Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πόσο φασιστική είναι η κυβερνητική εξουσία φαίνεται από το χαράτσι της ΔΕΗ!


Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε ιδιοκτήτες που αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι» για τα ακίνητα εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό ρεύματος, επειδή, όπως υποστηρίζουν, το Ειδικό Τέλος Ακινήτων είχε...
προσδιορισθεί με λάθος τρόπο, τόσο σε σχέση με την τιμή ζώνης όσο και σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα. Επικαλέστηκαν οικονομική δυσχέρεια και δήλωσαν ότι αδυνατούν να καταβάλουν το “ υπέρογκο” ποσό για το ειδικό τέλος. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Μαργιέλης, που υπερασπίστηκε την υπόθεση στο δικαστήριο έκανε λόγο για απόφαση “ πιλότο”. Επισήμανε ότι το συγκεκριμένο λάθος στο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, που προσδιορίστηκε στην οικογένεια -για την οποία εκδόθηκε η απόφαση- εμφανίζεται ουσιαστικά στο 20% των λογαριασμών ρεύματος στη Μεσσηνία. Ο ίδιος προανήγγειλε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας τις επόμενες ημέρες θα προσφύγει και θα επιδιώξει προσωρινές διαταγές και για άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανέργους, πολυτέκνους και ασθενείς) της περιοχής, που δεν μπορούν να πληρώσουν το Τέλος Ακινήτων.
enet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να γίνει μήνυση όλου του Ελληνικού λαού κατά του χαρατσιού και του φόρου για το εισόδημα που μας βάλανε πριν λίγο καιρό.
Αυτή είναι αντίσταση στου κλεφταράδες.