Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παρέδωσε και ο Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος, αλλά χωρίς να "παραδοθεί"!



ImageΣε μια έντονα πολιτικοποιημένη ομιλία του ο απερχόμενος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος παρέδωσε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "Δεν θα υποστείλω την σημαία. Παραμένω στρατιώτης. Δεν θα μας κόψουν τον ομφάλιο λώρο των αποστράτων με τους εν ...
ενεργεία (σ.σ. απαντώντας στα περί κοπής του ομφάλιου λώρου του Π.Μπεγλίτη). Άπευθύνομται στους Έλληνες και του λέω ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Θαρσείν χρη!"
Έκανε και έναν απολογιμσό του έργου του και στα 41 χρόνια υπηρεσίας του, έκανε ιεδική αναφορά στην τάφρο του Έβρου (θα την συνεχίσει ο διάδοχός του;) και τέλος τους ευχαρίστησε όλους πλην του Π.Μπεγλίτη!
Παρά τις εμμονές του ο Φ.Φράγκος ήταν "μάχιμος" και μαχητής ως Α/ΓΕΣ. Να σημειώσουμε για να μείνει στην ιστορία (του...) ότι δεν δέχθηκε να γίνουν "σκουπιδομάχοι" και απεργοσπάστες οι ένστολοι και αυτό δεν του το συγχώρεσε ο Μπεγλίτης.
Κάτι όμως μας λέει ότι σε λίγο ο Φράγκος θα είναι πάλι στο υπουργείο και ο Μπεγλίτης συντομότερα εκτός υπουργείου...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ 6000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΑΜΟ ΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤ 3; ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΩΣ Μ@@@@@Σ; ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΑΝΙ ΟΛΟΙ,ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠ' ΑΚΡΟ Σ' ΑΚΡΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ;ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 5000 ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

9.04 για να τον πετάξουν όμως σημαίνει κάτι; λέω εγώ τώρα

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε πριν φύγουν να βάλουν κάποιον άλλο δικό τους...Παλιά μου τέχνη κόσκινο...

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ...

Φίλε μου, το σπίτι που λές ότι έμενε φτιάχτηκε πριν 10 χρόνια και ΠΟΤΕ κανένας αρχηγός δεν έμεινε για λόγους ευθυξίας. Στο κάτω-κάτω το σπίτι αυτό προορίζεται για τον αρχηγός ΓΕΕΘΑ και όχι τον αρχηγό ΓΕΣ. Ο Φράγκος, θα πάρει σύνταξη 2000€ που με τις περικόπές μάλλον θα πέσει και άλλο. Φίλε μου αν πάς στη Τουρκία και δείς τι πάει να πεί εκεί στρατιωτικός θα καταλάβεις ότι στην Ελλάδα τους έχουμε σαν ζητιάνους. Πασάδες τους αποκαλούν και τους σέβονται γιατί σε αυτούς ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάντα ότι και αν γίνει μέσα και έξω από τη Τουρκία.
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.
Και στα λέω γιατί τα ξέρω από πρώτο χέρι... ένας από τους 9 που καρατόμισαν ήταν και ο πατέρας μου

Ανώνυμος είπε...

ρε μαγκες τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ!!!τους ξυλωσαν διοτι μπορουσαν ανετα (και μαλλον ηταν ετοιμοι να το κανουν) να ανατρψουν την κυβερνηση με ενα πραξικοπημα ΑΚΡΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ με αυτα που κανει ο ΓΑΠ. Αντ΄αυτου βαλαν αλλους δικους τους που οχι μονο δεν θα στραφουν κατα της κυβερνησης αλλα θα χρησιμοποιηθουν να κατασταλλουν τον εξαγριομενο κοσμο που θα βγει στους δρομους που ουτε τα μπατσοσκυλα θα μπορεσουν να εμποδισουν την οργη τους!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;
ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΤΕ.
ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΙΣΥΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ) ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΖΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ 3/5 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, Ο ΚΟΜΠΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


........ΕΥΖΩΝ........