Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα πεινάσει η Ελλάδα ! ! !


Κάλεσμα στο ΕΠΑΜ για λαϊκή στήριξη στην παραγωγή τροφίμων και άμεση συμμαχία με τον Ελληνισμό των ΗΠΑ.
Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
Οι μεγάλοι νταβατζήδες βάζουν ένα κοφτερό μαχαίρι στο λαιμό της Ελλάδος : ή θα γονατίσετε παίρνοντας δάνεια για να τρώτε, ή θα σας κόψουμε το χρήμα και θα πεινάσετε, διότι δεν έχετε επάρκεια σε παραγωγή τροφίμων. Μας λένε ξεκάθαρα στα μούτρα μας; ή θα τα πάρετε και άλλο από εμάς για να πνιγείτε στα χρέη και να σας... κάνουμε κατάσχεση της χώρας σας σύντομα, ή θα σας εξαθλιώσουμε. Είναι αλήθεια το ότι με......
ειδικά προγράμματα καταστροφής της παραγωγής τροφίμων στη χώρα μας, που βγήκαν από τα μυαλά αυτών που μας έφεραν στο σημερινό χάος, κατάντησε η Ελλάδα αυτή τη στιγμή να εξαρτάτε από εισαγωγές για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού. Παρ' όλη την κατασπατάληση υδάτινων πόρων και τον δηλητηριασμό πολλών εδαφών μας από φυτοφάρμακα και λιπάσματα, η Ελλάδα παραμένει ένας μαγικός κυριολεκτικά τόπος για την παραγωγή τροφίμων, που μέσα σε μερικούς μήνες προγραμματισμού μπορεί να μεταλλαχθεί από εισαγωγέας σε εξαγωγέα αυτών που σήμερα εισάγει για να θρέφεται. Αυτό το λένε πολλές μελέτες εδώ και χρόνια, και το έχει αναφέρει και ο Καζάκης και άλλοι ειδικοί επιστήμονες. Η Ελλάδα διαθέτει το καλύτερο κλίμα της Ευρώπης και άριστη γη που μπορεί να θρέψει και άλλους λαούς. Επίσης, έχει ένα τεράστιο δυναμικό σε γεωργικά μηχανήματα τα οποία σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να κινηθούν με αυτο-κατασκευασμένα βιολογικά καύσιμα που μπορούν να φτιάξουν από μόνες τους οι τοπικές αγροτικές κοινωνίες σε χρόνο ρεκόρ. Το δυναμικό της Ελλάδας σε τρακτέρ μπορεί να οργώσει όλη την Ευρώπη. Μέσα στην αστοχία μας, γίναμε χωρίς να το ξέρουμε πάνοπλοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κρίση σε επάρκεια τροφίμων. Θα περάσουμε κάποια εποχή μεγάλων δυσκολιών, αλλά με την κατάλληλη οργάνωση δεν θα έρθει καμία πείνα. Κατα την άποψή μου, πρέπει άμεσα το ΕΠΑΜ να θέσει σαν ένα βασικό στόχο του τη στήριξη στην παραγωγή και διακίνηση τροφίμων, και την δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας του αγροτικού πληθυσμού σε βιολογικά καύσιμα, κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από το διαδίκτυο. Υπάρχουν κιόλας στην Ελλάδα μικροπαραγωγοί που μπορούν μέσα σε μέρες να διδάξουν όλη τη χώρα για το πως να φτιάξει τα δικά της καύσιμα. Έτσι, έχοντας καύσιμα για την αγροτική παραγωγή, η χώρα δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς των νταβατζήδων. Τη χώρα μας την εκβιάζουν μέσα από τον έλεγχο των καυσίμων και τις εισαγωγές τροφίμων. Με απάρκεια σε αυτά τα δύο, πάει περίπατο ο κάθε εκβιασμός, διότι θα μπορε΄σουμε να καλύψουμε τις άμεσες βασικές ανάγκες.
Όπως έχει σοφά επισημάνει ο Καζάκης, οι λαϊκές αγορές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα, διότι δεν έχουν πέσει στα χέρια των διεφθαρμένων πολυεθνικών μηχανισμών του υποκόσμου. Επείγει η στήριξή τους και η παρεταίρω ανάπτυξή τους σε κάθε περιοχή της χώρας, όπου θα αποκτήσει ο κάθε πολίτης δικαίωμα να αγοράζει και να πουλάει τρόφιμα και αγαθά οικογενειακής και μικροεμπορικής χρήσης, με χρήματα ή απλά με ανταλλαγή αγαθών ή υπηρεσιών. Για παράδειγμα, κάποιος που δεν έχει χρήματα, να μπορεί να ζητήσει τρόφιμα σαν πληρωμή για να βοηθάει στην πώληση, την συλλογή, παραγωγή και διακίνηση τροφίμων. Οι ελεύθερες λαϊκές δημόσιες αγορές μπορούν να στηρίξουν τον πληθυσμό μας αυτές τις δύσκολες ώρες, μέχρι η χώρα να αποκτήσει επιτέλους μια κρατική και πλήρως διάφανη δημόσια και κρατική κεντρική τράπεζα, ή οποία θα έχει το δικαίωμα να τυπώσει εθνικό χρήμα. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει αναδείξει ο λαός στην εξουσία μια κυβέρνηση εντίμων και καθαρών ανθρώπων, έχοντας πρώτα θανατώσει το προδοτικό κομματικό σύστημα που προδίδει τη χώρα για δεκαετίες και την οδήγησε εδώ. Μέχρι να σταθεί και πάλι η οικονομία μας, με την κατάλληλη κοινωνική οργάνωση η χώρα μπορεί να ζήσει, να καθαρίσει το όνομά της και να αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα αντίστασης στο πόλεμο ενάντια στην ασύδοτη αδίστακτη και ανήθικη συμπεριφορά του διεθνούς υποκόσμου. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που επιτέλους θα αποκτήσει μια πραγματική ελεύθερη αγορά, μια ελεύθερη οικονομία την οποία δεν θα την έχει στα χέρια της η τραπεζική μαφία και ο υπόκοσμος.
Η άλλη απειλή για μείωση των εδαφών μας από τον εξωτερικό εχθρό μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να πάει περίπατο και να γίνει μπούμεραγκ για τους εκβιαστές. Σήμερα, η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη είναι οι ΗΠΑ. Αυτό που δεν ξέρει ο Ελληνισμός είναι ότι ειδικά οι Έλληνες έχουν μια πολύ σοβαρή παρουσία μέσα στους μηχανισμούς ασφάλειας των ΗΠΑ, και ότι το πραγματικό κρατικό συμφέρον των ΗΠΑ είναι να υπάρχει μια ισχυρή Ελλάδα στην περιοχή. Οι όποιες μαφίες λειτουργούν και εντός των ΗΠΑ εναντίον της Ελλάδος, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, αλλά αποτελούν εχθρό και για τις ίδιες τις ΗΠΑ. Μέσα από μια εκστρατεία ενημέρωσης της Αμερικανικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η Ελλάδα μπορεί να πάρει κάθε εγγύηση για την ασφάλεια του τόπου μας μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα για την οποία οι λύσεις για να ξεπεράσει την κρίση είναι σχεδόν οι ίδιες με αυτές που χρειαζόμαστε και εμείς. Ελλάδα και ΗΠΑ είναι και οι δύο θύματα τις ίδιας ανήθικης διεθνούς μαφίας. Ειδικά ο στρατός των ΗΠΑ είναι ένα κέντρο το οποίο θα πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις τη διαφθορά για να σώσει το λαό του από την εξαθλίωση. Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να συμμαχήσει με όλες τις χώρες εκείνες στις οποίες διαθέτει μεγάλη πληθυσμιακή παρουσία ο Ελληνισμός, και να διεκδικήσει από θέση ισχύος αυτά που μας χρωστάει η Γερμανία. Η Ελλάδα δεν έχει καμία θέση μέσα σε μια Γερμανοκεντρική φασιστίζουζα Ευρώπη της ζημενοδιαφθοράς, και καμία θέση μέσα σε καμία θρησκοϊσλαμοκεντρική Οθωμανία. Άλλοι να φοβούνται για διάλυση των χωρών τους και εξαφάνισή τους από τον χάρτη, όχι η Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί να έχει μέλλον, αν μια κίνηση όπως το ΕΠΑΜ δώσει σοφά τη μάχη. Κατά την άποψή μου, κ. Καζάκης πρέπει άμεσα να ενημερώσει τον κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο, τον κ. Α. Άθενς, τον κ. Μ. Ζομπανάκη και τον κ. Ιβάν Σαββίδη για το υπόβαθρο της κρίσης, διότι αυτοί οι σημαντικοί Έλληνες δεν γνωρίζουν τι έχει ακριβώς έχει συμβεί στην Ελλάδα.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί χοντρομαλακίες είναι αυτές;;;
Οι απατεώνες μαφιόζοι τών λαϊκών αγορών θα σώσουν τήν κατάσταση;;; Οι απατεώνες τσομπαναραίοι-χασάπηδες με τά σάπια τους κρέατα και τίς βρώμικες (κυριολεκτικά & μεταφορικά μιλώντας...) συναλλαγές θα μάς ταϊζουν;; Και οι μασώνοι ...ΑΧΕΠΑνς θα μάς δώσουν διεθνή δυναμική και στήριξη από τίς ...ΗΠΑ;;;
Ποιός ηλίθιος τά γράφει αυτά και δεν ντρέπεται;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε στις 4:14,είναι δυνατόν να είσαι τόσο ανόητος;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που βλεπω εγω,ειναι οτι εχει γινει ενα κρατος παρανομων στην πλατη του λαου,με παρανομα μνημονια και δανειακες συμβασεις που οι πολιτικοι μας κι αυτοι με την σειρα τους τα περνανε νυχτα και παρανομα στην βουλη με αποκορυφωμα να θελουν να ξεπουλησουν την χωρα με υπηρεσιακη κυβερνηση και αυτοι οι ανθρωποι ακομα κυκλοφορουν ελευθεροι αναμεσα μας και οχι μονο,εχουν την απαιτηση να τους ξαναψηφισουμε (300).ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,μα τι σοι λαος ειμαστε?? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...!!!
Γ Χ Ο

zaxarv είπε...

Συμφωνώ με το δημοσίευμα ελεύθερη αγορά και όποιος επιζήσει.