Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !



Αν νομίζετε ότι ζούμε ιστορικές στιγμές , δραματικές ώρες όπου η χώρα πρέπει να διασωθεί και οι πολιτικοί οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων .... ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.
Όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα είναι ένα καλοστημένο σκηνικό προπαγάνδας , παραπλάνησης και ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον του Ελληνικού Λαού ο οποίος , με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχει πέσει μέσα στην παγίδα .

Ο Αντώνης Σαμαράς , κατά την διάρκεια της ομιλίας του , έκανε το μοιραίο λάθος । Αποκάλυψε τον πραγματικό ρόλο για τον οποίο γίνονται όλα αυτά .
Συγκεκριμένα μας αποκάλυψε ότι πίσω απο την δανειακή σύμβαση , κρύβονται επαχθείς όροι, ήτοι :
Μειώσεις μισθών και συντάξεων .
Ξεπούλημα ( ή αξιοποίηση κατά άλλους ) δημόσιας περιουσίας
Και τέλος ...... μίλησε για......
παραχώρηση
«ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ»
Όλοι οι Έλληνες το ακούσαν αλλά λίγοι το πρόσεξαν μιας και οι μέν μισθωτοί έχουν κατακλυστεί απο φόβο για το που θα πάνε οι αμοιβές του ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες για το πως θα επιβιώσουν την φοροεπιδρομη .
Αυτή ήταν η πραγματική γυμνή αλήθεια .
Ο Ελληνικός λαός πτωχεύει διότι έρχονται να μας πάρουν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και πρέπει να μας τα πάρουν φτηνά για να είμαστε «ανταγωνιστικοί» .
Τι άλλο θέλετε Έλληνες ; Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι έγινε και τι έρχετε ;
Ακόμα τους δημόσιους υπαλλήλους θα κατηγορείτε ή τους εαυτούς σας γιατί «ζούσατε όπως δεν έπρεπε» και «γιατί μαζί τα φάγαμε»;
Όλα τα πολιτικά κόμματα , το ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΚΚΕ , ΛΑΟΣ , ΣΥΡΙΖΑ , ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ , ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΚΟΥΒΕΛΗΣ κλπ έχουν συμπράξει να ξεπουλήσουν το μερίδιο μας απο τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές για να ανταλλάξουμε «χρέος» δηλαδή χαρτί και ομόλογα όσοι εκείνοι θα λαμβάνουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο .
Αυτό είναι το θέμα και όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι ή τα ταξί και τα φαρμακεία ...

Ευδαίμων

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω μία μικρή ένσταση στο όλα τα πολιτικά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που είδατε να συμπράξουν;

Ανώνυμος είπε...

μα αν δεν συμφωνησουμε θα καταστραφουμε δεν θα εχουμε λεφτα για πετρελαιο , δεν θα μπορουμε να παμε γηπεδο , δεν θα μπορουμε να εισαγουμε laptop , δεν θα μπορουμε να αγορασουμε φρεντο καφε , ουτε για dvd με τη τζουλια θα εχουμε , ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΜΕ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Καιρό τώρα τα λέμε, αλλά στου κουφού την πόρτα
όσο θέλεις βρόντα. Κανένας δεν διαβάζει πίσω από τους τίτλους και τις λεπτομέρειες.

Και βγήκε σήμερα το "Έθνος" και το "Πρώτο Θέμα" να μας πουν οτι θέλουμε κυβέρνηση συνεργασίας. Ποιοί τα λένε αυτά;;; Ο Μπόμπολας και ο βιντεάκιας. Ρε θα τρελαθούμε ομαδικά!!!

Ξυπνήστε Έλληνες πριν είναι πολύ αργά...

Ανώνυμος είπε...

Ναταν μονο αυτο,ξυπνατε ρε απο φιλο που δουλευει στα εσοψυχα της κυβερνησης εχω μαθει οτι η 6η δοση εχει δοθει απο πριν,θυμαστε που μας δουλευουν απο τον Ιουλιο οτι δεν θαχουμε λεφτα για μισθους και συνταξεις τον αυγουστο μετα το πηγανε σεπτεμβριο με δικαιολογια οτι βρεθηκαν καποια 2,3 δις και οι ευρωπαιοι δηθεν εκπληκτοι αναρωτιοντουσαν που τα βρηκε η ελλαδα τα λεφτα,μετα το πηγανσεπτεμβρη μετα οκτωβρη και τωρα μεσα δεκεμβρη,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ,

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:57
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;;
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΙΜΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΛΑΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ, ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ (ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ) ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ;
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ", ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011...
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΠΡΙΝ, ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΤΩΡΑ,
ΑΛΛΑ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΟΙ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ.ΤΡΕΜΩ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πο πο Θεέ μου,θα τρελαθώ.Δεν φαντάζεστε,τα τελευταία 2 χρόνια,τι σφήξιμο με πιάνει στο στήθος από την οργή που έχω μέσα μου,κάθε φορά που ακούω,η,διαβάζω άρθρα σαν και αυτό.Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι,μόνο αν τους πάμε κόντρα σε ότι ζητάνε θα βγούμε κερδισμένοι;Π.χ στο εκβιαστικό ερώτημα των Μέρκελ-Σαρκοζί,σε περίπτωση που γινόταν το δημοψήφισμα,ναί η όχι στο Ευρώ;Χίλιες φορές ΟΧΙ!Φεύγουμε από το ευρώ και σου γαμάμε όλη την ευρώπη κ.Μέρκελ και Σαρκοζί.Άμα είναι να γαμηθούμε εμείς,θα γαμηθείτε και εσείς μαζί μας Το δέχεστε;Να δείτε μετά για πότε αλλάζουν οι όροι και πώς θα τρέξουν να βρούν συμβιβαστικότερη λύση..Τόσο καιρό που δεχόμαστε παθητικά ότι μας ζητάνε,τι έγινε,έχει χαθεί κάθε αξία,ο κόσμος πεινάει,ξεπουλάνε τα πάντα και τα πράγματα σίγουρα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο.Ενώ με ένα βροντερό ΟΧΙ,οι ψευτό-μαγκες ευρωπαίοι θα πάθουν μεγαλύτερη ζημιά από εμάς και θα τους χαλάσουμε τα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας.Εάν παραμείνουμε στην ευρώπη και εμείς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα δουλεύουμε όχι για να ζούμε αλλά για να επιβειώνουμε.Ενώ με ένα βροντερό ΟΧΙ,πάλι θα συνεχίσουμε να πεινάμε αλλά τουλάχιστον θα είναι γιατι θα το έχουμε επιλέξει εμείς,για την σωτηρία της πατρίδας μας.Για να μην ξεπουληθεί αυτός ο τόπος για τον οποίο έχουν πεθάνει εκατομμύρια ψυχές ελλήνων,στα χιλάδες χρόνια ιστορίας της πατρίδας μας.Με 'ΝΑΙ' στην ευρώπη θα πεινάμε και εμεις και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας,θα ξεπουληθεί όλη η χώρα,θα πλουτίσουν οι νεοταξίτες και θα κάνουν κουμάντο σε όλο τον κόσμο.Με 'ΟΧΙ' στην ευρώπη,θα πεινάσουμε ακόμα περισσότερο το πρώτο καιρό,αλλά θα γαμηθεί και η Γερμανία και όλη η υπόλοιπη ευρώπη και το σημαντικότερο,δεν θα ξεπουληθεί η πατρίδα μας και έτσι θα μπορέσουμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας,έχοντας στα χέρια μας και αυτόν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο.Δείτε και αυτό: http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/ellada_h_isxyroterh_xwra_ston_kosmo.1436536.html

ΣΟΦΙΑ είπε...

Θα κάνω μία σημαντική επισήμανση στον 4:59.
Εκ παραδρομής έγραψες ότι έχουν πεθάνει οι ψυχές τους,ενώ δεν ισχύει,διότι οι ψυχές τους είναι γύρω μας.
Η διόρθωση είναι καλοπροαίρετη όπως καλοπροαίρετο είναι και το σχόλιό σου.
Συμφωνώ και σ’ευχαριστώ.
Όσο για το άρθρο, είμαστε έως τώρα από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.
Τι κάνετε για τα παιδιά σας εσείς οι γονείς;
Τι θα τους λέτε όταν δε θα έχετε να τα τα’ί’σετε;
Ντροπή σας να κρύβεστε κάποιοι και να μην αγωνίζεστε γι’αυτά.
Τους το οφείλετε,όπως το όφειλαν οι γονείς σας σε εσάς.
Ναι,η απάντηση είναι εκεί την 17/11/11,ώσπου να δούμε το ελικόπτερο.
ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

OLOI. BILDERBERG

Ανώνυμος είπε...

Όλα ήταν στημένα κατά τη γνώμη μου την τελευταία εβδομάδα. Με αφορμή ένα δημοψήφισμα που δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως μας φέρανε στο σημείο να δεχτούμε χωρίς εκλογές μια κυβέρνηση, η οποία θα φέρει εις πέρας τα ύπουλα σχέδια της Ευρώπης για την καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας. Κρίμα. Νομίζω οτι οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τί ακρίβως συμβαίνει. Άκουσαν τον εκβιασμό εξόδου της χώρας απο το Ευρώ και πανικοβλήθηκαν. Αν επιλέγαμε εμείς να φύγουμε απο την Ευρωζώνη και προσπαθούσαμε να εισαγάγουμε αγαθά φθηνότερα απο τρίτες χώρες μέχρι να ορθοποδήσουμε,τότε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Να αναπτύξουμε την βιομηχανία μας και να προωθήσουμε την αγροτική ανάπτυξη, γενικά να στραφούμε σε εξαγωγές. Όλα αυτά Θα μας βοηθούσαν να σταθούμε πάλι στα πόδια μας. Λύσεις υπάρχουν. Με μία προυπόθεση όμως. Να φύγουν όλοι οι δωσίλογοι πολιτικοί και επιχειρηματίες απο την Ελλάδα.