ανθρωποι στο τελος δυο μετρα γης παιρνουμε και συνηθως κι αυτη δανεικη και που 'σαι αγιρι ολοι μας δινουμε λογαριασμο για τα πεπραγμενα μας

Ανώνυμος είπε...

12.03
Ο πατέρας κουκουλοφόρος του Παπαδόπουλου και συ οπαδός του Γεωργιάδη .κι οι δυό σας χαμαιλέοντες.
άντε πνίξου ρε αλήτη.
Καμαρώστε άνθρωποι το κατάντημα μας εν έτει 2011 σε αυτό το τόπο που είχε 1 εκατομμύριο ΄νεκρούς Ελληνες θυματα του Ναζισμού στο 2ο πόλεμο να έχει οπαδους αυτού του Σατανά του Χίτλερ.
Να χαθείς αλήτη ε αλήτη !!!.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν το ήξερα να πήγαινα κι εγώ, μένω και κοντά. Να προυπαντήσω τον υπερπατριώτη. Τον μέγα αδώνιδο. Είχα και κάτι γιαούρτια σε πήλινο και κάτι κλούβια αυγά... Την άλλη φορά ρε παιδιά να ενημερώνετε το κόσμο για κάτι τέτοια event.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι νατανε κανα δυο ακομα σαν τον Γεωργιαδη.. Ετσι για να ξεκαθαριζε λιγο ο τοπος απο τα παρασιτα που βρηκαν φωνη μεσω ιντερνετ..

Αντε ρε να κανετε καμια δουλεια να βγαλετε τον επιουσιο - οπως κανει ο Αδωνις πουλωντας βιβλια - αντι να κριτικαρετε!

Πηγαιντε ρε στο Βιετναμ η στην Βορεια Κορεα να ζησετε αφου σας αρεσει ο υπαρκτος σοσιαλισμος..

Αλλα μπα, που τετοια τυχη.. Εσεις θελετε τους αλλους να δουλευουν, να πληρωνουν φορους κι εσεις να ζειτε με επιδοματα..

Ουστ παρασιτα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα κομματόσκυλα του ΛΑΟΣ είναι πια ελάχιστα, αλλά φανατισμένα και καλοταισμένα από τα κρατικά κονδύλια.Τα 2 τελευταία χρόνια η Φοιτητική νεολαία του Λαος διαλύθηκε και η νεολαία του κόμματος έχει μείνει μόνο με ελάχιστους νέους, γόνους πολιτευτών του κόμματος.Εμείς που κάποτε ψηφίσαμε Λαος αδιαφορούμε για ότι συμβαίνει πια στους προδότες του Έθνους.Τώρα που μας προδόσατε να τα βάλετε μόνοι σας με τους αριστερούς.Πάντως στη Βουλή δεν ξαναμπαίνετε όσες κολοτούμπες και να κάνετε ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιαδη, ο,τι και να γραψεις, οσο και να βρισεις, δεν παυεις να εχεις χασει καθε αυτοσεβασμο απο την στιγμη που υπεγραψες υπερ του ΔΝΤ, αντι να πεις ΟΧΙ και να φυγεις απο τον Λα.Ο.Σ.! ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ! Κατάλαβες ή δεν θελεις να αποχωριστεις τα 30 αργυρια του Ιουδα και γινεσαι ενα με τους υπολοιπους της βουλης; Eχεις τοποθετησει σε υψηλοτερη θεση τις σωματικες σου απολαυσεις απο αυτους που σε στηριξαν, δηλ. τους Ελληνες. Ποδοπατησες ολα τα ιδανικα και τις οποιες αρχες σου και πλεον για σενα η χωρα ειναι ο,τι ειναι και για τους παγκοσμιοποιητες: ενα χωραφι. Πέτα τα βιβλια που πουλας και σου δωσανε ψωμι, γιατι εισαι ανεντιμος να τα κρατας στα χερια σου πλεον. Αυτα μιλανε υπερ της πατριδας, εσυ υπερ των αφεντικων σου της στοας των σιωνιστων.

Modestus είπε...

Ο Σπυριδωνάδωνις ξεσκεπάστηκε όπως και ο αρχηγός σούπερ κωλοτούμπας. Κάποιοι που διατηρούσαν αυταπάτες ότι πιέστηκαν να συμφωνήσουν στο πρώτο μνημόνιο και τους έδωσαν συγχωροχάρτι πως τους φαίνεται τώρα η συνεργασία του αίσχους με τους βεβαιωμένα απάτριδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Πως τους φαίνεται που ο αρχηγός του κόμματος τους, εκεί που έβριζε(και δικαίως) το προδοτικό ΣΚΑΙ και την λέσχη Μπιλντεμπεργκ τώρα να βγαίνει και να λέει ότι ειναι για το καλό μας στο τσογλαναρά τον Παπαχελά; Ε είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Και πριν μιλήσουν κάτι κουράδες σαν τον ίδιο τον Άδωνι εγώ δεν είμαι κομμουνιστής όπως θέλει να ονομάζει τους φίλους του blog, αλλά ακροδεξιός πρώην ΕΠΕΝ. Κατάλαβες καραγκιοζάκο, πουλημένε γιαλαντζί δεξιέ Άδωνι; Άιντε στα τσακίδια με τις συμμαχίες σας με τον διάβολο(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

Ανώνυμος είπε...

1:33 σηκωθηκες απο την λεκάνη; Τραβα το καζανάκι!

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Γεωργιαδης και η κα Μανωλιδου ευχαριστουν το ποπολο που τους εκανε ανθρωπους και μην ξεχασετε να τον ξαναψηφισετε!

Ανώνυμος είπε...

τον πούλο προδότη ,έτσι μπράβο στα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

10.04
Αυτά όλα τα όρνια που ανασφέρεις να είσαι σίγουρος ότι έχουν χαρτοφυλάκιο και εισπράττουν κουπονάκια άπό Ελληνικά ομόλογα.Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρα η κονόμα και στο διάβολο η Ελλάδα και οι Έλληνες μαζί.Μαυτη την αισχρή μειοψηφία έχουμε να κάνουμε όλοι οι αλλοι εμείς που πασχίζουμε να εξασφαλίσουμε το ψωμί των παιδιών μας και συνάμα αγαπάμε αυτό τον τόπο.
Και αυτό δεν έχει να κάνει το ακροαριστερός ακροδεξιός αριστερός δεξιός κεντρώος εχει να κάνει με εθνοπροδότες και όποιοι χρησιμοποιούν ακόμη αυτή την μεταεμφυλιακή διάλεκτο η πολύ μαλάκες είναι η αυτοί που στο όνομα του χρήματος κατασπαράζουν την Ελλάδα..Αυτη την ώρα επειδή ο λογαριασμός δεν βγαίνει γιατί μέχρι το τελος του 2011 πρέπει η Ελλάδα να πληρώσει τοκοχρεολύσια 15.2 Δις και εφόσον εισπράξουν την δόση θα υπολειπονται πλεον των 7.2 και που να τα βρούν; και με τα χαράτσια δεν βγαίνουν οπότε τι κάνουν;Εκδίδουν ομόλογα Ελληνικού δημοσίου 3μηνης και εξάμηνης διάρκειας με επιτόκιο κάρτας σούπερ τοκογλυφικό.προχθές δανείστήκαν 1.2 Δις.Και δεν χρειάζεται να σου πω ποιοί αγοράζουν αυτές τις ομολογίες.Ολοι αυτοί που εχουμε απέναντι μας.Αυτό κάνουν αυτή την ώρα μας θάβουν ζωντανούς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1 08: ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΕΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚ..ΤΑ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΕΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?? ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΡΙΝΕ.ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ.... Ο, 1 08.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΣΑΣ Τ Σ Ο Υ Ζ Ε Ι Ο ΑΔΩΝΙΣ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΧΑΧΑ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το σβήσατε το σχόλιο μου θα το ξαναγράψω. Πείτε μας ρε υπερπατριώτες μπουμπούκοι που όλοι οι έλληνες γίναν συριζαίοι πως συνάδει ο πατριωτισμός σας με το μνημόνιο, με το ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους; Πως συνάδει ο πατριωτισμός σας με την ολοκληρωτική παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τον Ραιχενμπαχ; Πως συνάδει ο πατριωτισμός σας με την κατάλυση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Σκατά στους τάφους σας φασίστες προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες ταγματασφαλίτες της νέας τάξης ψεμμάτων. Ο Λεωνίδας είχε πει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ρε δεν είπε δώστε μας τη δόση και ελάτε να τα πάρετε. Κάποιοι άλλοι είπαν ελευθερία ή θάνατος, δεν είπαν δόση και υποταγή.