Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Είναι ο Τσίπρας λύση αξιόπιστη;


Ειμαι αριστερος ιδεολογικα και ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ-ειμαι 42 και ανεργος αν και πτυχιουχος 2 πτυχιων. Πιστευω στην ανανεωτικη, μη κομμουνιστικη αριστερα απο τοτε που συνειδητοποιηθηκα πολιτικα τελη του '80. Διαφωνω και εγω με τις θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχεση με το μεταναστευτικο γιατι επικεντρωνονται στα αιτια που προκαλουν το προβλημα και οχι στην λυση του .....
προβληματος, παρασυρομενοι προφανως απο τις ανθρωποκεντρικες τους αξιες.Παρ'ολα αυτα θεωρω οτι αυτη την στιγμη ειναι ο χωρος με τις πιο εφικτες και κοινωνικα δικαιες προτασεις στο κοινοβουλιο και γι'αυτο αλλωστε χτυπιεται και τοσο απο το κατεστημενο των ΜΜΕ και του ΠΑΣΟΚ (και οχι μονο). Και για να μην μακρυγορω η παρουσια καθαρων ανθρωπων μεσα στο χωρο αυτο για μενα ειναι εχεγγυο για την πιστοτητα και την αληθεια του χωρου. Ας εχουμε ανοιχτα τα ματια μας και τ'αυτια μας και οι λυσεις ειναι μπροστα μας...
αναγνώστης

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΟΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ”ΠΑΙΡΝΕΙ” ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ; ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.
αναγνώστης2

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω, ότι η αυτονόητη αίσθηση του δικαίου δεν πρέπει να περιχαράσετε, ιδιαίτερα σε νεκρά ιδεολογίματα του 1790...

Υπάρχει κανείς που νά έχει το απόκομα και το πρωτόκολο - απόδειξη της πνευματικής ιδιοκτησίας των αυτονόητων για ότι αφορα την εύρυθμη λειτουργεία της κοινωνίας?

Δεν νομίζω .... Ενδεχομένως ο Σόλων ... ας το ρωτήσουμε λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

ανεβάστε ρε το βίντεο του 1990 που ήταν φοιτητής. Το κατεβάσανε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν ξέρετε τις θέσεις των κομμάτων της Αριστεράς(ΚΚΕ -ΣΥΝ) τι σχολιάζετε ;
Η θέση τους για τους λαθρομετανάστες είναι να νομιμοποιηθούν όλοι και να πάρουν ταξιδιώτικα έγγραφα για την Ευρώπη , γιατί ούτε οι ίδιοι γουστάρουν να είναι στην Ελλάδα απόδειξη το τι γίνετε στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσα.
Ταυτόχρονα έξοδο από την συνθήκη Δουβλίνου που ψήφισαν το πατριδοκάπηλο ΛΑΟΣ το και το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ στην ευρωβουλή και την υπόγραψε ο δοσίλογος αρχιερέας της διαπλοκής Σημίτης.
Που προβλέπει την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών από τις χώρες του Ευρωπαϊκού βορά πίσω στης χώρες εισόδου(Ιταλια-Ελλαδα-Ισπανια).
Οσο για την λύση στην κρίση δεν θα ερθει απο τους τραπεζίτες,εργολάβους,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,goldman sachs (ΠΑΠΑΔΗΜΟ).
H λύση είναι έξοδος από το ευρώ και πλήρη διαγραφή του χρέους, ότι λένε τα κόμματα της Αριστερας και ο Καζακης, για τους μη Αριστερούς τα λέει και ο αγωνιστής ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ που τα καταγγέλλει στη βουλή.
Ποιος περιμένει από αυτούς που τον έφεραν σε αυτό το σημείο (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)να τον βγάλουν από την κρίση ;
Οποίος το πιστεύει πλανάται πλάνην οικτρά.

17 Νοεμβρίου 2011 4:39 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνάμε την πορεία των "αριστερών" του πολιτικού χώρου του κ. Τσίπρα

Αφου πάρουν πιστοποιητικό "αγωνιστικότητας" και δημοκρατικών φρονημάτων , μετά απο χρόνια στο συνασπισμό παίρνουν μια μεταγραφη στο κόμμα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και μετά γίνονται οι καλυτεροι υπαλληλοι της Παγκοσμιας Δικτατορίας της ΝΤΠ