Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Γέρων Ιωσήφ: Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους!



Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα επερχόμενα γεγονότα με ανατριχιαστική ακρίβεια: Συγκεκριμένα, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα “ερεθίσουν” τους Τούρκους, με αποτέλεσμα εκείνοι να επιτεθούν σ’εκείνους και στην Ελλάδα! Η χώρα μας, όπως τονίζει ο διορατικός μοναχός, θα...
δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.

Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, κάνουμε την εξής ερώτηση: Θα φανταζόταν κανείς μέχρ ι πρόσφατα, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σε (σχεδόν) εμπόλεμη κατάσταση; Προφανώς όχι! Κι όμως, ο π. Ιωσήφ τα προέβλεψε χρόνια πριν! Την ευχή του να έχουμε.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala einai dunaton na akoume tetoious karagiozides???????????????

Ανώνυμος είπε...

καραγκιοζης εισαι και φαινεσαι!!!λιγο σεβασμός δεν βλαπτει...

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 12:06

Είναι φίλε μου....όταν γράφουν σχόλια σαν τα δικά σου είναι...και δυστυχώς άτομα σαν και σένα είναι μέρος του προβλήματος που υπάρχει στην Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα από το να ακούμε εσένα το βλάκα που αντί για μυαλό έχει ένα κενό δοχείο και έτσι θα παραμείνεις, βλάκα, εσύ και η νοοτροπία σου μαζί με τα άλλα ζώα που συμπορεύεσαι καταστρέψατε την Ελλάδα, ΒΛΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου 12:06 εχεισ το δικαιωμα να το παιζεισ οσο αθεος θελεις αλλα δεν εχεις δικαιωμα να προσβαλεις και θιγης υπολυψεις χωρις καν να ξερεις για τη πραγμα μιλας και για ποιον μιλας γι αυτο καλυτερα να μασας καταλαβες αγορακι μου?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 12¨06 ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΡΟΔΙΝΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΛΙΝΓΚΟΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΥΝΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΜΙΓΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου Κύριε, σφόδρα εβαθύνθησαν οι διαλογισμοί σου.

για σένα 12:06,
Ανήρ ΑΦΡΩΝ ου γνώσεται και ΑΣΥΝΕΤΟΣ ού συνήσει ταύτα.
γκέ γκε;

Ανώνυμος είπε...

12:06 καραγκιόζη να πεις τον δικό σου πατέρα! Όχι τον δικό μου οκ; Αν θέλεις να το παίξεις προοδευτικός και να θεωρείς μπαναλ ότι πρεσβευουν οι άλλοι είτε θρησκευτικό είτε πολιτισμικό αλλα πάντα στα πλαίσια του πατριωτικού τότε ξεκινά απο τον εαυτό σου! Μάθε πως η πρώτη κίνηση που πρέπει να κανείς είναι να έχεις τρόπους και σεβασμό στα πιστεύω των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ;;;
ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ;;;
ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ '21 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.
IC+XC+NIKA

Ανώνυμος είπε...

Καταραμένε εθνοπροδοτη 12:06 δεν σεβεσαι ούτε αυτούς που δεν σε ενόχλησαν ποτέ...πλησιάζει η μέρα την προσωπικής πληρωμής, βδέλυγμα του εθνους.

Αsterix είπε...

Καθε αποψη που θεμελειωνεται πανω σε λογικα επιχειρηματα ειναι ενδιαφερουσα προς βαθυτερη ανιχνευση. Ποτε η λογικη δεν αναιρειται και ουτε αντικαθησταται με οραματα. Η θεμελειωδης αυτη αρχη δεν συγκρουεται με σκεψης που προβαλλονται ως εξεληκτικα φαινομενα μεσα στην ιστορια, δηλαδη,αποψης που κατ΄αλλους εχουν την εννοια της προφητειας δεν εξαφανιζει αυτο που προλεγεται,διοτ,ενας χαρισματικος διορατικος νους εχει την ικανοτητα της επεξεργασιας των γεγονοτων και μεσω αυτων να εκφραζει αυτο που προκειται να συμβει.
Οι σημερινες κοινωνιες οπως γνωριζουμε ειναι διαμορφωμενες στη βαση της μαζας και μιας καθημερινοτητας που σε ελαχιστους δινει την ευκαιρια της ανιχνευσης των πεπραγμενων που λαμβανουν χωρα στη μικροκλιμακα,αλλα και στην κλιμακα των παγκοσμιων εξεληξεων. Ολοκληρωνοντας,η ανταλαγη φανατικων εκφρασεων και υβρεων,αποτελει υβρη ολκης και υποβαθμιζει κατα μια εννοια,την εννοια του προσωπου στην αλογια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12:06 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

12.06 εσενα περιμενει ο θεος και μερικους αλλους ιδιους να μετανοησει και τοτε θα επεμβει αρα εξαρτωμαστε απο εσας γιαυτο σε προκαλω-προσκαλω η πιστη ειναι το παν μετα ερχωντε ταλλα

Ανώνυμος είπε...

12.06 σε κοβω για αθεο αν δεν σου αρεσει φευγα απο την ελλαδα επισης σε λιγο που δεν θα εχεις να φας θα λες θεε μου ας ειχα λιγο ψωμακι ευχομαι να σε ακουσει ο θεος.εκτος αν εισαι κανα συνταξιουχος εξωτερικου και δεν φοβασαι.και μαθε και το αλλο ελλας =πατρις θρησκεια-οικογενεια

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, με τις απαντησεις ολων μας στον 12:06 δειχνουμε απλα ποσο απειροι ειμαστε στον πευματικο πολεμο και πως ο οποιοσδηποτε εχθρος βαζοντας μια "μπανανοφλουδα" μας αποπροσανατολιζει.

Και αντι να σχολιασουμε τα λεγομενα του γεροντα και να "οικοδομηθουμε" πνευματικα, μπαινουμε στο γηπεδο του εχθρου υιοθετωντας τα δικα του οπλα, δλδ βρισιες, κατακριση και γενικα κακη ενεργεια, οποτε αυτος εχει πετυχει αυτο που θελει, μας εχει μολυνει με το πνευμα του, κι εμεις νομιζουμε οτι υπερασπιστηκαμε το δικιο μας.....
Αραγε ο ιδιος ο Π. Ιωσηφ πως θα αντιδρουσε αν ηταν παρων ?...

Ας εχουμε λοιπον κατα νου οτι "εχθρος" μας ειναι οπως ακριβως ενας εγωιστης ανθρωπος, οπου η χειροτερη του ειναι να μην του δωσεις την παραμικρη σημασια.
Εκει σκαει πραγματι απ το κακο του, κ αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ολοι μας. Αυτη θα ειναι και η νικη μας απεναντι του.
Αδιαφορια λοιπον, σαν να μην υπαρχει, και σε οσους εχουν τη δυναμη, προσευχη να ελευθερωθει ο συνανθρωπος μας απο το πνευμα που τον διακατεχει.
Ας μην ξεχναμε, εχθροι δεν ειναι οι συνανθρωποι μας αλλα το πονηρο πνευμα που κατοικει μεσα τους και το οποιο οταν φυγει ο ιδιος ανθρωπος γινεται αγιος.

Ο Θεος να ειναι μαζι μας κ μεσα μας !!!

Ανώνυμος είπε...

Η καταθλιψη και ο πανικος δεν ταιριαζει στους Χριστιανους και τους Ελληνες. Στο μονο που πρεπει τωρα να επικεντρωθουμε ειναι να μετανοησουμε για την εντολη που καταπατησαμε τοσα χρονια. "Αγαπατε αλληλους". Η Ελλαδα δεν θα σωθει επειδη το αξιζουν οι Ελληνες, αλλα επειδη ο Θεος δεν επιτρεπει να διασυρεται αλλο τ'ονομα Του. Θα δοξαστει ο Κυριος και ο Θεος μας σωνοντας την Ελλαδα της Ορθοδοξιας. Με την μετανοια μας εμεις ισως βαλουμε το λιθαρακι μας για να ερθει η σωτηρια πιο γρηγορα.

Διαβαστε Ιεζεκηλ, κεφαλαια 36-38 και θα καταλαβετε. Προσευχη και νηστεια. Για τον διπλανο μας πρωτα και μετα για εμας.

Πρωτα ο Θεος και μετα θ'ακολουθησει η Πατριδα.
Δοξασμενο τ'ονομα Του Κυριου μας Σαβαωθ.

Αsterix είπε...

Αυτος που με κοβει για Αθεο και ειμαι βολεμενος του εξωτερικου ή κανενας συνταξιουχος,τον πληροφορω ο,τι τιποτα απο ολα αυτα που εγραψε εναντιον μου δεν εχουν βαση. Η αποδειξη της Πιστης στον καθενα μας,αγαπητε μου Ταλιμπαν,δεν ειναι τι λεμε,αλλα πως βιωνουμε σε προσωπικο επιπεδο το μεγαλειο της Δημιουργιας. Δεν επιθυμω να σου κανω διαλεξη,γιατι ισως να σου λειπει,οχι η πιστη,αλλα η γνωση εκεινη που θα μετουσιωνε την σκεψη σου σε Λογο.
Η αθεια δεν ειναι φαινιμενο της εποχης μας. Αναγεται σχεδον απο τη ς εμφανισεως του ενλογου ανθρωπου και οι εποχες ειναι αυτες που της δινουν διαφορες χαρακτηριστικες συντεταγμενες, παρασυρωμενοι απο τον τεχνικο πολιτισμο. Αλλο τεχνικος πολιτισμος και αλλο το θαυμα της Δημιουργιας.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ 1.11 μ.μ., εξαιρετικό και ουσιώδες το σχόλιο σου! Πράγματι ο Π.Ιωσήφ δεν θα αντιδρούσε έντονα λεκτικά αλλά με μακαριότητα και υπομονή θα προσευχόταν για αυτόν τον άνθρωπο! Άλλωστε το πνέυμα του Χριστιανισμού αυτό είναι...Να συγχωρείς τους εχθρούς και να προσεύχεσαι για αυτούς! Η βαθειά μας πίστη δεν μπορεί καθόλου να αφήσει να μας επηρεάσουν αυτού του τύπου οι "μπανανόφλουδες"! Πάντως για την προκειμένη περίπτωση πρέπει να παρέμβει ο διαχειριστής της σελίδος, όχι για να λογοκρίνει αλόγως αλλά να βάλει τάξη σε τέτοια φαινόμενα μη σεβασμού! Το να εκφράσεις μια άποψη είναι θεμιτό, άλλο όμως η ύβρις και η κοροϊδία!

Εύχομαι οι Άγιοι Αρχάγγελοι και οι Ασώματες Δυνάμεις να μας φυλάνε!
Χρόνια πολλά σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 1.32, εμέις ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν πιστεύουμε στον Θεό του Σαββατου, τον Σαβαωθ. Αλλά στον θεό της Κυριακής. Ο Κεχρισμένος και Θείος Λόγος Ιησούς Χριστός ήλθε και κατήργησε την Παλαιά Δαθήκη ιδρύοντας την Καινή! Υπάρχει σωρεία συγγραμμάτων που μπορείς να απευθυνθείς για να βρείς την Αλήθεια! Με Αγάπη ένας εν Χριστώ αδελφός!

HELLAS είπε...

αν εισαι αθεοι μην σχολιαζετε

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ 1:11
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ).

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΙΒ΄ 8
ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 9 ΟΣΤΙΣ ΔΕ ΜΕ ΑΡΝΗΘΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 10 ΚΑΙ ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΠΕΙ ΛΟΓΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΧΩΡΗΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ' ΟΣΤΙΣ ΟΜΩΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΧΩΡΗΘΗ. 11 ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΦΕΡΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΓΩΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΤΕ ΠΩΣ Ή ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΤΕ, Ή ΤΙ ΝΑ ΕΙΠΗΤΕ'
12 ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΗΤΕ.
IC+XC+NIKA+

Ανώνυμος είπε...

τοτε εγω που σε ειπα βολεμενο θα σου ζητησω συγνωμη αν νομιζεις οτι σε προσβαλα.ειμαι μητερα 3 μικρων παιδιων που ανησυχω πως θα ζησουν σαυτο το χαος που ερχεται.και δεν ειμαι ταλιμπαν ειμαι περηφανη ελληνιδα επισης απαιτω να ζητησεις και εσυ συγνωμη για τον τροπο που εκφραστηκες για τον μακαριστο γεροντα αν εσυ δεν τα πιστευεις τα λεγομενα του ασε εμας να τα πιστευουμε γιατι μονο απο τον θεο περιμενουμε να σωθουμε αφου κανεναν πολιτικο δεν εχουμε αξιο,ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 1.50 μ.μ.,
Πρέπει να προσέχεις πολύ όταν ισχυρίζεσαι κάτι που έχει να κάνει τα της Πίστης !
Μην απερίσκεπτα δογματίζεις βάζοντας σε Μέγα κίνδυνο την αιώνια ψυχή σου.
Ο Μέγας του Πνεύματος, άγιος Βασίλειος Επίσκοπος Καισαρείας, μας προειδοποιεί αιώνες πριν, να προσέχουμε από πάν «πονηρό» δόγμα που μπορεί να εισχωρήσει στη ψυχή, ικανό από μόνο του να σε κολάσει !
Γιατί ενώ όταν αμαρτάνεις με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δεν χωρίζεσαι του Θεού οριστικά,
εφόσον με το πρώτο ΑΛΗΘΙΝΟ απλό ήμαρτον προς τον Πανάγαθο και Φιλεύσπλαχνο Δημιουργό μας και Πατέρα μας, «ξαναενώνεσαι» μαζί Του,
τη βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, που κατεξοχήν είναι η αίρεση, δηλαδή το να πιστεύεις ή να κηρύττεις διαφορετικά από αυτά που ο Ίδιος Θεός μας αποκάλυψε για τον «Εαυτό του» μέσω του Αγίου του Πνεύματος.
ο Ίδιος και πάλι μας είπε ότι δεν συγχωρείται!

Εμείς ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι πιστεύουμε στον Θεό της Δευτέρας, της Τρίτης, της Τετάρτης, της Πέμπτης, της Παρασκευής του Σαββάτου, της Κυριακής και προσκυνούμε την Μια Αγία Ομοούσια και Αδιαίρετη Τριάδα καθώς και όλα τα άλλα Άγια Ονόματα του Θεού που ο Ίδιος μας αποκάλυψε.
Δηλαδή:
Ιησούς,Χριστός,Ναζωραίος, Εμμανουήλ,Κύριος,Σαβαώθ,Αδωνάϊ,Πατήρ,ΩΝ,ΗΝ, Α,και Ω, Αγάπη,το Φώς, η Οδός,ο Ποιμήν ο Καλός, και άλλα……………….

Ο Υιός και Λόγος του Θεού Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ήλθε
ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ και ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ την Παλαιά Διαθήκη,
ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ με την ανθρωπότητα ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, την Καινή!

Υπάρχει:
Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ 7 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ,
ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,
οι ερμηνείες των αγίων της Εκκλησίας μας και σωρεία ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ συγγραμμάτων που μπορείς να απευθυνθείς για να βρεις την Αλήθεια!

Με Αγάπη ένας εν Χριστώ αδελφός

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 12:05 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ.
ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ 12:05 ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ... ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ. ΑΣΕΒΑΣΤΕ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΝ, ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
ΙCXN .-

Ανώνυμος είπε...

Έγώ θα σταθώ στα νούμερα/στατιστική. Από τους 20 ως άνω σχολιαστές οι 18 υποστηρίζουν τον Γέροντα, αυτό τα λέει όλα. Είμαστε σε καλό δρόμο αδέρφια. Μετανοείτε και προσεύχεστε και ο Θεός θα μας ελεήσει. Να προσεύχεστε και για τους 2 παραστρατημένους συνανθρώπους μας, αυτό θέλει ο Κύριος κατακρίνοντάς τους βοηθάμε τον σατανά...

Ανώνυμος είπε...

Απλά γίνονται όλα όπως τα είπε αντίχριστοι