Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΡΑΓΑΚΗ: "ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΟΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΦΑΣ"



Ο... κοντός!
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Τραγάκη. Ως βασιλικότερος του βασιλέως ο Τραγάκης είχε βγει νωρίτερα στα ραδιόφωνα, χωρίς να έχει συνεννοηθεί με κανέναν από τη Συγγρού λέγοντας ως πρόεδρος του Πειθαρχικού της ΝΔ ότι αν ο ....
Καμμένος δεν ψηφίσει , τότε θα διαγραφεί.

Ο Πάνος άναψε και αφού διασταύρωσε ότι δεν είχε καμία εξουσιοδότηση ο Τραγάκης να πει κάτι τέτοιο , μόλις τον είδε στο περιστύλιο της Βουλής, τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις ενώπιον του Παυλόπουλου :«Αν είσαι άντρας ρε κοντέ, πάμε να περπατήσουμε μαζί στον Πειραιά , να δεις πόσα γιαούρτια θα φας»! 

Η γενίκευση του επεισοδίου αποτράπηκε από τους ψυχραιμότερους καθώς ο Καμένος είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. kentrinews.gr

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΗ ΚΟΝΤΟΛΕΜΟΝΙΑ ΤΡΑΓΑΚΗ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΡΜΙΓΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΘΑ ΦΑΣ

ΣΟΦΙΑ είπε...

Είναι άντρας με τα όλα του και το αποδεικνύει καθημερινά.
Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται,γι’αυτό την είπε στον κοντό βλάκα.
Μεγάλο πράγμα να είσαι καθαρός ουρανός τελικά.
Συγχαρητήρια Κύριε Καμμένε και να σε χαίρεται η οικογένειά σου.

Ανώνυμος είπε...

οσοι ξερουν τον καμμενο ειναι λαμογιο και ψευτης. κυκλοφορει με τις μερσενταρες. μπορει και οι αλλοι να ειναι ζωα αλλα και ο καμμενος τετοιος ειναι.
τωρα να σας προβληματισει διαχειριστες που ειστε πατριωτες που συμφωνειτε με ανθρωπους οπως ο τσιπρας που ειναι υπερ των ναρκωτικων , υπερ του να δωσουμε το ονομα στα σκοπια κτλ κτλ.
αυτοι θελουν το οχι στο μνημονιο αλλα μετα θα φερουν σοβιετ και θα εισαστε αντιθετοι με αυτον. και να φερουν την αριστερη αεθνικη παγκοσμιοποιηση τους.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Καμμενε επανω τους, αντε κανε ενα κομμα να τελειωνουμε με ολους αυτους τους Δοσιλογους, ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε 410 αντε ν'ανοιξεις κανα βιβλιο γιατι εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την π....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πάνο μαζί όλοι οι Έλληνες Πολίτες μαζί σου, και επειδή σίγουρα δέχεσαι απίστευτες πιέσεις από όλο το
Ελληνικό πολιτικό σκουπιδαριό βάστα γερά στις απόψεις σου και στις θέσεις, είσαι ό μόνος που θα έχεις και στο μέλλον
Πολιτική σταδιοδρομία .

Ανώνυμος είπε...

4:10 μ.μ. Ουστ κοπρίταρε του κερατά, λαμόγιο είσαι και φαίνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

o συριζα δλδ ειναι πατριωτικο κομμα ? που αγαπαει το εθνος??????? 4:20

Ανώνυμος είπε...

410 ΞΕΦΥΣΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Άντε τραγάκη θα έχουμε έναν λόγο να σε θυμόμαστε ότι κάποτε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ έπιασε το στόμα του εσένα και φυσικά και η τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

σε ρωταω αν ο συριζα ειναι πατριωτικο κομμα.το ονομα μακεδονια θα το δωσει?

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα ρεζιλι τον εκανε μπραβο πανο εμπαινε

Ανώνυμος είπε...

Βρε 4.10 έλεος,τόσος κόσμος έχει μερσεντές.
Όσο για τα ψέμματα πες ένα και μία λαμογιά να τα μάθουμε κι εμείς στην τελική.
Τέλος πάντων,όπως και να’χει,ΤΩΡΑ είναι μάγκας με μεγάλα αχλάδια.

Ανώνυμος είπε...

προβατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην κανουν κανενα αστειο και τον διαγραψουν μαυρο φιδι που τους εφαγε. Προσεχε Σαμαρα.Ουτε 15% δεν θα παρεις στις εκλογες.Και της βλακειες περι λιστας να της ξεχασουν.Ξερουμε εμεις ποιον πρεπει να βαλουμε στη βουλη.

maria είπε...

4.10 Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ.ΚΟΦΤΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε μεγάλε δεν είναι ο σύριζα πατριωτικό κόμμα πάντως είναι το μονο που τα χώνει μέχρι στιγμής από το δικό σου πατριωτικό ΛΑΟΣ και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το κατάλαβες ταγάρι,και για το όνομα μακεδονία πάνε ρωτα τους αρχηγούς σου ποιος το ξεπούλησε εδώ και χρονια έξυπνε..

Ανώνυμος είπε...

Μραβο ρε Καμμενε
Ξεσκισε τους
Τολμησε να μιλησει ο τραγακης και επιασε στο στομα του τον Καμενο αρε φιδι που τον εφαγε....
καλα του ταπε ο Καμμενος και λιγα του ειπε

παντος συμφωνω με τον 4.20 στο δευτερο σκελος της σκεψης του για οσα λει για τον τσιπρα και διαφωνω για την κριτικη που ασκει στον Καμμενο

Ανωνυμος Ελληνας

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΝΑ Σ'ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως δεν εδωσα το ονομα της Μακεδονιας. επισης κατσετε αυριο να τους απολαυσετε τους καζακηδες κτλ που θα πουνε για τη μεγαλη εορτη του πολυτεχνειου !!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου είμαι πίστεψε με 7.36 δεν είμαι με σύριζα αλλα δεν είμαι και τυφλός αυτή τι στιγμή τους τα χωνει άσχημα και το βλέπω,φτάνει τόσα χρονια μ αυτούς πρέπει να αλλάξουμε δεν μ ενδιαφέρει αριστερός η δεξιός έναν με μεγάλα @@ έλληνα επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε συ 8:08 .απλα θελω να πω οτι τωρα λενε αυτοι αυτα και πανηγυριζετε και τους εχετε πρωτο πλανο και μετα αμα τυχει το αναποδο για τη μακεδονια θα βαλουμε αλλους να επιδεικνυουμε και αυτους να υβριζουμε? ε επιτελους καταλαβετε οτι κανεις δεν αξιζει. ουτε ο τσιπρας κτλ που τωρα τιματε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία με το μαλακό παρτε τη κατάσταση. Αμέσως βρηκαμε τον Μεσσία? Και ο Γαπ είπε λεφτά υπάρχουν και τρέξατε. Δυστυχώς ο φανατισμός είναι κακός συμβουλός και βλέπω οτι υπάρχει αρκετος δυστυχώς. Περιμένετε να δούμε και να πιστέψουμε τον οιονδήποτε... Γιατί όπως φαίνεται τις κολωτούμπες τις έχουν εύκαιρες... Μην φανατίζεστε με λόγια. Απο δαυτα ακουμε κάθε μέρα. Στο κάτω κάτω υπηρέτες μας είναι όχι θεοί μας. Αν δε το καταλάβουμε αυτό έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης, τον εχω ακουσει ο ιδιος, εχει πει οτι τα Σκοπια δεν εχουν καν δικαιωμα να χουν ονομα, ποσο μαλλον να λεγονται Μακεδονια.

Για λογο κρατι με τη λασπη.

Κανενα κομμα στη βουλη δεν ειναι στην ουσια πατριωτικο, γιατι δεν εφεραν ποτε την πρωτη συμβαση προς συζητηση στη βουλη, οπως οφειλαν με απλη ερωτηση.
Τωρα αν ο Τσιπρας ανεβασε τονους, ειναι για τα ψηφαλακια.
Και αν η Παπαρηγα αρχισε να λεει για διαγραφη του χρεους, το κανει για να μην χασει τα προβατα απο το μαντρι.

ΕΠΑΜ ΕΛΛΑΣ το μονο πατριωτικο μετωπο, απο το λαο για το λαο! Στη Κορινθο σημερα δεν επεφτε καρφιτσα. Και κοσμο ειχε απο ολα τα κομματα, απο Λαος μεχρι Αριστερους, που απογοητευτηκαν απο τους αρχηγους τους.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι φιλε μου σε ειπα και εγω μαζί σου είμαι EΠAM είμαι γραμμένος στη θεσσαλονίκη εθελοντής όπου μπορώ να βοηθήσω τρέχω,στο παρελθόν πίστεψα ο μπούφος σε ένα κοινωνικό κράτος,ευτυχώς γρήγορα άνοιξα τα ματια μου ξεστραβώθηκα καλιο αργα παρα ποτε.