Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Θλίψη ή Ανατροπή και Επανάσταση;


Θλίβομαι όταν βλέπω την Ελλάδα του 2011. Θλίβομαι όταν βλέπω αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Θλίβομαι όταν βλέπω οπαδούς του ΠΑΣΟΚ όταν μιλάνε για τη Νέα Δημοκρατία να την αποκαλούν Δεξιά. Θλίβομαι για το πνευματικό τους επίπεδο. Θλίβομαι όταν ο...
Ελληνικός Λαός παρακαλάει την Αριστερά να ενωθεί για να την.... ψηφίσει και η Αριστερά διώχνει τους ψηφοφόρους παραμένοντας διαιρεμένη. Θλίβομαι όταν όλοι μας ψάχνουμε για έναν ΗΓΈΤΗ που θα μας οδηγήσει στην λύτρωση και δεν τον βρίσκουμε. Θλίβομαι όταν οι δολοφόνοι των εθνών δρουν ανενόχλητοι και οι λαοί σκύβουν το κεφάλι. Θλίβομαι όταν κοιτάζω μπροστά και βλέπω μόνο σκοτάδι. Ανατροπή και Επανάσταση θα διώξουν τη θλίψη. Ανατροπή και Επανάσταση θα διώξουν το σκοτάδι και θα φέρουν το ΦΩΣ. Ανατροπή και Επανάσταση θα φέρνουν την Λευτεριά και την Ανάσταση!!!!!!!!
Αναγνώστης
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Θλίβομαι που έχασα τον χρόνο μου να σε διαβάσω.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θλίβομαι που έχασα τον χρόνο μου να σε διαβάσω…παπάρα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΩ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (ΑΡΧΙΔΟΣΠΑΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ)...ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΠΑΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!! ΟΥΣΤ!!!