Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύπτονται: Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μεταβατική – «είναι κανονική κυβέρνηση»!


Αποκαλύπτονται: Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μεταβατική – «είναι κανονική κυβέρνηση»!Από μεταβατική κυβέρνηση, όπως μας την «πλάσαραν» αρχικώς, τώρα «η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι ειδικού σκοπού, είναι κανονική κυβέρνηση», όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο υπουργός Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής».

O κ. Σταυρόπουλος υπερασπίζεται τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για το σχηματισμό της κυβέρνησης λέγοντας ότι οποιαδήποτε άλλη λύση θα ήταν «συνταγματικά προβληματική».


Σε ερώτηση για την άρνηση του κ. Σαμαρά να υπογράψει τις εγγυήσεις που ζητά η τρόικα, απαντά με αιχμές λέγοντας: «είναι επιθυμητή κάθε ενέργεια που δεν αντιβαίνει στο Σύνταγμα και συμβάλλει στη σωτηρία της πατρίδας».

Άρα, για να καταλάβουμε, η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι «μεταβατική», είναι «κανονική» και θέλει να «σώσει» τη χώρα! Είναι δηλαδή μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»! Με άλλα λόγια, για μια ακόμη φορά το παλαιοκομματικό σύστημα είπε ψέμματα στο λαό!

Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Σταυρόπουλο ότι κανονικές είναι οι κυβερνήσεις που εκλέγει ο λαός, ο κυρίαρχος λαός και όχι εκείνες που προκύπτουν από τα «μαγειρέματα» μιας Βουλής και ενός πολιτικού συστήματος δίχως καμία πλέον λαϊκή νομιμοποίηση.
πηγη