Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ


Αδικημένος και παραπονεμένος το παίζει από χθες ο Σ. Χατζηγάκης. Σήμερα έδωσε διευκρινίσεις για τα «ακροδεξιά σταγονίδια» στα οποία αναφέρθηκε χθες και που οδήγησαν στη διαγραφή του από τη ΝΔ, παρείχε ο Σωτήρης Χατζηγάκης. Μιλώντας το...

πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5 είπε, πρόκειται για συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, με τους οποίους συμπορεύεται ο πρόεδρος της ΝΔ κι όχι βουλευτές ή στελέχη του κόμματος. Ο Σωτήρης Χατζηγάκης επιτέθηκε σε «κουκουλοφόρους του διαδικτύου» που υπονομεύουν τη νέα κυβέρνηση και επέκρινε σφόδρα τον πρόεδρο της ΝΔ για την τακτική του.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ , (ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΥΛ ΑΒΕΡΩΦ, ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΚΛΠ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ , ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΚΛΠ. ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΗ, ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, !! ΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!