Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ για την δραχμή…


ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ για την δραχμή…Τι θα γίνει έτσι και επιστρέψουμε στη δραχμή; Προφανώς θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, Βόρεια Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ή θα γυρίσουμε στην λίθινη εποχή.


Ακριβώς δηλαδή όπως ήταν πριν αποκτήσουμε το ευρώ. Διότι, αν δεν με γελά η μνήμη μου, οι Έλληνες πριν το ευρώ κατοικούσαν στις σπηλιές και στα δέντρα, φορούσαν δέρματα, ζεσταίνονταν με κοπριές και έτρωγαν κουκουνάρια. Μιας και ποιος...
δεχόταν τότε την ξεφτιλισμένη πληθωριστική δραχμούλα;

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική οικονομία επιβίωνε – με όλα τα προβλήματά της – πολύ καλύτερα…εκτός ευρώ παρά με το «ισχυρό ευρώ». Είχε διεθνείς σχέσεις και πριν το ευρώ και μάλιστα καλύτερες, με περισσότερες χώρες και πιο προσοδοφόρες. Και παρά το γεγονός ότι το εθνικό νόμισμα, δηλαδή τη δραχμή, την μεταχειρίζονταν οι κυβερνήσεις με κύριο σκοπό να διευκολυνθεί η κερδοσκοπία και να αυξηθεί η λεγόμενη ανταγωνιστικότητα με διαρκείς υποτιμήσεις, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

– Τα εξωτερικά ελλείμματα της χώρας ποτέ δεν έφτασαν στα ύψη που βρέθηκαν επί ευρώ. Μάλλον ήταν αδιάφορο σ’ όλους όσοι εμπορεύονταν με την χώρα η κατάσταση της δραχμούλας. Οι εξωτερικές σχέσεις της χώρας ήταν σαφώς πιο εκτεταμένες και πιο πολύπλευρες απ’ ότι σήμερα που 3 χώρες ελέγχουν ουσιαστικά το εξωτερικό εμπόριό της.

– Παρά τον πληθωρισμό και τις διαρκείς υποτιμήσεις οι εξωτερικοί όροι εμπορίου της χώρας ήταν πολύ καλύτεροι απ’ ότι την δεκαετία του ευρώ. Το ίδιο και η εσωτερική αγοραστική δύναμη της οικονομίας.

– Χάρις στη δραχμούλα το χρέος ήταν απολύτως διαχειρίσιμο και παρά την εκτίναξή του επί Μητσοτάκη και Σημίτη δεν μας οδήγησε σε χρεοκοπία. Κι ούτε θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε στη σημερινή χρεοκοπία, όσο διατηρούσαμε τη δραχμή.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Να θυμίσουμε μόνο ότι από την υποτίμηση της δραχμής έναντι του δολαρίου επί Μαρκεζίνη (1954), το εθνικό νόμισμα έχασε πάνω από 10 φορές την αξία του έως ότου μπήκαμε στο ευρώ. Στην μεταπολίτευση χάρις στις τρεις επίσημες υποτιμήσεις και την τακτική της διολίσθησης, η δραχμή έχασε το 90% της αξίας της. Καταστράφηκε η οικονομία; Μήπως χρεοκόπησε και δεν το γνωρίζουμε; Χάθηκαν οι καταθέσεις; Εξαφανίστηκε το νόμισμα; Κατέρρευσαν οι εξωτερικές οικονομικές δοσοληψίες; Τίποτε απ’ όλα αυτά. Γιατί άραγε;

Επιπλέον, μήπως χρεοκόπησε ποτέ η Ελλάδα λόγω εθνικού νομίσματος; Ποτέ! Το 1893 η Ελλάδα χρεοκόπησε λόγω υπερδανεισμού σε χρυσό φράγκο, λόγω της ένταξης στην νομισματική Λατινική Ένωση, η οποία διαφημίστηκε και τότε ως ιδανική για φτηνά δάνεια προς το δημόσιο.

Το 1932 η Ελλάδα χρεοκόπησε λόγω χρυσής δραχμής και υπερδανεισμού σε χρυσές λίρες, μιας και τότε ανήκε στην νομισματική ένωση της χρυσής λίρας στερλίνας.

Η επινόηση του ευρώ

Ορισμένοι λένε ότι μπορεί η είσοδος στο ευρώ να ήταν λάθος, αλλά τώρα που μπήκαμε η έξοδος θα ήταν καταστροφή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από κάτι τέτοιο. Το ευρώ αποτελεί μια χρηματοπιστωτική επινόηση που δεν βασίζεται, ούτε απηχεί την πραγματική οικονομία ακόμη και σε επίπεδο ευρωζώνης.

Η σταθερότητα του ευρώ εξαρτάται όχι από την πραγματική δυναμική της οικονομίας, αλλά από συγκεκριμένες αξιωματικές πολιτικές παραδοχές, από ορισμένες υποθέσεις εργασίας: (1) Σταθερή νομισματική κυκλοφορία, που δεν επιτρέπει την έκδοση πρόσθετου νομίσματος. (2) Χαμηλά επίπεδα χρέους και κρατικών ελλειμμάτων. (3) Συντονισμός οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής.

Η οικονομία όμως δεν κινείται με βάση πολιτικές παραδοχές και μάλιστα αξιωματικού χαρακτήρα, αλλά με βάση την αντικειμενική κατάσταση των συναλλαγών και της παραγωγής στην πραγματική οικονομία. Κι αυτή η κατάσταση είναι πάντα κυμαινόμενη σε τέτοιον βαθμό που καμιά σταθερά δεν μπορεί να λειτουργήσει. Όταν μια οικονομία είναι διαρκώς ελλειμματική στο επίπεδο της παραγωγής και των συναλλαγών, όσο κι αν προσπαθεί είναι αδύνατο να τηρήσει τις όποιες παραδοχές και αξιώματα. Ότι κι αν κάνει.

Έτσι και με το ευρώ. Ένα νόμισμα που βασίζεται σε εξωπραγματικά αξιώματα δεν μπορεί να διασωθεί ενισχύοντας τις υποθέσεις εργασίας πάνω στις οποίες στηρίχθηκε. Είναι αδύνατον. Όσο ενισχύονται οι αξιωματικές πολιτικές παραδοχές σε βάρος της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας, τόσο περισσότερο θα σπέρνει την χρεοκοπία, την καταστροφή και την ισοπέδωση. Σε βαθμό μάλιστα πρωτάκουστο για τους λαούς της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: dimitriskazakis

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ@@@@.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ? ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ(ΕΥΡΩ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ, ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΤΛ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ? ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΥΡΩ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΡΑΧΜΗ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΩΜΜΑΤΙΩΝ ΚΤΛ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΩΣΤΕ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

Vettel είπε...

Κύριε Καζάκη...θα μπορούσατε να μου απαντήσετε στο γιατί βρίσκεται ένα μασονικό σύμβολο στη σημαία του Ε.ΠΑ.Μ??? Μήπως είστε και εσείς Τέκτων;;;;; Για τους μή κατέχοντες υπάρχει ο φρυγικός σκούφος, μέγα σύμβολο των Ιακωβίνων στην γαλλική επανάσταση και μετέπειτα των μασονικών στοών....

Ανώνυμος είπε...

Aκόμα καλύτερη ανάλυση που βέβαια απευθύνεται σε αριστερούς αλλά είναι χρήσιμη για όλους.


http://aristerovima.gr/details.php?id=2933

Χαβας

Vettel είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σχετικά παλιό αλλά πάντα επίκαιρο…

Σε ένα λεωφορείο πιάνουν την κουβέντα ένας Αμερικανός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας.
Λέει ο Αμερικανός:
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήρα το μισθό μου μαζί με το μπόνους των Χριστουγέννων, πλήρωσα όλες τις υποχρεώσεις μου και με τα υπόλοιπα που περίσσεψαν πήρα και ένα ταχύπλοο σκάφος!
Και εγώ λέει ο Γερμανός, πήρα μισθό και μπόνους, έβγαλα όλες τις υποχρεώσεις μου και με τα υπόλοιπα πήρα ένα τζίπ!
Εσύ; ρωτάνε τον Έλληνα που διστάζει λίγο…
Εγώ, τι να σας πω λέει ο Έλληνας, σαν και σας περίπου…
Πήρα και εγώ το μισθό μου και το δώρο Χριστουγέννων, πλήρωσα υποχρεώσεις και πήρα και ένα παπάκι…
Και τα υπόλοιπα; ρωτάνε με ένα στόμα ο Αμερικανός και ο Γερμανός.
Τα υπόλοιπα…
τα έβαλε η μάνα μου….λέει ο Έλληνας…

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11:55
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ...
ΕΔΩ Κ 37 ΧΡΟΝΙΑ......
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΠΛΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...
Κ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ(Κ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΗ)ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ....
ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΗ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Κ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ-ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ.
ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ ΨΥΧΗΣ,ΨΥΧΙΚΗ Κ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,ΑΓΝΟΤΗΤΑ Κ ΗΘΟΣ..
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΤΕΣΙΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ Κ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΘΥΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ Κ ΕΠΙ 37 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ,ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ,ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Κ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Κ "ΑΝΤΙΔΡΑ" ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ:Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΞ!!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ!!!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:
ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Κ NA ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ...
Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ:
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ (ΠΛΕΟΝ!!!) ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ...
ΑΠΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Πάνω στην κρίση φαίνεται και ο ρόλος του καθενός. Τα αριστεροδεξιά λαμόγια που επιθυμούν επιστροφή στη δραχμή δίνουν τα ρέστα τους! Εσείς αλήθεια είσαστε από αυτούς που έπαιξαν CDs ή από εκείνους που θέλουν να αγοράσουν φτηνά την Ελλάδα σε τιμές δραχμής και όχι ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OqLhdrNGENY

Ανώνυμος είπε...

1.50 - 1.51
Φίλε μου ας σοβαρευτούμε λίγο και κάπου εδώ να σταματήσει αυτόι το καλαμπούρι με τον σκούφο και τα αρισερα δεξια τι πράγματα είναι αυτά ; τι αστειότητες που δεν αντέχουν ούτε καν σχόλιο.Αν θέλεις να σου πω για τον άνθρωπο Καζάκη μια και τον γνωρίζω.Πρώτα απ όλα αν ήθελε θα τάχε κονομήσει χοντρά πολύ χοντρά, όμωςσήμερα δεν είναι καθόλου κονομημένος έχει οικογένεια με 4 παιδιά,ωστόσο εχει αφήσει την ιδέα της χοντρής κονόμας και γυρίζει όλη την Ελλάδα για να μάθει ο Ελληνικός λαός όπως λέει ο ίδιος την αλήθεια και μια και έχει μελετήσει την Ιστορία νεράκι την οποία αποκαλεί μητέρα των επιστημών μας έμαθε και μας γράμματα που δεν τα μάθαμε στο σχολείο όπως ας πούμε ο Μέγας Εθνάρχης Βενιζέλος-απατεώνας του κερατά- ήταν υποχείριο των Αγγλων και παραμονές της Χρεοκοπίας της΄χώρας μας το 1932 την οποία προκάλεσε ο ίδιος με την πολιτική του την κοπάνησε στο Λονδίνο και άφησε την μπόμπα να σκάσει στα χέρια του Τσαλδάρη με αποτέλεσμα την χοντρη πείνα και την δικτατορία της 4ης Αυγούστου του 36 οποία ομοιότης με την σημερινή κατασταση .Τυχαίο; δεν νομίζω.Μας εμαθε ότι το εθνικό νόμισμα αμα το ελέγχει η κυβέρνηση και όχι οι τράπεζες είναι εργαλείο για την ανάταση της οικονομίας φυσικά με Τράπεζα Ελλάδας που νανήκει στην Ελλάδα και όχι στους τοκογλύφους όπως σήμερα,Μας έμαθε ότι η οικονομία είναι σαν τανθρώπινο σώμα το ένα χέρι είναι η δημοσιονομική πολιτική και το άλλο χέρι το Εθνικό νομισμα και αυτή την στιγμή η ελλάδα δεν έχει κανένα χέρι από τα δυό.Στο ΕΠΑΜ είναι απλό μέλος της πολιτικής επιτροπης και πάνω απ όλα δεν επιθυμει να πολιτευτεί.Δεν διαχωρίζει τον λαό σε αριστερούς δεξιούς και τα ρέστα αλλά σε Ελληνες πατριώτες που αγαπούν τον τόπο τους και σε ξεπουλημένους Δωσίλογους και αυτό το πιστεύει λέγοντας ότι όταν ο λαός απαλλαγε απ αυτο τον Καρκίνο του σημερινου πολιτικού προσωπικού στο οποίο συμπεριλαμβάνει και τις ηγεσίες των 2 κομμάτων της αριστερας τότε ο λαός θα διαλέξει ελεύθερα αυτούς που θέλει να τον κυβερνήσουν.
Και τελειώνοντας θέλω να σου πώ ότι εγώ ανήκω στον χώρο της Λα'ι'κής Δεξιάς φυσικά καμμιά σχέση με δωσίλογους Σαμαράδες και πιστεώ ότι ο Καζακης είναι ένας αυθεντικός Λα'ι'κός Πατριώτης και γνήσιος Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

3.08
Eίσαι μωρέ αδερφάκι μου εντελώς βλάκας;Αυτό λέει ο Καζάκης;Αν Καταλαβαίνεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ διάβασε τι λέει για το Εθνικό νόμισμα.ΦυσικάΑν ο Παπαδήμιος και οι συναυτώ μας πάνε στην Ράλληκια δραχμή φωτιά στα μπατζάκια μας τελειώσαμε σβήσμε από τον χάρτη.Μή μπερδεύεσαι αλλοιώς εντελώς αλλοιώς τα λέει ο Καζάκης

Ανώνυμος είπε...

σωστός ο κύριος Καζάκης ,συμφωνώ μαζί σου 3.20 και περισσότερο επικεντρώνομαι σε αυτό το τελευταίο
'' ο Καζακης είναι ένας αυθεντικός Λα'ι'κός Πατριώτης και γνήσιος Έλληνας.''

maria είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΣ ,ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΨΩΜΙ.ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

1.50 έχει καταντήσει μεγάλη γελοιότητα το θέμα του συμβόλου
Ο φρυγικός σκούφος αποτελεί παγκοσμία σύμβολο επανάστασης και αγώνα για την δημοκρατία

ήταν σύμβολο και για το εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο,του αγώνα των Ελλήνων κατά την γερμανική κατοχή και για την γαλλική επανάσταση,αλλά πως να το ξέρετε όταν έχετε καεί από φαντασιόπληκτα blogs



http://sites.google.com/site/romeandromania/hellenism/politistike-kleronomia-ellenismou/phrygians


δυστυχώς αν όπως λέτε καπηλεύτηκε από τον αποκρυφισμό δεν σημαίνει ότι το σύμβολο της επανάστασης θα τους το χαρίσουμε

παράδειγμα

Δεκάδες αιώνες πριν καπηλευτεί και ατιμαστεί από την κατάπτυστη Άκρα Δεξιά,
η σβαστικα ή γαμμαδιο, εκτός από διαχρονικό μοτίβο διακόσμησης, αποτελούσε ένα πανάρχαιο σύμβολο καλοτυχίας

Ανώνυμος είπε...

εθνικό νόμισμα οπωσδήποτε ,όπως τα λέει ο Καζάκης είναι τα πράγματα

Ανώνυμος είπε...

οι περισσοτεροι που γραφετε ειστε απολυτως σωστοι ομως μου γεννιεται μια απορια.
που εισασταν παραδειγμα το 2000 η ακομα και νωριτερα,και γιατι τοτε δεν ενδιαφεροσασταν;
ο 2:46 μ.μ. εχει απολυτο δικιο.
δεν υπηρχαν ανθρωποι που μας τα λεγαν ολα αυτα σε εποχες που κοιμομασταν του καλου καιρου;
ψαχνοντας στο youtube βρηκα ενα βιντεο του 2003 περ.
http://www.youtube.com/watch?v=JZ5Di48mmbU&feature=related
στα 2 λεπτα απευθυνομενος στον λαο λεει : ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
χωρις να θελω να περιαυτολογησω την συγκεκριμενη εκπομπη την θυμηθηκα γιατι οταν τα ελεγε τα ακουγα και δεν γελουσα.καταλοαβαινα τι ελεγε.
τωρα (κατοπιν εορτης) που καταλαβανε και τα νηπια , αναγκαστικα καταλαβαμε και οι υπολοιποι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:11, σε παρακαλώ, αν τα πιστεύεις όλα αυτά που γράφεις, πήγαινε δώσε άλλα 700 ευρώ να πας μέχρι το Όσλο να κάνεις παρέα στον Άντερς (που αν ήταν ορθόδοξος θα είχε σήμερα τη γιορτή του!).
Και πριν 5 μήνες τα ίδια έγραφες, τα ίδια πίστευες, αλλά ο καιρός περνά. Μόνο ελπίδα ,πίστη και προσευχή στον Κύριο και τίποτα άλλο. Το τι μέλλει γεννέσθαι πολλοί το προφήτευσαν, κανένας όμως πραγματικά δεν γνώριζε και γνωρίζει. Φιλικά.

Δεν με νοιάζει αν ο κ.Καζάκης είναι μασόνος ή όχι, πάντως από κάτι άλλους μη φανερωμένους μασόνους ειδικούς-εξπερ οικονομολόγους-παπαγαλάκια, είναι πολλές φορές πιο τολμηρός και πιο ενημερωμένος αλλά και πιο απλός στη γλώσσα που χρησιμοποιεί, ωστε από τα 10 πράγματα που θα πει, τα 5 100% θα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ:

1Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ: ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ.
2Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ: ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΗ ΘΙΞΟΥΝ ΥΠΟΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ;
3Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ: ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
4Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ: ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΝΤ Κ.Α., ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ:
ΖΑΠΠΕΙΟ 1 ΚΑΙ ΖΑΠΠΕΙΟ 2. ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΝΟΜΠΕΛ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΕΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΩΝΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε 3:08 μ.μ. εσύ τι είσαι με τους δωσιλογους το προτεκτοράτο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας η την εθνική ανεξαρτησία και υπερηφάνεια ;

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί είναι πλέον αυτοί που επιθυμούν την επιστροφή στην Δραχμή.

Λογικοφανή τα επιχειρήματά τους.

Μιλούν για «ευελιξία» για «ανεξαρτησία» απαλλαγή από το ΔΝΤ και την Μέρκελ…
Ο γράφων έχει αρκετές φορές αναφερθεί στην πιθανή επιστροφή της Ελληνικής Οικονομίας στην Δραχμή και είναι σαφώς αρνητικά διακείμενος προς αυτό το ενδεχόμενο…

Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχτώ ότι φταίει το νόμισμα (στην συγκεκριμένη περίπτωση το Ευρώ) που η οικονομία της χώρα βρίσκεται σε τέλμα.
Σε τέλμα βρισκόταν και πρίν ενταχθεί η Ελλάδα στο Ευρώ.
Και τότε παρήγαγε ελλείμματα η χώρα , και τότε δανειζόταν (με τοκογλυφικά μάλιστα επιτόκια…) και τότε οι Έλληνες έκαναν το S&@+0 τους παξιμάδι…
Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το νόμισμα που οι πολιτικοί δημιουργούσαν έναν υπερτροφικό , αντιπαραγωγικό , σπάταλο , κομματικά προσανατολισμένο δημόσιο τομέα που το μόνο που έκανε ήταν να απομυζεί κονδύλια από τις παραγωγικές επενδύσεις…
Μας λένε οι θεωρητικοί της Δραχμής :
«H ελληνική οικονομία επιβίωνε – με όλα τα προβλήματά της – πολύ καλύτερα εκτός ευρώ παρά με το «ισχυρό ευρώ». » και το αιτιολογούν λέγοντας «Τα εξωτερικά ελλείμματα της χώρας ποτέ δεν έφτασαν στα ύψη που βρέθηκαν επί ευρώ. »

Ξεχνούν βέβαια ότι τα δάνεια που λάμβανε και τότε η χώρα ήταν σε ρήτρα ΞΕΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (Δολάριο , Μάρκο , Ελβετικό κλπ) και ότι η ΣΥΝΕΧΗΣ διολίσθηση της δραχμής προς αυτά ΑΥΞΑΝΕ τα ποσά που έπρεπε να καταβάλει η χώρα για να μετατρέψει τις Δραχμές σε ανάλογο νόμισμα ώστε να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της…

Θεωρούν «Ευλογία» την δυνατότητα της χώρας να ΤΥΠΩΣΕΙ χρήμα που φυσικά οδηγούσε σε ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ και μείωση της ανταγωνιστικότητας…
Δεν μπορεί…
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμούνται ότι απλές καθημερινές συσκευές όπως ένα PC , μία τοστιέρα , μία τηλεόραση και εν γένει ότι αφορούσε μηχανολογικό εξοπλισμό ήταν ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ για τους πολλούς Έλληνες…
Για να μήν μιλήσουμε για τα προϊόντα διατροφής που ΚΑΙ ΑΥΤΑ ήταν από τότε ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ.
Μοσχαρίσιο κρέας , Χοιρινό , τυριά , γάλατα , ζωωοτρφές , σπόροι καλλιέργιας για να αναφέρω μερικά παραδείγματα ήταν (και παραμένουν) οι βασικές ΠΛΗΓΕΣ εξαγωγής συναλλάγματος.

Μας λένε λοιπόν ότι να πάμε πίσω στην Δραχμή αύριο και ότι να γυρίσουμε στο καθεστώς της ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ της με τί όφελος ;;;

Την «Ανεξαρτησία» μας από τον «Στενό Κορσέ» που μας επιβάλει η Μέρκελ ;;;
Μα και ΤΟΤΕ θα πρέπει να δανειστεί η χώρα και μάλιστα ΜΟΝΗ της (αφού δεν θα μετέχει στο Ευρώ) με αξιολόγηση από τους διάφορους Moody’s , Fitch κλπ κατηγορίας junk…
Τί επιτόκιο θα προσφέρουν τότε οι αγορές ;;;
Σαφώς μεγαλύτερο απ’ ότι μας προσφέρουν σήμερα (αν δανειζόμασταν απ’ ευθείας…) της τάξης του 30%…
Γιατί λοιπόν να μήν μείνει η χώρα στο Ευρώ και να δανείζετε με 30% απ’ ευθείας από τις αγορές ΧΩΡΙΣ να έχει νόμισμα που θα ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ συνεχώς αυξάνοντας έτσι το ποσοστό χρέους επί του ΑΕΠ ;;;

Δεν υπάρχει λογική στην πρόταση για επιστροφή στην Δραχμή.

Η Οικονομία και η ποιότητα ζωής στην χώρα θα επέστρεφε σε επίπεδα μεσοπολέμου και το χειρότερο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ προοπτική…
Η προβληματική παραγωγή της χώρας θα παρέμενε όπως είναι σήμερα , το ίδιο και η δημόσια διοίκηση , θα ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ η γραφειοκρατία λόγω συναλλαγματικών περιορισμών , θα συνέχιζαν οι πολιτικοί τον δρόμο της ΣΠΑΤΑΛΗΣ και των «Δικών μας Παιδιών» που θα πληρωνόταν μεν σε Δραχμές αλλά θα ΨΗΦΙΖΑΝ δε τον Βουλευτή που τους ΔΙΟΡΙΣΕ…
Ας μήν μας παρασύρουν οι λάτρεις της Δραχμής.
Τα πράγματα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΌΜΟΡΦΑ .

Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, Βόρεια Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ όσο και αν το κοροϊδεύουν …

Το πρόβλημα της Ελλάδος ΔΕΝ είναι το νόμισμα.
Είναι πρόβλημα νοοτροπίας και γραφειοκρατίας…
Είναι πρόβλημα ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ και ΑΤΗΜΩΡΗΣΙΑΣ …

Και αυτά ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ακόμα και αν πάμε στην Δραχμή

Ανώνυμος είπε...

10.13
Κλειστη την την ρημαδα τη τηλεοραση. Λες και διαβαζω Καψη, Πορτοσαλτε, Μπαμπη και Χασαποπουλο μαζι.

Ανώνυμος είπε...

10.13
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Επειδη δεν μπορω να γραψω στο ξυπνηστερε πιστευω πως εδω υπαρχει βημα.

Ξυπνηστερε για τελευταια φορα σου επαναλαμβανω να
αφησεις το σχολιο μου.
Ουτε σε βριζω ουτε και γραφω χυδαια οπως κανουν αλλοι.
........................................
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ:
Προς ολους τους φιλους.

Αποφασισα να αποχωρησω και να μην ξαναγραψω σε αυτο το Blog.
Δεν με εκφραζει πλεον, και δεν το συνεχιζω παραπερα.

Καλη σας νυχτα!

Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του `Υπνου, ή ένας από τους αδελφούς του, ώστε η Νυξ ήταν είτε μητέρα, είτε γιαγιά του Μορφέως κατα τον Ησίοδο. Άλλη εκδοχή παρουσιάζει ως μητέρα του, την Πασιθέα. Ο Μορφέας ήταν επιφορτισμένος με την «αποστολή» να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Στο έργο του τον υποβοηθούσαν υπηρέτες που ονομάζονταν Όνειροι, όπως ο Φοβήτορας και ο Φάντασος. Γενικότερα, ο Μορφέας θεωρήθηκε ως ο θεός των ονείρων, ιδίως στη ρωμαϊκή και στη μεταγενέστερη δυτική παράδοση. Ο Οβίδιος αναφέρει ότι ο Μορφέας επικεντρωνόταν στις ανθρώπινες μορφές των ονείρων, ενώ ο Φοβήτορας στις ζωικές μορφές και ο Φάντασος στα άψυχα αντικείμενα. Εξάλλου αναφέρεται ότι ο Μορφέας, ως επικεφαλής, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

10.13
Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή ρε φίλε; Τι διαστρεύλωση; Σου βγάζω το καπέλο!

Ανώνυμος είπε...

OYTE KAI EΓΩ ΜΟΡΦΕΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.
ΜΟΝΟ Η ΣΚΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ.
ΕΓΡΑΨΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΑΝΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝΕ.
ΕΚΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ.
ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΙΛΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Α ΣΩΠΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝΕ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

5.11
Κάπου τράκαρες και δεν το πήρες χαμπάρι.Το άσχημο για σένα είναι ότι έχει κλείσει το Δρομοκα'ί'τειο και τι θα μου απογίνεις.Τον βασιλέα Ιωάννη τον ξέρω φιλαράκια είμαστε στο στρατό.Πάντως να μη χάνεσαι νάρχεσαι κατά δω μεριά, και πούσαι θα σου γνωρίσω και τον Βοναπάρτη φιλαράκι είναι κι αυτός

Ανώνυμος είπε...

http://www.andrianopoulos.gr
ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ
Τώρα τελευταία γεμίσαμε από γραφικούς που μας φορτώνουν αερολογίες. Αν κρίνω από αυτά που είπε σε ημερίδα στην Κατερίνη ο κ. Καζάκης για την κυβέρνηση Μητσοτάκη καταλαβαίνω τις απεραντολογίες. Γιατί δεν μας εξηγεί πως γίνεται να υπερδιόγκωσε το χρεος και εν τούτοις να είχε για δύο χρόνια πρωτογενές πλέονασμα η κυβέρνηση εκείνη? Διότι απλά μπήκαν στον προυπολογιαμό τότε τα κρύμμένα χρέη των κρατικών εγγυήσεων για τις υπερχρεωμένες ΔΕΚΟ. Που όμως οι κρατιστές κρύβουν με απόλυτη επιμέλεια γιατί αποδεικνυε την φαιδρότητα των λεγόμενων "φιλολαικών" πολιτικών των λογής παροχών. Μήπως ξέχασε ο κ. Καζάκης πως επι Ζολώτα δεν υπήρχαν χρήματα για μισθούς και συντάξεις? Γιατί? Και πως λύθηκε το πρόβλημα? Μήπως πάλι με δανεισμό που όμως χρεώθηκε η επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη? Τι άλλο να πώ...

Ανώνυμος είπε...

...ΑΟΡΑΤΟΣ... ........ΜΟΡΦΕΑΣ........


Tο διαβάσατε αυτό;

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_8809.html#comment-form

Τα σέβη μου.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

10.13
ΜΝε αυτά που μας αραδιάζεις προσδιορίζεις επακριβώς ενα ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.Ηλθες εδω βρωμερέ γυμνοσάλιαγκα να μας πείς αυτά που λέει ο Πρετεντέρης και ο Καψης;
Εδώ το κλίμα είναι ανθυγεινο για τους οπαδούς του Καμπούρη του ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΈΦΡΥ.Αεί σιχτίρ λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την επιστροφή μας στο Εθνικό νόμισμα έχω να πώ :

Δίχως Εθνικό νόμισμα δεν μπορεί να υπάρξει Εθνική κοινωνική πολιτική .

Θ α διατρανώνονται κάθε μέρα οι θέσεις των περισπούδαστων και κατά τ'άλλα φιλΕλλήνων της Ε.Ε .

Εγώ προσωπικά νοιώθω αηδιασμένος από την τόση διάσωση που έχω υπερευχαριστηθεί θα έλεγα τα 2 τελευταία Ετη .

Νοιώθω ότι έχω παίσει μέσα σε ένα πηγάδι και δεν ξέρω πότε θα σκάσω κάτω και πόσο θόρυβο θα κάνω .

Κια να που ξεφύτρωσε και ο Παπαδήμιος να ακολουθήσει το έργο των
300 ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΩΝ
300 ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
300 είναι μωρέ οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

10.13
Είσαι ενας χατζιαβάτης ένας τιποτένιος ένα σκουπίδι του κερατά ,ένα ανυπόληπτο ανθρωπάκι που θα πουλούσε και τη μάννα του για μερικά ευρώ.Για ροχάλες είσαι για τίποτε άλλο

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΜΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΚΕΙ.
ΟΛΟΙ ΠΙΑΣΜΕ ΠΑΤΟ ΦΙΛΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.
ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

12.42
Κάπου τάχεις μπερεδέψει Μπορεί να βγεί πρωτογενές πλεόνασμα αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τα δάνεια παλιά και νέα.Διάβασε καλά τον Καζάκη καλά όμως.

Ανώνυμος είπε...

...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Δεν χωράνε σε δυο λόγια .

Διάβασε αξίζει και θα καταλάβεις πολλά .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο.Κ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.
Ε;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
Το θεμα ειναι πως κατεστρεψαν το μπλογκ.
Πλεον δεν υπαρχει ελευθερια λογου.
Αυτο και μονον μου φτανει για να το απορριψω.
Ποτε δεν χρησιμοποιησα υβρεις χυδαιες, θα μπορουσαν να κανουν κατι αλλο για τα χυδαια σχολια, αλλα μαλλον κατ'εμε προτιμησαν την σιωπη των σχολιαστων.

Υπηρχε ελευθερια λογου, τωρα ομως το αντιθετο.
Απο το ενα ακρο στο αλλο.
Αν παρατηρησεις τα σχολια τωρα, συνεχιζουν να βριζουν!
Αποψη μου ειναι πως "εξαγοραστηκαν" και ψαχναν δικαιολογια.
Αλλη μια ελευθερη φωνη "φομωθηκε".

........ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!........

Αυτο θελουν! οι της νεας ταξης πραγματων.
Σε λιγο καιρο θα διαβαζουμε και θα ακουμε μονο οτι θελουν αυτοι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ του σχολιαστή _" ΣΩΤΟΣ "_

Λαμβάνω την ευχάριστη απόφαση και εφόσον πλέον έχει εμπεδωθεί ότι πρέπει να παύσουμε να υβρίζουμε των ΕΛΛΗΝΩΝ τα Χριστά Ήθη να σας πω ,ότι :
ΔΕΝ θα γράψω άλλες ρίμες εδώ μέσα, αλλά ούτε και σχόλια,( έχω δώσει και τον λόγο μου ) εφόσον πλέον έχει εμπεδωθεί ότι το ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ μπορεί πλέον να προστατεύει υγιούς σχολιαστές .
Έχω την απόλυτη ευχαρίστηση, ότι δεν αποχώρησα τόσο εύκολα, από αυτό το μπλόκ
που κάποιοι έθεταν την ώρα των Θρησκευτικών αναρτήσεων ως" παιδότοπο βωμολοχίας ".
( όπως επιθυμούσαν κάποιοι )

Εφόσον δεν σας άρεσε ο σχολιαστής ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, που υποστήριζε ότι πρέπει να διαφυλάξουμε (αυτά που οι πρόγονοι μας μάθαιναν μέσα από το Κρυφό Σχολείο ) τα ΧΡΙΣΤΑ ΗΘΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ -και υβρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο - ,
μετατράπηκε σε έναν βωμολόχο με το όνομα _ ΣΩΤΟΣ_
και έδωσε να καταλάβουν ( ίσως με το χείριστο τρόπο ) κάποιοι να μην καταχρώνται την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή ,
το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,
σε όφελος της ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , που προσπαθούν να μας πασάρουν οι παρατρεχάμενοι του είδους .

Είχα την ελπίδα να καταλάβει το ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, αλλά και " μερικοί σχολιαστές " ότι μερικά πράγματα , δεν διαπραγματεύονται με κανέναν τρόπο .
Μάταια ελπίδα όπως αποφαίνεται , αφού έπρεπε να στερηθεί - στερηθούμε άξιους σχολιαστές .

Έπρεπε να πράξω όσα έπραξα ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ στους προγόνους μου .
Δεν ήταν καθόλου τυχαίο, το όνομα που μου έδωσαν κάποιοι φίλοι μπλόκερ .... Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

ΠΑΤΡΙΔΑ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Για αυτά αξίζει να πολεμώ ,να στερηθώ ,να πονέσω , αλλά δεν οφείλω καμία στιγμή να λιγοψυχήσω , και ασπαστώ αυτά που επεδίωξαν να εκπαραθυρώσουν από την ΕΛΛΑΔΑ οι πρόγονοί μου .
Στεναχωριέμαι μόνο που εγώ που φύλαγα τα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ μου ΕΠΙΘΕΤΑ για τους
300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
300 ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ
αναγκάστηκα να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο για να δώσω να καταλάβουν ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η δική μου σταματά εκεί που αρχίζει του ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ μου .

Για τους νέους σε ηλικία σχολιαστές-στριες
Μην σας αποσπούν από το έργο σας , ενέργειες που τάσσονται κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΛΕΨΤΕ
ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

Με τα ειλικρινά ΣΕΒΗ μου, σε όσους κατάλαβαν τι έπραττα και σε .... όσους δεν κατάλαβαν .
Την υπόσχεσή μου σε εσένα φίλε σχολιαστή ΣΩΤΟΣ που έχασες την μάχη με την επάρατη νόσο ( όσο κάποιοι παρακαλούσαν να πεθάνεις από καρκίνο ) εσύ με όρκισες να δώσω να καταλάβουν μέσα από τις ρίμες σου ότι ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ .
Ευελπιστώ , η οικογένεια σου να κάνει πράξη αυτό που ήθελες το δεύτερο βιβλίο με τα ποιήματά σου .
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

MΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Ανώνυμος είπε...

........ΜΟΡΦΕΑΣ.......

Την εξαγορά τους την είχαν εμπεδώσει πριν καιρό αν η σο υ ν α λίγο ψαγμένος θα το είχες καταλάβει απο καιρό .
Δίχως με αυτά που λέω να σε λοιδορώ.
Σε κάποιες αναρτήσεις παρέμβεναν στα σχόλια και όξυναν τα πνεύματα .

Απλά με αυτό που έγινε θα καταλάβουν πολλοί τι εστί ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ .

Τώρα φαίνονται καθαρά πια δουλειά πράττουν .

Με σεβασμό

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
Παντως απο την στιγμη που πηραν αυτη την αποφαση εγινε αμεσως αντιληπτο ποιον σκοπο υποστηριζουν.
Πλεον μονοι μας πολεμουμε!
κανεναν δεν εμπιστευομαστε!
Αυτο καταλαβα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.
ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΣΩΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.
ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΟΧΙ.
ΟΧΙ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΦΙΛΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ.
ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
ΑΧ ΤΩΡΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

........ΜΟΡΦΕΑΣ........

Ήταν καιρός πλέον να καταλάβουν κάποιοι πόσο σάπιος ήταν ο αέρας εκεί μέσα .

Και άλλοι θα φύγουν απο εκεί μέσα .

Καλά είναι όσοι αξίζουν να μείνουν μόνιμα εκεί μέσα .

θα βρισκόμαστε που και που να τα λέμε σε πιο υγιές περιβάλλον .
Έτσι πιστεύω θα δούμε και το ΑΝ.Τ.Π.


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ο.κ EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΦΙΛΕ.
ΑΚΟΥΣ ΓΑΜ..ΩΤΟ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

...ΑΟΡΑΤΟΣ...


Τον τελευταίο καιρό μιλούσες με εμένα .

Ο ΣΩΤΟΣ άρχισε αυτήν την μάχη με το μπλόκ αυτό αλλά υπέκυψε απο την νόσο .

Είχα την χαρά να τον γνωρίσω απο κοντά .

Ήταν πράγματι ποιητής .

Αυτές τις ρίμες τις έκανε αυτός μέσα σε 1 ώρα σε μια απο τις θεραπείες του που τον είχα δει .

Όταν και αν βγει το 2ο βιβλίο του θα σου πω ποιό είναι .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ETΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΝΗ.
ΑΝ ΣΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΑ ΓΑΜ..ΝΟ.
ΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ;
ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Καλως φιλε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.
Πλεον δεν εχει καμια αξια να γραφει κανεις εκει μεσα,διοτι οτι σχολιο τους ποναει το σβηνουν.
Το καταλαβα απο χθες. Εγραψα δεκα σχολια και δυο αφησαν. Ενω σημερα ενα και με το ζορι!!!
Το συγκεκριμενο που ειναι πιο πανω.
Το εστειλα σε διαφορες αναρτησεις πανω απο 20 φορες και τελικα αναγκαστηκαν να το βαλουν αφου πρωτα δημοσιευθηκε στο αντινεαταξη πραγματων.

Καληνυχτα φιλε και θα τα ξαναπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Και όχι δεν ήταν μεγάλος σε ηλικία .

Έχω δεσμευτεί να μην πω άλλα .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο.Κ. ΦΙΛΕ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΖΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ.
ΕΣΕΝΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΔΥΟ.
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

OXI MHN ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

1:57 1:59
ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΚΑΛΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΓΚΟΥΜ.

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο .

Ένα πράγμα με ρώτησες αν είμαι Κρητικός ;

Όχι εγώ δεν είμαι ο ΣΩΤΟΣ ήταν .
Και για αυτό ήθελε να τους ξεσκεπάσει .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

1 Δεκεμβρίου 2011 2:05 π.μ. A

Ζητάμε συγγνώμη φίλε - φίλη

Μιλάμε για κοινό γνωστό μας που δεν υπάρχει πλέον .

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς παρασυρόμαστε και κάνουμε το λάθος να εστιάζουμε στο "εργαλείο του φόνου" και όχι στον δολοφόνο . Προφανώς και δεν φταίει το μαχαίρι αν μαχαιρώσω εγώ κάποιον . Το ευρώ και η δραχμή είναι εργαλεία που δίνουν δυνατότητες . Αν όλοι αυτοί που εμείς ψηφίσαμε τόσα χρόνια, αποδείχθηκαν στην καλύτερη περίπτωση αφελείς και στην χειρότερη μακρυχέρηδες, είναι δική μας ευθύνη να τους στείλουμε στην καλύτερη σπίτι τους και στην χειρότερη στα σίδερα μετά από κατάσχεση όλης της μη επαρκώς αιτιολογημένα περιουσίας τους ...
Απλώς αυτό που εγώ σκέφτομαι είναι ότι ... αν επί τόσα χρόνια, τόσοι πολλοί, έφαγαν τόσα πολλά και δεν καταρρεύσαμε ... πρέπει να υπάρχει τεράστιος πλούτος σ' αυτή την χώρα !!! Αναζητείται η ηγεσία που θα τον "εκμεταλλευτεί" προς όφελος του λαού ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ.
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΟΛΟΙ.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΙΛΕ.
ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΜΠΑΡΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

...ΑΟΡΑΤΟΣ..

o.k

Ανώνυμος είπε...

2.17
Καλή σου μέρα και καλό μήνα
Ορυκτός πλούτος πολύς και δεν εννοώ τους υδρογονάνθρακες.Χρυσός Νικέλιο 4η παγκοσμίως και 25.000 δολλάρια ο τόννος Βωξίτες Περλίτη Κιμωλία Τσιμέντο απ το καλλίτερο του κόσμου και άλλα πολλά μα πάνω απ όλα η Ελλάδα είναι το περιβόλι του Θεού σε ποσότητα και ποιότητα..Τώρα αναζητούμε την ηγεσία οπως λές.
Αυτη την ηγεσία φίλε μου θα την βρούμε χτίζοντας το οικοδόμημα από κάτω προς τα πάνω.Τερμα οι πεφωτισμένοι αρχηγοί από τα πάνω φιρμάνια και μαντριά.το πολιτικό μας σύστημα μας απέδειξε πόσο σάπιο είναι και πώς αδυνατει να προστατέψει την δημοκρατία αφού ένα κόμμα που το ψήφισαε ο Λαός μεταλάχτηκε σε μια χουντάρα ολκης.Πρώτα εμείς θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα μας συμβεί ποτέ ξανά καθιερώνοντας μέσα απο μια συντακτική βουλη ένα νέο Σύνταγμα και μετά ο λαός ελεύθερα να αποφασίσει ποιοί θέλει να τον κυβερνήσουν και αυτοί να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΑΝΤΕ..........

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξερω οτι ο καζακης εχει φτιαξει το ΕΠΑΜ απ το καλοκαιρι και τωρα τον δεκεμβρη αρχισαν να μιλανε για σκουφους.... Λοιπον ειτε ειναι μασωνικο συμβολο ειτε οχι η ουσια ειναι μια κασατε ολοι την ιδια καραμελα και την πασαρετε απο στομα σε στομα. Και παντα ετεροχρονισμενοι οι ελληνες...

georger είπε...

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει οτι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πεί πώς, ενώέγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στηνΙσλανδία:Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τιςμεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχανδημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακήςοικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα γιατην αναδιαμόρφωση του συντάγματος.Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντραστην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ καιδύο χρόνια;Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα,σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν καικηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργούκαι όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας τηςχώρας.Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και τηνΟλλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οιισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ καιανακοινώνει οτι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93%των ψήφων.H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οισυλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγήκαι όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει τονέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναιενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσειμια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικώνσυνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενηαναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτησηολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τιςκρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης καιξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ? Φυσικά ΟΧΙ!Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

MacGyver © είπε...

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ tV ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙΟ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΤΙ ΔΛΔ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ....
ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

Βαγγέλης είπε...

Καταρχάς το μόνο καθαρό έσοδο της Ελλάδας προς παρόν είναι ο τουρισμός. Πότε θα έρθει ο Τουρίστας εδώ; Όταν το δωμάτιο κάνει 50€ ή όταν κάνει 9000δρχ την ημέρα;

ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ Ω ΡΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

maria 3:38 πολύ καλά τα λές μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αρέσει ο Καζάκης, όλα καλά. Δείτε το παρακάτω, μια τρίωρη και πλέον ιστορική διαδρομή της διαδικασίας έκδοσης νομίσματος και του τραπεζικού συστήματος εν γένει.

Οι Άρχοντες του χρήματος (Money masters)

http://livestre.am/ijHC

Ανώνυμος είπε...

κατασχεση περιουσιον τον πολητικον που εκλεψαν και φυλακη η γουδι και κυβερηση λαου για τον λαο και να πεταξει ολα τα παλια κοματα στα σκουπιδια χωρις γουδι η φυλακη δεν προκειται να ειρεμηση η χωρα.βιαιη κατασχεσει περιουσιον πολητικον κλεφτον καιο κοσμος να ξυπνησεικαι να βγει ενας ελληναρας προθυπουργος και να τους στυλει ολους στο διολο δντ εε να μεινουμε και να πορευτουμε μονοι μας.

Ανώνυμος είπε...

To Ευρω ηταν μια παγιδα, ενα ψεμα μια προπαρασκευη για την δημιουργια του παγκοσμιου φασιστικου κρατους, εσεις που λυποσαστε οτι θα φυγουμε απο το ευρω και εσεις που χαιροσαστε, οτι μπορει να γυρισουμε στην δραχμη, ειστε γελασμενοι απο χερι τετοια χαρη επιστροφη στην δραχμη δεν προκειται να μας την κανουνε μακαρι να γινοτανε αλλα δεν προκειται να συμβει δεν θα μας το επιτρεψουν. Ολη αυτη η φημολογια ειναι απλως προσχημα για να τρομοκρατει την απαιδευτη μαζα, που δεν ξερει τι της γινεται, και οσον αφορα τη νεολαια γαιαυτην φροντισαν τα τελευταια τριαντα χροννια να καψει σκληρο δισκο με τις αλλαγες του εκπαιδευτικου συστηματος, τα σχολεια και τα ανωτατα εκπαιδευτικα ιδρυματα μεταβληθηκαν σε κεντρα παραγωγης ηλιθιων, κατασκευασαν τεχνηεντως μια νεολαια αμορφωτη, αξεστη, χωρις πολιτιστικες αξιες και ιδανικα, χωρις ταυτοτητα, ανιστορητη, αγεωγραφητη, που το μονο που την ενδιαφερει ειναι το πως θα βολευτει στο υπαρχον φαυλο συστημα της καταστροφης, και οχι να παλεψει για να το αλλαξει προς το δικαιωτερο και ανθρωπινωτερο επομενως επι του παροντος δεν υπαρχει ελπιδα. Και κατι αλλο το συστημα λεγεται καπιταλιστικο, οσα κοματα και αν μπουν στην βουλη, απο την στιγμη που δεχονται αυτο το αθλιο ελεινο εγκληματικο και ανθρωποφαγο συστημα, τιποτα δεν θα αλλαξει. Και εαν για καποια χρονια εδειξε ενα κοινωνικο προσωπο, υπο μορφη διαφορων κοινωνικων παροχων, αυτο συνεβει οχι, οτι ο καπιταλισμος εγινε πιο ανθρωπινος, απλως η μεγαλη Οκτωμβριανη επανασταση και η οργανωση των εργαζωμενων καθως και η ηττα του Ναζισμου Φασισμου στον Β/ παγκοσμιο πολεμο απο τον κοκκινο στρατο, υπο την ηγεσια του <> τους αναγκασε για καποιες δεκαετιες να μας φερθουν ανθρωπινα λογω αντιπαλου δεους δηλαδη οχι για τιποτε αλλο. Τωρα που η ΕΣΣΔ και το συστημα της ανατραπηκε, θα πληρωσουμε με το αιμα μας τις λιγες δεκαετιες που αναγκασθηκαν να μας φερθουν ανθρωπινα. Τωρα μας ετοιμαζουν με οπλο και προφαση μια ψευτικη κριση να μας βαλουνε στο τσουβαλι με τα φιδια στο παγκοσμιο νεοταξιτικο φασιστικο κρατος. Ευχομαι να μην ζησω για να το δω.!!!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

……………………

http://unconventionalnews.eu/Πολιτική/kazakis-kaiki-epam.html

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ
………

Ανώνυμος είπε...

pia draxmi re paidia,,,polu apla tote paragame,,,twra mas ekanan me thn pagkosmiopioisi k alla simferonta na mhn paragoume tipota,,,,,to 93% proionta ta eisagoume,,,ti na leme gia exodo apo to eyrw,,,toulaxiston as elpisoume na bgaloun tipota programata eyrwpaika,,mono etsi 8a sw8oume,,na pesei xrhma,,,,giati to xrhma fernei xrhma!!!!

Ανώνυμος είπε...

το σίγουρο είναι ότι εδώ και 2 χρόνια ΣΥΖΗΤΑΝΕ για την ελληνική οικονομική κρίση. αν έπρεπε η χώρα να ορδοποδήσει θα έπρεπε το κούρεμα να είναι 80% τουλάχιστον, διότι με το 50% που κλείδωσε δεν υπάρχει μέλλον σ' αυτή τη χώρα. αυτή η πολλή συζήτηση περί οικονομικών μας έχει αποπροσανατολίσει, κάτι άλλο συμβαίνει χαθήκαμε στην υπερβολική πληροφορία της οικονομικής δυσπραγίας και με πρόσχημα αυτό τα χάσαμε όλα, ξεπουλήσαμε..... δεν λέω πως τα πράγματα ήταν ιδανικά αλλά το πρόβλημα σ΄αυτή τη χώρα είναι η πολυνομία και η γραφειοκρατία βασικά στοιχεία πάνω στα οποία μπορεί να αναπτυχθεί η διαφθορά.

....μπλάντι...