Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος έκανε θρύ ψαλα το εκβιαστικό προσωπείο του Βενιζέλου


ROVERTOS%20SPYROPOULOS.jpgΟι μισθοί και οι συντ άξεις θα πληρωθούν κανονικά, δεν εξαρτώνται από την 6η δόση!..
Ο επικεφαλής του ΙΚΑ άφησε άναυδα τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ, εκτός από την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επιχείρησε να υπερασπισθεί την αλήθεια όταν είπε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά και πως η καταβολή τους είναι ανεξάρτητη από την 6η δόση.


Έπεσε άκρα του τάφου παγωμάρα στο στούντιο από μια άγνωστη πολιτική συντάκτρια και τους συναδέλφους της που υποδύονται τους ρεπόρτερς του υ. Εργασίας.

Αν μπορούσαν να κατασπαράξουν τον Σπυρόπουλο θα το έκαναν!

Ειδικά όταν εκείνος επαναλάμβανε

-Ας μην μαυρίζουμε άλλο τις ψυχές των ανθρώπων. Οι συντάξεις μπορούν να πληρωθούν κανονικά, άσχετα από την 6η δόση.

Αυτή η δήλωση του Σπυρόπουλου αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνος είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος συνεχίζει τους εκβιασμούς αλα Παπακωνσταντίνου, με τον Σημίτη και τους νταβατζήδες των ΜΜΕ να του κάνουν πλάτες.

Την ίδια ώρα ο ανύπαρκτος Παπαδήμος παρακολουθεί τον ομόσταυλό του στη Τριμερή Μόντι να ορκίζει 15 υπουργούς την ώρα που το δικό του ασκέρι φθάνει αισίως τους 50.

Ένας Παπαδήμος που ζει στη σκιά ενός Βενιζέλου, ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν διστάζει να καταφεύγει ακόμη και στα ψεύδη αρκεί να τρομοκρατεί τον κόσμο.

Το πιο χοντρό ψέμα ήταν όταν είχε διώξει με το στανιό τη Τρόικα και υποστήριζε ότι έφυγαν κανονικά με όλη την Ευρώπη να τον κράζει.

Αυτός είναι ο υπουργός Οικονομικών που κυβερνάει τη χώρα, παρέα με τον Βορίδη και τον Άδωνι.

Άτυχη Ελλάδα…
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

να βγάλετε το video

Ανώνυμος είπε...

το βιντεο παρακαλουμε πολυ!

Τραμπακουλας είπε...

Video???

Ανώνυμος είπε...

video or it didn't happen.

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=221186 apo to 20:00 kai meta

Ανώνυμος είπε...

Ρε χρειαζοταν ο Σπυροπουλος για να το μαθετε ?
η Ελλαδαπαραγει πλουτο για να βαζουμε και στην ακρη.(και χωρις τον υποθαλασιο
πλουτο της )
Ο μονος λογος που γινετε το "εργο" ειναι για να εξαφανισουν τα ανθρωπινα δικαιωματα στην εργασια,δημοσια δωρεαν υγεια - παιδεια κλπ ,καθως και ξεπουλημα του πλουτου της Πατριδας .
Απλα θα δουλευουμε και για να τα δινουμε στους διεθνεις τοκογλυφους μεσω της εφοριας.
Τι μπουρδες μας τσαμπουναμε οτι εξω απο το ευρω δεν υπαρχει ζωη?
Λες και οι ελιες δεν θα ξανακαρπισουνε και στα χωραφια θα πεσει ξεραιλα !!
Το θεμα ειναι αν ο Ελληνικος λαος θελει η δεν θελει να παιξει το παιχνιδι των Αμερικανων ,για τη διαλυση του μονου μορφωματος που μπορει να τους αντικαταστησει στον πλανητη.
Ειναι τυχαιο που οι Μουντυς Γκουντυς κι οι λοιποι αρχισανε να υποβαθμιζουνε και τους Γαλλους και τους Ισπανους και τις τραπεζες της Γερμανιας ????

Ανώνυμος είπε...

Ο Robert θα έπρεπε να είχε λυσάξει εδώ και καιρό για το επικείμενο κούρεμα που θα υποστούν τα ομόλογα του ΙΚΑ...ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΟΜΩΣ! Τώρα ίσως να είναι αργά...Ο μεγαλύτερος μαλάκας! κυριολεκτικά στο επικείμενο κούρεμα είναι τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο τελευταίος κάτοχος ομολόγων που θα έπρεπε να υποστεί κούρεμα είναι τα ασφαλιστικά ΜΑΣ ταμεία! (Ίσως τα μόνα των οποίων τα ομόλογα θα έπρεπε να μείνουν ανέπαφα.)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΧΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΩΝΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΒΗΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΗΜΑ.