Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ


ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Έξαλλοι είναι οι βουλευτές της Β Αθήνας μετά τα όσα αποκαλύπτονται για στελέχη της Συγγρού που καταλύοντας κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας συμπαρατάσσονται πίσω από υποψηφίους της Β' Αθήνας. Μετά το σκάνδαλο με τον Γ. Μιχελάκη, που πρώτο το...

Fimotro αποκάλυψε (εδώ), ο οποίος εμφανίστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου της Β Αθήνας να χειροκροτεί στην πρώτη θέση, εντονότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η στάση του γραμματέα του κόμματος Α. Λυκουρέντζου. Όπως διαρρέεται από την Συγγρού ο Α. Λυκουρέντζος έχει στείλει εδώ και ένα μήνα στελέχη από τη Συγγρού για να στελεχώσουν το γραφείο του υποψηφίου βουλευτή της Β Αθήνας κ. Νίκου Κωστόπουλου. Και ο λόγος είναι προφανής ο Νίκος Κωστόπουλος είναι γιός του Δημήτρη Κωστόπουλου-πρώην Βουλευτή Αρκαδίας! Η συμφωνία είναι να βοηθήσει ο Α. Λυκουρέντζος με τους μηχανισμούς του κόμματος που ελέγχει στην εκλογή του γιού Κωστόπουλου και ο πατέρας Κωστόπουλος να στείλει τις ψήφους που έχει στην Αρκαδία στον Α. Λυκουρέντζο. Αυτά βλέπουν οι νέοι υποψήφιοι της Β Αθήνας και ήδη ένας-ένας σκέφτονται την αποχώρηση τους. Όσο για τους εν ενεργεία βουλευτές της Β Αθήνας, αυτοί διαμηνύουν προς την Συγγρού πως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και θα ξεμπροστιάσουν όσους χρησιμοποιούν το θεσμικό τους αξίωμα παίζοντας παιχνίδια στην πλάτη τους!
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ο ορισμός του αφισοκολλητή, του παιδιού για τα θελήματα" οπως θα έλεγε και ο Στέφανος Χιος.Χαρακτηριστική φάτσα φλωρου, γλίτσα,βουτυρομπεμπέ.